forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Koliko ce tek da kosta scena sa indijancima u Partizanovom dresu koji pevaju ''najbolji smo, najbolji''?
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 16:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ne znam ja, ali izbori se bliže, treba i o tome razmisljati ... ostaviti jedan deo scenarija i za predizborno propagandne poruke ... imam vec sliku u glavi ... ide zagor kroz šumu i u daljini vidi Borisa kako peče zeca Tomi. Zagor razmišlja " idem ja okolo, sa ovima niti jedi, niti pij , niti poso pravi ... "
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 08/05/2011 : 16:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Friki

Sad malo čitam i starije postove pa bi promjenio ulogu razbojnika u ulogu trgovca oružjem.
Imam naočale pa sam skužio da se razbojnik s naočalama baš i ne uklapa. No, kao prodavač oružja bi moglo proči. Još da se u trgovini pojavi i neka rana verzija gatling guna :-).
Kao skužila banda da se Zagora ne može ubiti običnim oružjem , pa krenuli u dućan po rotirajuću mrcinu :-)).

Kad smo već kod gatlinga, jel se on pojavljuje u kojem Zagoru ? Davno sam čitao starije epizode, no čini mi se da sam ga negdje vidio. Ili se to moje matore moždane stanice poigravaju sa mnom ?

----------
Trenutačno se sluša: Will To Power - Baby I Love Your Way

Imam i ja naočale, pa šta. Bit će to banda kratkovidnih, i napokon ćemo imati realno objašnjenje zašto Zagor uvijek izađe netaknut iz kiše metaka.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/05/2011 : 16:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ovo ce ladno da se desi :) Vrh! Jedino me smara sto se moze platiti pojavljivanje u stripu, to mi zvuci bezveze, ali nikad se ne zna.
Ideja definitivno vrijedi para :)
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 08/05/2011 : 16:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
3 komada za Ćupriju, ipak! :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6231 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ovo ce ladno da se desi :) Vrh! Jedino me smara sto se moze platiti pojavljivanje u stripu, to mi zvuci bezveze, ali nikad se ne zna.
Ideja definitivno vrijedi para :)

Nije mi jasno zašto ovo nekima smeta... Pa Bane će samo crtati likove u stripu po stvarnim ljudima... Uostalom, uvijek je takve stvari radio... Plus što tako sigurno neće biti previše sličnih likova u stripu...

Inače, pošto financijski ovakav projekt nije za mene, zanima me hoće li Atila staviti onlajn verziju stripa na svoju stranicu? Ako već nije komercijalan proizvod, kolekcionari će dobiti svoje, ne bi trebalo nikome smetati... A baš me zanima na što će to sličiti...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 16:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
Nemojte da mi umakne mjesto Zagorovog glavnog jarana (pored Cika)... I javljam se da pomognem distribuciju u BiH... A vi cika Bane, ako ste zavrsili sa prebrojavanjem, prikupite olovke i tuseve i krenite u posao da napravimo ovog Frankenstajna, ako treba pomoc u scenariju tu sam... (Mogao bi da kresnem neku Indijanku npr)

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 08/05/2011 : 16:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
dal bi se moglo da se plati 20 eur za 2 različita prolaznika?
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@Elderane
Moji stripovi su poznati i po tome da cesto koristim postojece likove za sporedne uloge ili za statiste. Zaista nema razlike da se banditima crta izmisljena faca ili realna. Onima koji ne poznaju doticnog to nece nista znaciti - za njih ce to biti bandit ko i svaki drugi, a doticnom ce mnogo da znaci.
Placanje za ucesce je izmisljeno da se dopuni fond za autore, posto je cena table samo na osnovu pretplate mala u odnosu na trziste.
Da li ti jos uvek izgleda bezveze?
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 16:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Malo sam sad (posle ručka :) ) razmisljao o tome ... mislim da bi bio veći fazon da se umesto naručenih likova, koriste likovi po sistemu "ofrlje" znači :
banda :
Miroslav Ilić
Mery Popins
Vlade Divac
Che Gevara

indijanci:
Zvonko Lepetić
Ćiro Blaževič
Palma
Dejo Savićević

šerif:
Barak Obama ...
i tako dalje ...
Go to Top of Page

stbojsa
Starting Member

5 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 08/05/2011 : 16:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send stbojsa a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima,
Hteo bih se prijaviti za 1 primerak Zagora
ako nisam zakasnio. I da postavim
pitanje kako ce se konkretno skupljati lova.
Pozdrav
stbojsa
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25826 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 16:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stbojsa

Pozdrav svima,
Hteo bih se prijaviti za 1 primerak Zagora
ako nisam zakasnio. I da postavim
pitanje kako ce se konkretno skupljati lova.
Pozdrav
stbojsa

Pozdrav i dobrodošao!

