Cijenim izravnost, teoretski je meni sve to jasno, ali u praksi šteka... Znači, kad sam po raznim priručnicima čitao o sjenama, sve je to meni savršeno logično... Mislim da je prije problem u lijenosti, tj. nedovoljno razmišljanja prilikom crtanja...
Originally posted by mcn
Nema sjena -> kontrola. Ima sjena -> nema kontrole.
Poanta: batali sjene dok ne rjessiss sve drugo.
Nadam se da će me Bane uputiti prilikom analize što je to 'drugo'... Mislim, da sam svjestan tih grešaka, ne bi ih pravio i onda bih mogao sjenčiti do ludila :)
Originally posted by mcn karakter kod dupli1 hladnocha kod bisley2 lice i sise kod čolaka te jurov kolor (ako je to izvan konkurencije, onda mimijev tuss) (mcn)
Originalnost kod mcn (u tom stilu bi se Cat Claw odlicno prodavala ovde u Kaliforniji )
A Rico i Jur su stvarno odlicno obradili boju. Svaka vam cast na ogromnom trudu.
Svaka čast, dečki! Ovo odlično izgleda S guštom sam sve crteže pregledavao i uspoređivao... nisam baš stručnjak ali moja ocjena je -da nema gubitnika. Forna mi je i mcn2 kubizam verzija i Duplova 1. verzija Japansko-Vulkanske Cat Claw s zimskim čarapama Moj naklon Ricovoj i Jurovoj Kolor Kati Šteta, nisam imao vremena da vam se priključim u crtanju
Jedino što mogu kod svih primjetiti da malo štekaju prstići. Jest da ih je i Kerac na skici zamrljao...ali ovako je zanimljivije
I masku su gotovo svi zaboravili. Ja je u principu retko crtam u olovci posto znam gde i kako ide (), ali su se gusteri svi obradovali misleci da imaju cetiri poteza manje .
I masku su gotovo svi zaboravili. Ja je u principu retko crtam u olovci posto znam gde i kako ide (), ali su se gusteri svi obradovali misleci da imaju cetiri poteza manje .
ma nismo mi zaboravili, samo smo mislili da je ONA zaboravila ljudi zaboravljaju stvari u njenim godinama.
docAo, sta te je nateralo da se mases u metalska posla? Lepo si je opalio. Da si malo pazljiviji, imali bismo Natasu u gacama Ket Klou. Za akademskog slikara, nisi cak ni los.
Ma pokusah evo kao da napravim nesto a da ne skidam Kerca, i kao cu karikiram malo...iliti da budem shatro originalan...c, c, c, c... A 'teo sam i da ima karakter Sida Vishiza pa zato i onaj maksielnofacijelni izraz sa retardiranom usnom A inace sam to nacrtao nekim kineskim flomasterom za cedeove...c,c,c,c... No ljutish za blasfemiju, cika Bane... Necu se vise vacam za nesto sto mi ne ide...
Sto bih se ljutio. Meni ovaj tvoj crtez bas simpatican. Steta sto si ga zbrzao, jer sadrzi nesto od franackog duha... Zamerka je samo sto nisi postovao cuvenu Morisovu da i Talicni ima kljucnjacu. Tu mislim na nedostatak levog kuka i zguzvanu butinu. Dakle, ides na popravni. Da i ti vidis kako je to!
A to li bese onaj Elvis-pelvis stos Ma znam da nista ono ne valja, casna rec nisam to duze crtao od 15-ak minuta...slucajno sam cak i topik primetio pa rekoh da se nasalim i ja malo Ajd' sad kao da je anatomija mnogo bitna?! Ja sam ekspresionistA covek!