Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/05/2011 : 14:18:29
|
Pa meni ce da pokloni jedan primerak jer nemam para.. Rekao je to jos dok je bilo 20-ak prijavljenih.. Ima dokumentovano na prvim stranicama topica... Nemoj sada da se izvlacis.. Poklanjaj mu tablu.. 
Strana 7
quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by sawitch
Ako cete da me kreditirate sa jednim primerkom dok ne nadjem posao da mogu da vam platim, racunajte i mene...  
ja sam voljan da ti poklonim primjerak ako prodje gornji scenarij 
|
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 09/05/2011 14:20:20 |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3087 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 09/05/2011 : 14:37:57
|
[quote]Originally posted by manhunter
meni 1 - obavezno  |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts
Member since 24/11/2010 |
Posted - 09/05/2011 : 14:54:28
|
mene ste zaboravili,piše 1 kom. a ja naručio 2,ne odjednom,nego u dva navrata,pogledajte,u drugom navratu nije bilo 100 prijavljenih. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Posted - 09/05/2011 : 15:01:25
|
quote: Originally posted by cat claw
Cekaj, polako... Jel Ponki tebi ustupio 1 od 2 ili 1 od 3?
1 od 3 |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5843 Posts
|
austin
Junior Member

Serbia
400 Posts
Member since 15/07/2009 |
Posted - 09/05/2011 : 15:10:08
|
quote: Originally posted by milandj3
[quote]
jedno pitanje. zašto lepo Bane ne otvori namenski devizni račun i dostavi ovde tzv. bankarske instrukcije pa onda ko god želi iz bilo kog kraja sveta može da mu prosledi novac. Ionako će on biti taj koji će raspolagati sredstvima kad bude došlo do štampanja. čemu ovo zezanje sa paypalovima i sl. kad je pošten svet lepo izmislio SWIFT
Pa upravo zato sto nit ce bane biti zaduzen za stampanje (najverovatnije) nit oce covek da ima ista sa lovom...tj. do zavrsetka projekta i konacne isplate il kako vec :) I sam je rekao vise puta da on ne zeli da ima ista sa skupljanjem para...sto je i logicno :) |
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row. |
 |
|
angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 09/05/2011 : 17:13:20
|
Evo ovdje je update liste narucenih likova u stripu:
docA--Pankumpah (ce da bije Zagora) +50e zlikovski, Witchblade--clanovi bande +20e (svaki) D.J, Ramath--Zagor's sidekicks +40e (svaki) Bisley--skitnica +20e Friki--trgovac oruzjem 20e spiritoconlascure, Attila--prolaznici 10e (svaki) yodatoza-- voda bande 30e dcopic--jedan od likova 20e Ponki--Indijanac na strani Zagora 20e
Iznad broja 100 Angeliczg--jedan od likova 20e
|
www.epicentercomics.com |
Edited by - D.J. on 09/05/2011 18:59:43 |
 |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1683 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 09/05/2011 : 17:41:06
|
Meni ova varijanta koju predlaže milandj3 izgleda najprihvatljivija. Dakako, ne mora biti Banetov račun već onoga ko će biti određen za blagajnika cijelog projekta.quote: Originally posted by austin
quote: Originally posted by milandj3
[quote]
jedno pitanje. zašto lepo Bane ne otvori namenski devizni račun i dostavi ovde tzv. bankarske instrukcije pa onda ko god želi iz bilo kog kraja sveta može da mu prosledi novac. Ionako će on biti taj koji će raspolagati sredstvima kad bude došlo do štampanja. čemu ovo zezanje sa paypalovima i sl. kad je pošten svet lepo izmislio SWIFT
Pa upravo zato sto nit ce bane biti zaduzen za stampanje (najverovatnije) nit oce covek da ima ista sa lovom...tj. do zavrsetka projekta i konacne isplate il kako vec :) I sam je rekao vise puta da on ne zeli da ima ista sa skupljanjem para...sto je i logicno :)
|
Elvis has just left the building! |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 09/05/2011 : 18:00:27
|
Ovo će stvarno biti jedan nenadmašan strip stoleća (kao što je Manhunter rekao). Kerac mi je još od detinjstva bio najomiljeniji crtač (još se sećam kako sam kao klinac precrtavao njegove Tarzane i Cat Claw). A Zagor mi je od detinjstva bio omiljeni lik. A sad, ako sve ide po planu, ću imati nešto o čemu sam već preko 20 godina maštao. A i verujem da ja nisam jedini na ovom forumu ko ovako misli.
