haha, dobra je baza. Sad tu triba dizajnerski rješit problem. U stripu samo okidaš kadar i to je to, ovdje treba zaokružit cijelu sliku. Hm, ovo bi vridilo izanalizirati dobro. Odlična ideja:) Aj, provaču ove dane dizajner touch dat.
Da prostis, KW, ali ni ovo mu bas nije nesto. Znam klince iz umetnicke skole koji su daleko bolji od ovoh kvazi studija. Pogledaj samo saku iznad revolvera koliko je naivna (uporedi sa onom rukom sa koje se sliva krv na naslovnici jedne Julie). A revolver je posebna prica, koliko je ne los, nego bezvezan. Meni je stvarno misterija KO mu sve to i ZASTO tolerise.
Andreucci, Chiarolla i Laurenti su bolji od Ferrija! I ko to ne vidi, pojma nema.
E basta!
Svi su oni tu negdje... ali to vazi za Ferrija iz poslednjih 10-20 godina. Ferri u najboljim crtackim godinama je bio puno bolji od ove trojice. Zanima me kako ce oni crtati u osamdesetoj.
Nije problem zavrsiti, problem je sto nema razloga zasto zavrsavati. Baska sto nema scenarija, Razmislite i sami: 3974. epizoda Zagora. Kome to treba?
-vi nacrtate kratku pricicu, na nekih 100 stranica. Bez mnogo teksta, nesto u stilu graficke novele. -Bez standardnih prica o pobunjenim Indijancima i krijumcarima alkohola, vec nesto posebno i originalno. Nesto sto ide pod kozu, osjecajno i brutalno istovremeno. Npr. Zagor se zaljubi u lijepu Indijanku Suncev sjaj, njen brat King Warrior, ima nesto protiv toga...na kraju tragican zavrsetak. -pojedini kaisevi neka se protezu i preko cijele stranice, ne mora biti standardni SBE format sa po tri reda po stranici. Pozeljni novi kadrovi i lica u krupnom planu gdje se vide jake emocije. -Attila to sve fino obradi, i postavi sken. -Mi placemo od srece.
Evo plana (kad se već tako palite): Da li ima sto Zagorelih koji bi hteli da imaju specijalno Atilino izdanje Banetovog i Plavšićevog Zagora za 35 evra? Ima. Neka King organizuje pretplatu i sakupi lovu. Što ostane od štampe u 100 primeraka, podelićemo Plavša i ja a vi plačite.
Specijalna bonus ponuda (uz priložene tri fotografije): Ukoliko želite da budete i lik u epizodi, doplata je samo pojavljivanje - 10 evra član bande - 20 evra vođa bande - 30 evra Zagorov sajdkik (uz Čika) - 40 evra Član bande koji u jednom momentu ispička Zagora i zarobi ga - 50 evra