forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/05/2011 : 20:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alanford

Je li iko ista narucivao iz Bosne???

Hoce li meni proci onaj masijin fazon da napisen kao drzavu Srbiju, a postanski kod Banja Luke?

swamp thing je iz BiH i to baš iz Banja Luke. On naručuje iz inozemstva pa najbolje kontaktiraj njega.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 01/05/2011 20:45:49
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/05/2011 : 21:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

quote:
Originally posted by Paka01

O bože Ne, meni se samo ne sviđa pisanje stranih imena onako kako se čitaju, ubije mi dojam u potpunosti.

Da znas da nisi prvi koga sam cuo da to kaze..dosta ljudi preferira imena u originalu, prevod im deluje rogobatno. Meni licno je svejedno...pretpostavljam da je stvar navike :)

@ignus..sto bi se neko svadjao sa tobom...sam si sebi uskratio uzivanje u odlicnom stripu. kako se ono kaze - your loss dude :)

Nisam ja sebe uskratio ni za što! i BTW imam tu Evropu na metar dva od lijevog lakta...
no moram reagirati na nešto što je iskopano otprilike 2 godine unazad, izvrnuto i maliciozno interpretirano od nekog bisera koji se ne želi svađati

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/05/2011 : 21:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

Jos da znas flamanski.....gde bi ti kraj bio...najjeftiniji strip albumi na svetu :( Dodje mi da ga naucim samo zbog toga :)

:D :D :D :D

Hmda...flamanski je podvrsta holandskog, da se tako izrazim, tj. regionalna varijabla holandskog jezika koja se koristi u Flandriji, severnoj federalnoj jedinici Belgije. Po belgijskom ustavu i zakonima, zvanicni jezik se zove nederlands tj. holandski, dok je rec vlaams kolokvijalizam. Samo ce neki flamanski nacionalista reci da govori vlaams a ne nederlands. Uostalom, kad sam ja tamo isao u skolu, mene su ucili "nederlands".

Razlike su minornije od razlika izmedju srpskog i hrvatskog, inace, barem na standardizovanom nivou.

quote:
Btw, otkud to da znas holandski ?

Ziveo 7 godina u Belgiji.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/05/2011 : 23:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Hoce li meni proci onaj masijin fazon da napisen kao drzavu Srbiju, a postanski kod Banja Luke?

swamp thing je iz BiH i to baš iz Banja Luke. On naručuje iz inozemstva pa najbolje kontaktiraj njega.

Nemam iskustava sa 'thebookdepository', naručujem sa amazona, tako da ne znam da li će proći taj fazon
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/05/2011 : 10:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, da ne buden offtopic skroz naskroz, Blacksad je naručen 23.4., a poslan je 27.4.
Vidit ćemo kad će stići.

Stigao danas Ravno 7 dana nakon šta je poslan.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/05/2011 : 11:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ma,to je fini prosjek dolaska do cilja.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 03/05/2011 : 23:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

quote:

Nemam iskustava sa 'thebookdepository', naručujem sa amazona, tako da ne znam da li će proći taj fazon

Kolika je postarina npr. za The Dark Knight do Banja Luke preko Amazona?
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/05/2011 : 23:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Postarina za sve sa amazona je 4$ po narudzbini + 4$ po predmetu.

A tog Betmana imas i u izdanju Belog Puta.

Edited by - Grujah. on 03/05/2011 23:39:26
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 03/05/2011 : 23:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Hvala!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/05/2011 : 16:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala!

Tako da ti je neki optimum naručivanje 3-6 stripova. Ni manje ni više nije isplativo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/05/2011 : 16:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Usput, meni 27 dana, strip naručen sa BD-a još ne stiže...
Baš me zanima kako će se postaviti ako mi ne stigne.

Edited by - Obi-wan on 04/05/2011 17:00:00
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/05/2011 : 18:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hvala!

Tako da ti je neki optimum naručivanje 3-6 stripova. Ni manje ni više nije isplativo...

ne razumem ovo

ja koliko god da sam narucio, uvek me je ispalo skoro 50% jeftinije nego da sam kupio u striparnici?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/05/2011 : 18:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene zanima kako to da im toliko variraju dolasci pošiljki u istu zemlju. Tebi skoro misec dana ne stiže, a meni došlo ravno za tjedan dana. Baš čudno, pitam se zbog čega je to...

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 04/05/2011 : 19:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mene zanima kako to da im toliko variraju dolasci pošiljki u istu zemlju. Tebi skoro misec dana ne stiže, a meni došlo ravno za tjedan dana. Baš čudno, pitam se zbog čega je to...

Postoji stotinu razloga druze. Ne idu svi paketi istim putem, nekad i ne koriste isti nacin transporta. Moze se desiti da se jedan paket salje preko nemacke a drugi preko italije itd.
Meni je jednom stigla posiljka sa debelim zakasnjenjem a na njoj je pisalo Mis-Shipped to Australia

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/05/2011 : 19:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Hahaha Ma ne, čisto me eto zanima informativno, zanimljivo mi je to sve skupa.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/05/2011 : 19:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

quote:

quote:

Hvala!

ne razumem ovo

ja koliko god da sam narucio, uvek me je ispalo skoro 50% jeftinije nego da sam kupio u striparnici?

