forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/05/2011 : 19:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Ma bitno da ja prebijem Zagora, ako je i neki horror, mogu i krvi da mu se napijem.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 19:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by manhunter

Te epizode veze s vezom nemaju sa ovim što sam ja napisao.

Dobro.

Kako god, nisam baš zagorolog, ali sam pročitao svaku epizodu koja je izašla kod nas, a i većinu ovih koje izlaze u Italiji. Mada i to ništa ne znači.

Jedina dodirna tačka sa ovim koje si ti naveo je virus/opsednutost i ništa drugo. I Belzebul i Prokletstvo su obični ispljuvci, jedan od Ferrija, a drugi Pepea (ako se ne varam), ja samo mogu da zamislim Banetov crtež u A4 formatu i scene polu-čudovišta koje muče Zagora. Ali onako, realistično. Nema tu poređenja...

Mada, ja ovaj "scenario" shvatam kao zajebanciju, Bane je tu bolji od većine ljudi sa foruma, neka on vidi šta njegovom stilu crtanja odgovara i nek smisli neku priču. Ja sam amater.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 07/05/2011 19:06:32
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/05/2011 : 19:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
I Belzebul i Prokletstvo su obični ispljuvci, jedan od Ferrija, a drugi Pepea (ako se ne varam), ja samo mogu da zamislim Banetov crtež u A4 formatu i scene polu-čudovišta koje muče Zagora. Ali onako, realistično. Nema tu poređenja...

Ja nisam polučudovište, "ja sam čudovišta*" *Sclavi
Ma ja sam bre Arhičudovište, kakvo polučudovište!
Ehm, kad pomislim samo: prejebacu Zagora za samo 85 evrica!
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 07/05/2011 : 19:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma bitno da ja prebijem Zagora, ako je i neki horror, mogu i krvi da mu se napijem.

Molim moderatora da zaključa topik, neki ovde propagiraju nasilje i krv.
P.S moguća scena i dijalog:
docA stoji ipred svoje kuće. U dvorištu stoji Zagor sa šerifom(podmićenim).
docA : ''Šta će biti s kućom?''
Zagor : ''Zapaliću je''
docA :''Ako samo još jednom spomeneš kući, pa krvi ću ti se napiti''

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 07/05/2011 19:22:28
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/05/2011 : 19:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 07/05/2011 : 19:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Ma ima da pršti krv na sve strane.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/05/2011 : 19:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
uh, majko mila! Nadam se da se ovaj jednistveni potez nece pretvoriti u najvecu bljuvotinu ikad vidjenu na nasim prostorima
Bilo bi steta, sakupiti tolike ljude i novac i onda bum.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/05/2011 : 19:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Nista od krvi. Odlucio sam da epizoda bude edukativna sa zadacima i testovima iz fizike i domacinstva.
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 07/05/2011 : 19:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
@Cat - popravio sam to na zoni.

Jedva cekam da ovo zavrsimo. Ovo ce biti najbolja epizoda Zagora.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2011 : 19:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djeno

quote:
Originally posted by vronski 2

A šta je sa autorskim pravima?

to se i ja pitam.

missim, ne bih da kvarim žurku ali ako herr govnelli sazna za ovo najebali ste. pogotovo bane. moraće da crta zagora narednih 30 godina i to za dž.

Kao prvo, budući da si crtač, malo više poštovanja prema jednom od najvećih strip izdavača istočno od Pariza ne bi ti škodilo. A i puno si mlađi.

Kao drugo, Sergio Bonelli, kao netko tko ga je osobno upoznao, i tko je imao puno kontakata s autorima i suradnicima koji su radili s njim, je jedan veliki gospodin, s velikim G, stara škola koja, nažalost, pomalo izumire. Sumnjam da bi on pravio probleme oko ovoga.

Trouble will find me
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 07/05/2011 : 19:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

strana 14

slika 1:
Zagor ide kroz sumu i vidi Bizlija.
Zagor, misli: Ah, stara skitnica Bizli. On zna sve staze i bogaze...

Slika 2
Zagor" Bizli, stari vuce, koji je najkraci put za Stinki Spring?
Bizli: Necu da ti kazem.

