forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/05/2011 : 15:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A znate vi forumske hardcore zagorologe, oni ne mirisu ako ne crta Ferri. Bane, da se potpises kao Kerri na ovome ? :D

Ozbiljno, ja casual reader pa doniram 3x (poguracu i jace ako nam zafali 10tak :P), a tamo u Ultimate Zagor threadu ljudi koji dizu u zvezda nekakve zmije, slobode, i ostalo. Sramota za lokalni fanboy segment.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/05/2011 : 15:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ma kakav bre Ferri?? Pa on je ultraamatercina za Kerca!
Necu ni da razmisljam o tim nebulozama.
Videcete sta je ubavinja kad mene cika Bane nacrta kako isprebijam onu propalicu!
Videcete sta je antologija!
Go to Top of Page

Djeno
Junior Member

South Sandwich Islands
311 Posts

Member since 20/10/2009

Posted - 07/05/2011 : 15:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Djeno's Homepage  Send Djeno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

A šta je sa autorskim pravima?

to se i ja pitam.

missim, ne bih da kvarim žurku ali ako herr govnelli sazna za ovo najebali ste. pogotovo bane. moraće da crta zagora narednih 30 godina i to za dž.

www.bogdanovic.deviantart.com

Edited by - Djeno on 07/05/2011 15:47:05
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/05/2011 : 15:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djeno

quote:
Originally posted by vronski 2

A šta je sa autorskim pravima?

To se i ja pitam.

Missim, ne bih da kvarim žurku ali ako herr govnelli sazna za ovo najebali ste. Pogotovo Bane. Moraće da crta Zagora narednih 30 godina i to za dž.

Sto, najebace jer je crtao Zagora i o svom trosku razdelio kao besprofitan projekat ?

Dok god ne valja nesto u komercijalne svrhe to nije povreda njihovih autorskih prava.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Djeno
Junior Member

South Sandwich Islands
311 Posts

Member since 20/10/2009

Posted - 07/05/2011 : 15:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Djeno's Homepage  Send Djeno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

...
Sto, najebace jer je crtao Zagora i o svom trosku razdelio kao besprofitan projekat ?

Dok god ne valja nesto u komercijalne svrhe to nije povreda njihovih autorskih prava.

pa ti probaj to tako da objasniš sudiji pa da vidimo šta će ti reći.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/05/2011 : 15:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ako do sad nije tuzio 42310941 miliona fan projekata za koje nema dokaze da su komercijalno iskorisceni...mislim da bi jedina logicna reakcija bila da se nasmeju kad vide.

Go to Top of Page

Djeno
Junior Member

South Sandwich Islands
311 Posts

Member since 20/10/2009

Posted - 07/05/2011 : 16:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Djeno's Homepage  Send Djeno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako do sad nije tuzio 42310941 miliona fan projekata za koje nema dokaze da su komercijalno iskorisceni...

topic views = 2694

cenim da ćemo za par dana da naguramo na 10 soma.

'el ti to dovoljno svedoka?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/05/2011 : 16:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
:D A da li si ozbiljan ? Ovaj thread Markos ocas posla obrise jednim klikom.

Takodje, cini mi se da se ovde samo spominju neke pare. Mogli bi da probaju i sudski da dokazu da je doslo do neke realizacije te naplate.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/05/2011 : 16:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Radimo na radnji.
Ja sam za to da se udaljimo od svakodnevnog klisea i da se napravi jedna emotivna prica. Upravo ono sto cesto prebacujemo autorima da fali u epizodama. Nesto vise u pravcu Ken Parkera.

A koliko bi kostalo da u toj emotivnoj prici glavnu ulogu pored Zagora dobije indijanka Red Star

quote:
Originally posted by sawitch

Ako cete da me kreditirate sa jednim primerkom dok ne nadjem posao da mogu da vam platim, racunajte i mene...

ja sam voljan da ti poklonim primjerak ako prodje gornji scenarij

Edited by - ponki on 07/05/2011 16:11:29
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/05/2011 : 16:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by King Warrior

Radimo na radnji.
Ja sam za to da se udaljimo od svakodnevnog klisea i da se napravi jedna emotivna prica. Upravo ono sto cesto prebacujemo autorima da fali u epizodama. Nesto vise u pravcu Ken Parkera.