PUNO TI HVALA BANE ŠTO SI SE SLOŽIO DA OVO URADIŠ.   
Zauvek ćemo ti biti zahvalni za ovo.    |
Edited by - Attila77 on 09/05/2011 18:08:08 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/05/2011 : 18:03:19
|
quote: Originally posted by culfis
Sve je to lepo, ali desila mi se ista stvar kao i mladji, nesto rabotio za vikend i tek sinoc video ovo, ali suvise mrtvosan da bih reagovao i sad treba da ostanem bez stripa. Ako je fora da najtvrdje jezgro postovalaca i kolekcionara ostane bez ovakvog izdanja, onda neka bude tako - jos jednom su pobedile pare i elitizam!
edit: ovo lici na pricu da je neki milijarder platio snimanje crtanog u kome kojot pojede trkacicu!
Ukoliko neko od forumasa koji su rezervisali vise primeraka zeli da proda jedan - unapred sam mu zahvalan.
Ja smem da se zakunem da si se javio na ovom topicu sa nekom opaskom, i to još kad smo bili na -45 otprilike???? I još sam se mislio što se ti ne prijavljuješ... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
cat claw
Advanced Member

5843 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts
Posted - 09/05/2011 : 18:12:30
|
Ukoliko je neko voljan, neka pročešlja još jednom prijave na topicu, moguće je da ima grešaka kod mene. Ja ću još jednom, ali više očiju vide bolje...
Kako god, redosled prijavljivanja će se poštovati. Ako sam nekog izostavio, a prijavio se pre nego što smo skupili 100 prijava, on će biti ubačen na listu, a drugi će skliznuti za jedno mesto na dole.
|
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts
Posted - 09/05/2011 : 18:15:32
|
quote: Originally posted by bisley
Zašto mene nema na popisu, ako sam se prijavio za 3 primjerka (originalnu tablu) i lik trapera lutalice, još u početku projekta?
Ja ću morati kod optičara izgleda. Ja tvoju prijavu ovde nigde ne vidim... |
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/05/2011 : 18:22:24
|
quote: Originally posted by bisley
kolika je doplata ako nosim naočare, imam brkove i bradu, pošto ne mogu očito biti indijanac, a mater će me se odreći budem li razbojnik? I, da htio bi jednu originalnu tablu?
Tu je, treca ili cetvrta strana. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 09/05/2011 : 18:32:16
|
Imam par pitanja:
zbog cega je bitan King Warrior da on daje "zeleno svetlo" kad ce nesto da krene? Pa nece valjda on da kreira scenario???!
Dakle, exsplicitan sam u nameri da bijem Zagora, znaci nisam nikakav fan i mislim da je ok da ako platim dodatnih 50 evra i dobijem ono sto trazim kao prema dogovoru.
Dakle opet, Pankumpah treba da ispicka Zagora i da ga zarobi, posle kako ce da se Zagor oslobodi, to me ne interesuje ( na zalost znam da ce morati da prezivi) bitno da Pankumpah odere mazgova od batina i moze posle samo da lagano nestane (u smislu otputovao ka Jugu ), ispunjen beskrajnom radoscu jer je odrao mazgova. Nikakve osvete Zagorelog i ostalih frikova iz te ekipe ne dolaze u obzir!!! Znaci, u odredjenom segmentu (delu stripa) Pankumpah je trijumfovao i prosao bez ikakvih posledica. Pankumpah mora da ostane legenda i netaknut, posle odlazi na Jug i nije vise bitan za dalju radnu...moze tako. Ali ne dolazi u obzir da mi nikakav tamo King Warrior i ostali slicni prze corbu. Jel vredi ovako, Chika Bane?