Prati i dalje ovaj topic, detalje ćemo uskoro utanačiti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 08/05/2011 17:03:25
Go to Top of Page

rajvosa
New Member

Sweden
103 Posts

Member since 07/03/2002

Posted - 08/05/2011 : 16:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit rajvosa's Homepage  Send rajvosa a Private Message  Reply with Quote
I ja se prijavljujem za jedan primjerak.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@Beva
Atila NECE stavljati strip onlajn. Svaki vlasnik primerka ce biti zamoljen da strogo pripazi da neko ne skenira njegov primerak.
Naravno, niko nece to kontrolisati ili, taman posla, sankcionisati, pa ako bas procuri sta se moze. Pizdi koja to uradi nek je na cast
Cuvacemo ekskluzivnost koliko god je to moguce.

@Ramath
Ne zaboravi da drugi sajdkik obavezno gine.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6231 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

@Beva
Atila NECE stavljati strip onlajn. Svaki vlasnik primerka ce biti zamoljen da strogo pripazi da neko ne skenira njegov primerak.
Naravno, niko nece to kontrolisati ili, taman posla, sankcionisati, pa ako bas procuri sta se moze. Pizdi koja to uradi nek je na cast
Cuvacemo ekskluzivnost koliko god je to moguce.

Nek se onlajn pojavi samo scena s docom, i ja zadovoljan :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Malo sam sad (posle ručka :) ) razmisljao o tome ... mislim da bi bio veći fazon da se umesto naručenih likova, koriste likovi po sistemu "ofrlje" znači :
banda :
Miroslav Ilić
Mery Popins
Vlade Divac
Che Gevara

indijanci:
Zvonko Lepetić
Ćiro Blaževič
Palma
Dejo Savićević

šerif:
Barak Obama ...
i tako dalje ...

vrac: Milan Tarot
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25826 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 16:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ja zamalo da zaboravim: koga ću ja da lovim u tom stripu????
Plaćam, ne pitam pošto.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 16:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
... i naravno Džej :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40682 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/05/2011 : 16:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko ce tek da kosta scena sa indijancima u Partizanovom dresu koji pevaju ''najbolji smo, najbolji''?

Valjda Proleterovom dresu.. To su indijanci.. Zagor moze u Partizanovom dresu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 08/05/2011 : 16:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
ajde nek mi neko odgovori na pitanja...i još jedna stvar.taj obični prolaznik,može reć dve-tri riječi sa zagorom ili ne?
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 08/05/2011 : 17:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Može i meni jedan! Za dobra stara vremena sa Zagorom :).

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 08/05/2011 : 17:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Beva

Ja sam već nekima to I ranije rekao, OVAJ STRIP NECE BITI NIGDE OKACEN ZA SKIDANJE. Imate moju casnu rec! :-)
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 17:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@spiriton.... ajoooj koji nik, prste da polomis....
Ne. Ali lik ce biti u prvom ili drugom planu da se jasno vidi.

@Ljudolovac
Imaces posebno mesto i uspavljivaces jaganjce.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 17:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spiritoconlascure

ajde nek mi neko odgovori na pitanja...i još jedna stvar.taj obični prolaznik,može reć dve-tri riječi sa zagorom ili ne?

ako bude svatko htio popričati sa zagorom neće biti dosta ni 500 stranica!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25826 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 17:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

Može i meni jedan! Za dobra stara vremena sa Zagorom :).

100. jubilarni!!!!

Prijave se i dalje primaju, ali će svi prijavljeni posle ovog posta dobiti svoj primerak SAMO ako neko iz prvih 100 odustane u međuvremenu!

Edited by - manhunter on 08/05/2011 17:16:33
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000