DeeCay je u recenziji "Puni mjesec", napisao da Nuccio radi (puno radno) vrijeme kao arhitekt, a crtanjem se bavi kad ima vremena, zato je tako spor.
Najbolje bi bilo kad bi Nuccia netko mogao nagovoriti/natjerati da crta samo stripove!
Iz tvojih usta u Božije uši.Kada vidim njegov rad na onoj triologiji o vukodlaku i ovaj crtež sada pa to je napredak brzinom od bar 150km na čas.A kada već sporo crta neka crta bar naslovnice. Kao Vila kod Teksa. Još da zaposle koloristu kakvog treba i nema da boli glava.
DeeCay je u recenziji "Puni mjesec", napisao da Nuccio radi (puno radno) vrijeme kao arhitekt, a crtanjem se bavi kad ima vremena, zato je tako spor.
Da, crtanje mu je hobi i to radi samo iz ljubavi prema Zagoru. ipak, voli svoj posao i male su sanse da ga napusti da bi posvetio puno vrijeme crtanju stripova.
Dalje, ne bih se slozio da njegov Zagi lici 100% na Ferrijevog. Dao mu je svoju sopstvenu notu, meni prepoznatljivu medju 1000 drugih. Iako slici, ipak se i dosta razlikuje od Ferrijevog.
Kada ga je Burattini pitao kakvu priču bi želio crtati, on je odgovorio: "Horor, jednu od onih gdje Čiko umire od straha". Kaže još kako je oduvijek želio nacrtati barem jednu priču, jer je čitao Zagora u djetinjstvu. Mene ovo podsjeća na nogometaše kada dođu u novi klub odmah izjave da su bili fanovi od malih nogu.
Dokle više sa novim crtačima, stvarno se preteruje ? Mislim, ovo ovde postavljeno mi deluje zanimljivo, ali sam više za to da se broj Zagorovih crtača smanjuje, a nikako povećava.
Dokle više sa novim crtačima, stvarno se preteruje ? Mislim, ovo ovde postavljeno mi deluje zanimljivo, ali sam više za to da se broj Zagorovih crtača smanjuje, a nikako povećava.
Potpuno saglasan. Uzeti 4-5 crtača i dati im da cepaju. Bolje bi Buretu bilo da zaposli 3-4 nova scenarista a ne da nas maltretira sa njegovim žvalavljenjem. P:S ne deluje loše ovaj novi crtač.
zaboravljate da ce ovo izaci tek za nekoliko godina...do tada se moze desiti da neki crtaci koji sada crtaju zagora vise nebudu ni medju zivima...sasvim prirodan proces obnove crtaca...zasto da ne...na osnovu ovih par slikica mogu reci da mi se dopada ovaj crtac...videcemo kako ce izgledati i sam strip kad bude nacrtao
Da da, šta više kvalitetnih i atmosferičnih horor epizoda, to bolje!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Čovjek je crtao i Lazarus Ledda što se na crtežu Zagora iz profila itekako vidi... Burattini se trudi dovesti nove ljude na serijal i teško mu se to može zamjeriti.. Nemam ništa protiv novih crtača...što više to bolje. Jedino bi možda bilo ljepše da se radovi pridošlica objavljuju u specijalima i ostalim izvanredovnim izdanjima, a da redovna serija ostane zastupljena starim imenima.