forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/05/2011 : 19:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
2006 Fibra je izdala 4 stripa:
Spaghetti brothers 1 i 2 koji su rasprodani
Ljubav i rakete 1 i 2

U 12 mjesecu će biti 5 godina od kada su izašli Ljubav i rakete 1 i 2
Možda bi bilo dobro za Novu Godinu sniziti te stripove trajno za 30%. Prošlo je 5 godina (koje nitko normalan ne bi planski čekao radi sniženja) pa bi ovo sniženje pomoglo da se proda strip koji teže ide i da se smanji stanje na skladištu (rasčisti). To bi možda punukalo na kupnju one kojima taj strip nije prioritet. Inače nisam pobornik snižavanja cijena (iz više razloga o kojima smo puno puta pričali), ali ovo mi se čini kao zdrav razum i ideja vrijedna razmatranja...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 08/05/2011 : 20:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

2006 Fibra je izdala 4 stripa:
Spaghetti brothers 1 i 2 koji su rasprodani
Ljubav i rakete 1 i 2

U 12 mjesecu će biti 5 godina od kada su izašli Ljubav i rakete 1 i 2
Možda bi bilo dobro za Novu Godinu sniziti te stripove trajno za 30%. Prošlo je 5 godina (koje nitko normalan ne bi planski čekao radi sniženja) pa bi ovo sniženje pomoglo da se proda strip koji teže ide i da se smanji stanje na skladištu (rasčisti). To bi možda punukalo na kupnju one kojima taj strip nije prioritet. Inače nisam pobornik snižavanja cijena (iz više razloga o kojima smo puno puta pričali), ali ovo mi se čini kao zdrav razum i ideja vrijedna razmatranja...

Ja sam uvjek za snizenja, ali naravno, razumijem ako Marko to nije u mogucnosti ostvariti.
Iako bi meni trenutno bilo draze vidjeti reprinteve Svagdanje borbe, From Hella i Alvar Mayora. A muci me i jos jedna stvar, vidim da ima jos nesto komada Svagdanje borbe 2, pa razmisljam dal da sad to kupim dok se jos ne rasproda i to, al onda opet, nemam jedinicu, pa mi je bezveze imat dvojku, al onda opet, mozda dok nekad dode reprint jedinice, u meduvremenu se rasproda dvojka, pa nje nebude. Koji problemi

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 08/05/2011 20:07:53
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/05/2011 : 20:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljan da će reprinti bit nešto skuplji u odnosu na prva izdanja. Tako je bilo u slučaju kad je Libellus reprinta neke stvari, pa su prva dva Martin Mystere giganta koštali po 195 kn drugo izdanje (a ja mislin 115 prvo izdanje kad je prvi put došlo u prodaju). Oće li i tu bit isti slučaj?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/05/2011 : 20:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
2006. su izašle i Bosanske basne i Presveto srce, isto, jftr. Što se ideje tiče, ne znam, vidjet ću, ali vjerojatno će na kraju biti nešto slično.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/05/2011 : 20:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Pretpostavljan da će reprinti bit nešto skuplji u odnosu na prva izdanja. Tako je bilo u slučaju kad je Libellus reprinta neke stvari, pa su prva dva Martin Mystere giganta koštali po 195 kn drugo izdanje (a ja mislin 115 prvo izdanje kad je prvi put došlo u prodaju). Oće li i tu bit isti slučaj?

Zavisi od naklade. Ne znam jos nista o tome, osim da su reprinti jos daleko, nazalost. Planirao sam From Hell za ovu zimu, ali nisam siguran da će mi to situacija dopustiti...

Trouble will find me
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 08/05/2011 : 20:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Planirao sam From Hell za ovu zimu, ali nisam siguran da će mi to situacija dopustiti...

Kolika mu je bila cijena kad je izaša?
Koliko albuma ima EL Nino?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 20:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
donosis li sve stripove na mafest ili samo zadnje ture?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38010 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 20:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je From Hell bija 250. Ups, provjerio na sajtu, bio je 280.