Zabrinuh se... Ne vrse valjda zagoreli neki pritisak na tebe? STA JE ZNACILO OVO??:
[quote]
I to, ni manje ni vise, neg svajcarsku!
|
Edited by - docA on 09/05/2011 18:38:39 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/05/2011 : 18:39:08
|
quote: Originally posted by docA
Imam par pitanja:
zbog cega je bitan King Warrior da on daje "zeleno svetlo" kad ce nesto da krene? Pa nece valjda on da kreira scenario???!
Dakle, exsplicitan sam u nameri da bijem Zagora, znaci nisam nikakav fan i mislim da je ok da ako platim dodatnih 50 evra i dobijem ono sto trazim kao prema dogovoru.
Dakle opet, Pankumpah treba da ispicka Zagora i da ga zarobi, posle kako ce da se Zagor oslobodi, to me ne interesuje ( na zalost znam da ce morati da prezivi) bitno da Pankumpah odere mazgova od batina i moze posle samo da lagano nestane (u smislu otputovao ka Jugu ), ispunjen beskrajnom radoscu jer je odrao mazgova. Nikakve osvete Zagorelog i ostalih frikova iz te ekipe ne dolaze u obzir!!! Znaci, u odredjenom segmentu (delu stripa) Pankumpah je trijumfovao i prosao bez ikakvih posledica. Pankumpah mora da ostane legenda i netaknut, posle odlazi na Jug i nije vise bitan za dalju radnu...moze tako. Ali ne dolazi u obzir da mi nikakav tamo King Warrior i ostali slicni prze corbu. Jel vredi ovako, Chika Bane?
Zabrinuh se... Ne vrse valjda zagoreli neki pritisak na tebe? STA JE ZNACILO OVO??:
quote:

I to, ni manje ni vise, neg svajcarsku!
Pa valjda je jasno...ti si platio 50 evra da uhapsis Zagora. I tako ce i biti. Onda cu doci ja, polomim te te sa dva poteza i oslobodim Zagora. Tvoj dio ugovora ispunjen, oni koje vole Zagora zadovoljni. Ukratko, svi sretni.
  |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 09/05/2011 : 18:44:13
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pa valjda je jasno...ti si platio 50 evra da uhapsis Zagora. I tako ce i biti. Onda cu doci ja, polomim te te sa dva poteza i oslobodim Zagora. Tvoj dio ugovora ispunjen, oni koje vole Zagora zadovoljni. Ukratko, svi sretni.

@Cika Bane, o cemu on to prica?
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/05/2011 : 18:45:31
|
Ti stvarno mislis da se naslo 100 ljudi koji placaju po 35€ i vise da bi gledali jednog od najvecih zagoromrzaca kako ka#a njihovog omiljenog junaka???!!!  |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/05/2011 : 18:48:01
|
Jos nisam video Zagorovu, a ni SBE epizodu, u kojoj neko nalupa glavnom junaku samare i kasnije nestane iz radnje bez osvete. To bi bilo prosto nekanonski. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 09/05/2011 : 18:55:51
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ti stvarno mislis da se naslo 100 ljudi koji placaju po 35€ i vise da bi gledali jednog od najvecih zagoromrzaca kako ka#a njihovog omiljenog junaka???!!! 
"Zagoromrscem" me uciniste VI, zagorolozi...narocito Meneka Zagoringsteen, profesor-inzenjer i jednim delom moj prijatelj pravedni..., Ma da ste mi svi Vi zivi, zdravi i veseli. Ja samo zelim da isprebijam vasu ikonu. KRUCIJALNO u mom ponasanju i poimanju ovoga -> mrzim idolopoklonstvo. E sad, ja tvrdim da jos mozda manhunter, culfis, mairosu...jos koji ali samo jos koji ovde, i naravno jA i jos jedan veliki fan PAJTOS(oprastaj, Darvine, zaboravi na tebe u brzinu) zaista volimo/postujemo Kerca i njegov rad...vi ste mi svi ostali jako sumnjivi. (???) Vi ste VECINA OVDASNJIH samo banda zagorelih i nista vise.
quote: Originally posted by Mairosu To bi bilo prosto nekanonski.
Ko jebe kanone. |
Edited by - docA on 09/05/2011 18:59:58 |
 |
|
Topic  |
|