Loše sam se izrazio.
Isplativo s aspekta poštarine.
1 strip 8 dolara - ne isplati se
2 stripa 6 dolara po stripu - ne isplati se
3-6 stripova 5.33 - 4.65 po stripu - isplati se
7 i više stripova - 4.56 po stripu i manje (ali samo malo manje - praktično zanemarivo). Shodno tome, nema potrebe praviti velike narudžbe (više od 6 stripova), nego radije napraviš novu narudžbu.

Znači govorim o poštarini, stripove se svakako isplati naručiti...

Edited by - Obi-wan on 04/05/2011 19:54:15
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/05/2011 : 20:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa i ja sam se ocigledno lose izrazio - zajedno sa postarinom! :D
ne bih racunao valjda samo cenu stripova, cemu to? :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 04/05/2011 : 22:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto pročitaj moje postove od ranije... ja sam iz Herceg-Novog, zbog toga što na listi nisam vidio Montenegro, sve sam naručivao kod prijatelja u Dubrovnik... prvih 5 stripova stiglo praktično za 10 dana, ali od sledeće narudžbine 3 stripa, niti jedan nije stigao na istu adresu, bez obzira što ih šalju pojedinačno...

Napisao pismo na linku na sajtu, u toku istog dana dobio odgovor, razmijenio još par emaila sa njima, i dobio full lovu nazad. I dalje mi je žao stripova, ali naručujem ponovo. Vrlo su korektni i profesionalni.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/05/2011 : 16:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ajd sada mi je lakše. Ja naručujem po jedan strip pa kada stigne, onda tek drugi. Ovaj me koštao 30.93 $ pa mi nije baš za bacanje...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/05/2011 : 22:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Prošlo 29 dana od narudžbe.
Bio na pošti i oni naravno ništa ne znaju - to nije vrsta pošiljke koja bude zavedena u kompjuter - u prijevodu, mi se ograđujemo i baš nas briga.
Poslao poruku Book Depositoriju i javio da nisam dobio strip...

Edited by - Obi-wan on 06/05/2011 22:52:16
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/05/2011 : 00:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Judge Dredd: Complete Case Files v. 1 (Paperback)
Danas narucio..za dolazak javim !

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 11/05/2011 : 13:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prošlo 29 dana od narudžbe.
Bio na pošti i oni naravno ništa ne znaju - to nije vrsta pošiljke koja bude zavedena u kompjuter - u prijevodu, mi se ograđujemo i baš nas briga.
Poslao poruku Book Depositoriju i javio da nisam dobio strip...

jesu ti šta odgovorili? meni se isto slična stvar dogodila, dobro čekam ga tek 22 dana :)... pa me zanima koliko su susretljivi.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/05/2011 : 16:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
34 dana je prošlo, knjige nema.
5 dana od kada sam im prijavio problem, odgovora nema (u međuvremenu sam primio dvije reklamne poruke od BD-a).

Nisam baš zadovoljan kako se ovo razvija, preporučujem da sačekate s daljnjim narudžbama. Javim svaki novi razvoj događaja...

Edited by - Obi-wan on 11/05/2011 16:42:25
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/05/2011 : 16:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je stvarno čudna njihova politika Nekad odgovore odma, nekad in triba masu vrimena... Uglavnon, nema razloga pauzirat sa naručivanjem, meni je zadnji strip doša za ravno 7 dana. Inače, Obi-Wane, jel možda postoji kakva šansa da su ga zagubili kod nas tek?

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/05/2011 : 17:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je stvarno čudna njihova politika Nekad odgovore odma, nekad in triba masu vrimena... Uglavnon, nema razloga pauzirat sa naručivanjem, meni je zadnji strip doša za ravno 7 dana. Inače, Obi-Wane, jel možda postoji kakva šansa da su ga zagubili kod nas tek?

Postoje sve moguće šanse, ali ja od toga nemam ništa. Te pošiljke putuju bez ikakvih dokaza i zapisa (pitao na pošti) - tretiraju ih kao tiskanice. Inače, ovo je prvo u 6 godina i nekoliko stotina pošiljki što mi nije došlo.
Ono što mene zanima je isključivo šta će BD poduzeti u vezi moje nestale narudžbe. I shodno tome ću vidjeti da li ću nastaviti naručivati...Mislim da te velike kompanije trebaju imati spreman postupak za sve scenarije.
Nedavno mi je sa Amazona stigao paket sa dva oštećena seta knjiga (stucani rubovi). Amazon mi je odgovorio odmah i dobio sam nazad cjelokupan iznos + poštarinu bez ikakvih pitanja i bez vraćanja oštećenog. Takav odnos ulijeva sigurnost.
Ja još uvijek nisam stekao pravo povjerenje u BD. Ovo je osma narudžba i već problem - najviše smeta što ne odgovaraju (bar da mi kažu "nosi se" da znam na čemu sam). Strip je bio 31 dolar, nije kraj svijeta, ali ne volim nesigurnost i neizvjesnost...

Edited by - Obi-wan on 11/05/2011 17:03:22
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000