Na srecu sam ga uzeo na Interliberu '08.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 08/05/2011 : 20:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Mislim da je From Hell bija 250. Ups, provjerio na sajtu, bio je 280.

Na srecu sam ga uzeo na Interliberu '08.

Vidija sna ga na aukcijama pa me zanimalo

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/05/2011 : 20:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Zadnjih par tura, ova i prošla godina, nema smisla tegliti više.

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 20:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by supermark

Zadnjih par tura, ova i prošla godina, nema smisla tegliti više.

jel se moze poslati mail da se nesto dodatno ponese?
i nosis li toga dovoljno, da se ne dogodi da mi nestane dok dodjem?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/05/2011 : 20:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A moze, pošalji. Valjda cu nosit dovoljno novih stvari, teško je procijeniti, nikad ne znaš...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kupio bih L&R snizeno te prve, pa ako mi se svidi nastavio bih sa serijalom. Inicijativa je zanimljiva, videcemo hoce li se ostvariti.

Ostatak Fibra '06 vintage imam :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Kupio bih L&R snizeno te prve, pa ako mi se svidi nastavio bih sa serijalom. Inicijativa je zanimljiva, videcemo hoce li se ostvariti.

Ostatak Fibra '06 vintage imam :D

kupio bih i ja
mislim da mi jedino ti fale te godine
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
LjiR(Juha...) su meni fenomenalan strip. Najbolji koji sam pročitao ove godine.

Jedva čekam da uzmem i ostale, samo da mi naiđe povoljan finansijski trenutak.
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 22:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Imam celu kolekciju na engleskom (identicna izdanja samo meki povez i manji format...izaslo zasada 8 knjiga), ali sam uzeo sva 4 L&R od Fibre zbog fenomenalno opremljenog izdanja. Dodushe uzeo sam ih sa 15% popusta u klubu citalaca Belog Puta 3 dana pre nego sto su prsli :P
@mairosu > nece ti mnogo znaciti snizenja, jer sve striparnice u Srbiji imaju ta izdanja na lageru i nece ih spustati dok ne rasprodaju zalihe.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 22:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Austine, kad Fibra oglasi snizenje, to je world-wide...tako je bilo i za januarski popust, u Alan Fordu si kupovao sa 10%.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 22:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
Aha, to vazi i za primerke koji su od ranije na stanju u striparnici ? kul...da znam...mada mi to nista ne znaci :P Jedina Fibrina izdanja koja nemam su Zenski strip (pokusao ali suvishe vuce na alternativu), Neznanac i par Specijala koje imam na engleskom (Maus, Black hole, Three shadows, Blue pills, BOP) i From Hell. Tako da se necu mnogo usreciti sa popustima :P

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 22:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Neznanac je FAN TAS TI CAN. Preporucujem.

I da, vazi naravno, ja sam na minulom snizenju uzeo Neznanca, El Nina, Papka i jos ponesto npr.

Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 22:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Neznanac je FAN TAS TI CAN. Preporucujem.

I da, vazi naravno, ja sam na minulom snizenju uzeo Neznanca, El Nina, Papka i jos ponesto npr.

Kul, uzecu ga :) Trebala mi je preporuka nekog kome bonelli nije sinonim za strip :) Odbijao me onaj crtezh koji mi je teshko da smislim van Alan Forda :) El Nino-a uzeh zadnji u AF-u pre neki dan. Mislim da je ostao jos samo jedan u DW-u.

Edited by - austin on 08/05/2011 22:56:42
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/05/2011 : 01:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
markos, daj malo osvježi taj popis na prvoj strani!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/05/2011 : 14:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Mort Cinder i Tom's Bar su jos uvek dostupni u Alan Fordu, ravno po dva primerka. Spaghetti 2 i 3 takodje, a mislim da ima i jedan Eternaut.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/07/2011 : 12:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kad će novi update sa stanjem na skladištu?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/07/2011 : 12:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nije se puno toga promijenilo, ali evo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/07/2011 : 13:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
hvala
Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000