Slika 3
Zagor: s takvim ponasanjem neces bas stici u raj!
Bizli: Neka. Neces ni ti stici u Stinki Spring.

slika 4
Bizli odlazi, Zagor se ceska po glavi.
Ciko se valja od smeha.

Nemam nijedan zs/lms i volim da se nasalim sa zagorovcima kad god mogu....al ovo moram da imam...ako nista, imam osecaj da cu svaki put kad ga uzmem u ruke sit slatko da se nasmejem :P

+1 za mene :)
No99 ako moze da se rezervise

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 07/05/2011 : 19:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nista od krvi. Odlucio sam da epizoda bude edukativna sa zadacima i testovima iz fizike i domacinstva.

Evo ja sam profesor matematike, ako treba nekakvi zadaci. Samo javi. Integrali, diferencijalne jednačine, divergencija.Pa kada zagor oplete.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/05/2011 : 20:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

Evo ja sam profesor matematike, ako treba nekakvi zadaci. Samo javi. Integrali, diferencijalne jednačine, divergencija.Pa kada zagor oplete.

a mene cura tjera da kuham i brišem prašinu pa mogu pomoći oko ovog drugog dijela!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/05/2011 : 20:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Rezervacije numera ce biti prilikom uplate tako da sada mozete samo da rezervisete vas lik u stripu.

40 ljudi, 53 primerka.. popravljate se.
Uz malo prisile i ucena mozda i navatate 100 Zagorelih.
Mada, i dalje sam siguran da
NIKADA NECETE NAGURATI 100!
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 07/05/2011 : 20:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
samo ti lozhi raju i u medjuvremenu naostri olovke :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 07/05/2011 20:08:46
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/05/2011 : 20:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio sam ko, ali ima faca negde na forumu koja daje sjajne recepte za klopu. E, taj ce biti od velike pomoci.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2011 : 20:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rezervacije numera ce biti prilikom uplate tako da sada mozete samo da rezervisete vas lik u stripu.

40 ljudi, 53 primerka.. popravljate se.
Uz malo prisile i ucena mozda i navatate 100 Zagorelih.
Mada, i dalje sam siguran da
NIKADA NECETE NAGURATI 100!

Da ne širiš defetizam, bilo bi ih još više.

Hajde reci jasno i glasno da ovo nije zajebancija i daj časnu pionirsku da ćeš ovo i nacrtati, pa da vidiš kako će da krenu prijave.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 07/05/2011 : 20:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Ovo se ne propušta, kaunt mi in.

Piši propalo!
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 07/05/2011 : 20:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
Stavi na spisak 1 za mene!

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/05/2011 : 20:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Jasno i glasno, nije zajebancija. Ako se stvore uslovi, Casna pionirska da cu kreirati to cudoviste od stripa na 96 strana.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 07/05/2011 : 20:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
E pa kad je tako, evo i mene!

+1
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 07/05/2011 : 20:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasno i glasno, nije zajebancija. Ako se stvore uslovi, Casna pionirska da cu kreirati to cudoviste od stripa na 96 strana.

Pa sad, ako zbog price ispadne koja tabla vise necemo se buniti... a mogla bi se sloziti i kakva prica o nastanku stripa (sa skicama) i sl. Ipak je to posebno izdanje.
Siguran sam da ce brojka brzo prijeci stotku a dok ti nacrtas strip mozda i duplo...

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/05/2011 : 20:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
A neee...
Pocinje se onog momenta kada se skupi sto pretplata.
Nije neophodno sto Zagorelih. Mozda neko presece sa 50 primeraka!?
A prijave su ipak samo prijave.
Mora King da smisli kako da skupi novce. To je najzeznutiji deo posla.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 07/05/2011 : 20:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
3 primjerka ovdje
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/05/2011 : 20:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

A neee...
Pocinje se onog momenta kada se skupi sto pretplata.
Nije neophodno sto Zagorelih. Mozda neko presece sa 50 primeraka!?
A prijave su ipak samo prijave.
Mora King da smisli kako da skupi novce. To je najzeznutiji deo posla.

Evo ja cu da skupljam, ici cu po kucama pa na ruke i pisem u tefter.

(ozbiljno, domaci mogu na racun ili postnet uplata nekom ? )

Edited by - Grujah. on 07/05/2011 20:59:15
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000