A koliko bi kostalo da u toj emotivnoj prici glavnu ulogu pored Zagora dobije indijanka Red Star

Ja dajem dodatnih 100 evra ako se napravi subplot sa hrabrim indijancima sa severa koji imaju crveno-bele ratnicke boje.

:D

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/05/2011 : 16:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Da umirim Djenu, sve se moze izvesti regularno.
Ali nece ni doci do toga.
NIKAD NECE NAGURATI STO!
Ja brojao, ima ih 37 do sada.
Go to Top of Page

Djeno
Junior Member

South Sandwich Islands
311 Posts

Member since 20/10/2009

Posted - 07/05/2011 : 16:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Djeno's Homepage  Send Djeno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Da umirim Djenu, sve se moze izvesti regularno.
...

nadam se. ne bih da završiš na govnellijevskoj robiji do 2029. radije bih novi cat claw.

Edited by - Djeno on 07/05/2011 16:31:31
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40677 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/05/2011 : 16:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki
ja sam voljan da ti poklonim primjerak ako prodje gornji scenarij

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/05/2011 : 16:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odakle ti to?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 17:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zašto bi prava bila problem??

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 17:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ako se nisam nešto žešće preračunao- 52 naručena primerka do sad.

A kako mi se čini, ovde je većina prijavljenih oni koji inače nisu deklarisani hardcore fanovi, više ima nas konvertita, što reče Markos.

Ferrijevci su me razočarali za sad.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40677 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/05/2011 : 18:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa salji PM ljudima.. Ne visi svako na forumu k'o vi..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 18:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pa salji PM ljudima.. Ne visi svako na forumu k'o vi..

Pa ja i mislim na ljude sa foruma ovde.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 18:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Što se priče tiče, ne bih ja nikakvu romantiku ubacivao...

Neki horor, misterija i tako nešto. Bilo je dosta toga kod Zagora, ali ne u Banetovoj verziji. Neka mešavina Magičnog i Trapera Kerija.

Kad već Bane spomenu omaž, nešto poput "Noć punog meseca" od MM. Pleme Indijanaca koje se doselilo u Darkvud, počinju brutalna ubistva i nešto svašta...
A oni su opsednuti nekim virusom/magijom/činima/štatijaznam, pa zarobljavaju Zagora, nešto ga kao brutalno muče, pa on polumrtav i eventualno isto zaražen (sve bih dao da vidm Zagora sa izobličenom facom i nekim životinjskim zubima), onda ga Čiko i neka ženska (sa kojom se ono beše poljubio?) spašavaju uz pomoć nekog na brzinu smućkanog napitka koji im je dao Mnogooki, pa svi idu da traže pravi protivotrov kod nekog vrača, i tako...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/05/2011 : 18:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Kad već Bane spomenu omaž, nešto poput "Noć punog meseca" od MM. Pleme Indijanaca koje se doselilo u Darkvud, počinju brutalna ubistva i nešto svašta...
A oni su opsednuti nekim virusom/magijom/činima/štatijaznam, pa zarobljavaju Zagora, nešto ga kao brutalno muče, pa on polumrtav i eventualno isto zaražen (sve bih dao da vidm Zagora sa izobličenom facom i nekim životinjskim zubima), onda ga Čiko i neka ženska (sa kojom se ono beše poljubio?) spašavaju uz pomoć nekog na brzinu smućkanog napitka koji im je dao Mnogooki, pa svi idu da traže pravi protivotrov kod nekog vrača, i tako...

pogledaj epizode:
-Sindrom Belzebul
-Tonkino proletstvo
ima jos, ne mogu da se sjetim...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 18:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Te epizode veze s vezom nemaju sa ovim što sam ja napisao.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/05/2011 : 18:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ja bih da vidim Zagora u Cyberpunk buducnosti, poput Jonaha Hexa u Hexu pa da se bori protiv Chaos Space Marinaca :D
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 18:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Ja bih da vidim Zagora u Cyberpunk buducnosti, poput Jonaha Hexa u Hexu pa da se bori protiv Chaos Space Marinaca :D

Molim bez glupih predloga.

Ovde su dozvoljene fantazije neke sasvim druge vrste.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/05/2011 : 18:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Te epizode veze s vezom nemaju sa ovim što sam ja napisao.

Dobro.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/05/2011 : 18:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ma bitno da ja prebijem Zagora, ako je i neki horror, mogu i krvi da mu se napijem.
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000