Rekao bi čovjek da zagorovaca ima k'o pljeve, a kad tamo... :) Ništa, onda moramo uskakati mi, konvertiti:)
+1.
Dalo se ocekivati da ih je samo deklarativno mnogo. Nema sanse da se dogura do 100 pretplatnika. off: Markose, jesi li video strip La Chute? http://www.bdtheque.com/main.php?bdid=3203 Crtez je vise nego zanimljiv.
Radimo na radnji. Ja sam za to da se udaljimo od svakodnevnog klisea i da se napravi jedna emotivna prica. Upravo ono sto cesto prebacujemo autorima da fali u epizodama. Nesto vise u pravcu Ken Parkera.
Radimo na radnji. Ja sam za to da se udaljimo od svakodnevnog klisea i da se napravi jedna emotivna prica. Upravo ono sto cesto prebacujemo autorima da fali u epizodama. Nesto vise u pravcu Ken Parkera.
Slazem se u potpunosti da to bude vise neka emotivna prica. Zasto ne bi bila u stilu Banetovog Velikog Bleka - epizoda Mala Sapa (Slomljeno Srce), tj. da Bane ozeni i Zagora?
Originally posted by cat claw DocA, ali kao Irokez ce da bide perfektan i zvace se Pankumpah. Bradu cemo opravdati tako sto je on belac kojeg su Irokezi zarobili kao klinca i odgajali da bude prek i nervozan
Ako me neko pita, a ne pita me, ja sam za neku Bluberijevsku epizodi sa duhovima iz puebla i groficom Vargom (tako ce i ona morati da kupi strip ). A ni Helingen tu ne bi bio visak.
ps nemam pojma ko je Helingen, ali ga stalno spominjete.
Ako me neko pita, a ne pita me, ja sam za neku Bluberijevsku epizodi sa duhovima iz puebla i groficom Vargom (tako ce i ona morati da kupi strip ). A ni Helingen tu ne bi bio visak.
ps nemam pojma ko je Helingen, ali ga stalno spominjete.
i to sve strpati na 96 stranica? Ima Zagi slicnu epizodu,Indijanska magija, tu je na silu strpano nekoliko velikih neprijatelja na mali prostor...forumasi negativno reagovali...