forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/05/2011 : 17:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
A nema druge nego pričekat razvoj situacije, šta da ti kažen... Ne znan, ja sam po tom pitanju dosta mirniji od tebe pa gledam stvari na drugačiji način. Bez uvrede, al za moj ukus malo previše paničariš Mislin, razumin te ja, nismo svi isti i tvoj skepticizam je skroz opravdan. Ja sam sa ebaya naručiva neke stripove i pisalo je da je uobičajno vrijeme dostave za narudžbe van SAD-a od 15-20 dana. Stripovi su stigli za ravno dva MISECA. Ipak, nisam im uputio nikakav mail po pitanju toga, kontam "doć će kad dođe..."

Ko zna šta se sve putem može dogoditi.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/05/2011 : 17:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

A nema druge nego pričekat razvoj situacije, šta da ti kažen... Ne znan, ja sam po tom pitanju dosta mirniji od tebe pa gledam stvari na drugačiji način. Bez uvrede, al za moj ukus malo previše paničariš Mislin, razumin te ja, nismo svi isti i tvoj skepticizam je skroz opravdan. Ja sam sa ebaya naručiva neke stripove i pisalo je da je uobičajno vrijeme dostave za narudžbe van SAD-a od 15-20 dana. Stripovi su stigli za ravno dva MISECA. Ipak, nisam im uputio nikakav mail po pitanju toga, kontam "doć će kad dođe..."

Ko zna šta se sve putem može dogoditi.

Pravo da ti kažem, mislim da paničarim taman koliko treba.
Prevelika panika je kada nakon 14 dana već šalješ poruke i pitaš gdje su stripovi. Tvoj odnos čekanja 2 mjeseca je možda malo preopušten za današnji brzi ritam života - poslije 2 mjeseca obično ti kažu što se nisi javio ranije.
Tako da mislim da je moja panika pravilno dozirana...
Naravno, ja još uvijek vjerujem da će se ovo pozitivno razrješiti.

PS. Ako se ne razrješi u moju korist, redovno gledaj preko ramena - ipak si me ti nagovorio da naručujem od BD-a i tebe smatram apsolutno 100 % krivcem za sve moje probleme.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 11/05/2011 17:12:02
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/05/2011 : 17:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Šta da ti kažen, ne paničarim oko toga koliko oko nekih drugih totalno glupih stvari
Iz Dalmacije sam, neka tu kod nas brzog ritma života Dobro je i lagano.

PS. to ti je sve dio moga velikoga plana

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 11/05/2011 17:12:43
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/05/2011 : 17:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta da ti kažen, ne paničarim oko toga koliko oko nekih drugih totalno glupih stvari
Iz Dalmacije sam, neka tu kod nas brzog ritma života Dobro je i lagano.
PS. to ti je sve dio moga velikoga plana

Slažem se potpuno s tobom, treba usporit. Ovo svakako nije razlog za neku paniku.
Ja to uglavnom izvještavam da ljudi dobiju što više informacija.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/05/2011 : 17:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Neka, to je super šta izvještavaš. Pomoć će nekome prije il kasnije, isto ko onaj topic o Amazonu. Iz njega sam sazna dosta korisnih informacija.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/05/2011 : 20:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
I ja neku reklamu od BD za lego njasre!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/05/2011 : 22:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Nakon 5 dana nejavljanja, poslao sam im poruku ponovo.
U poruci su moji podatci i objašnjenje da strip nije stigao te da sam provjerio u pošti.
Dobio sam odgovor isti dan, traže da potvrdim adresu i da provjerim u pošti da nije tamo - dva podatka koja sam im već iznio (pa sam im to još jednom potvrdio).

Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 11/05/2011 : 22:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Ista stvar kao i kod mene, ako provjeris ranije postove. Bez ikakvog odgovora na prvi mail, zalio sam se ovdje na forumu, napisao ga ponovo, i odgovor za pola sata, te isto objasnjenje kao i tebi, i nakon sledeceg odgovora, odmah refund.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 12/05/2011 : 11:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
fala svima šta izvještavate, evo meni došao ipak nakon 24 dana, od 15 narudžbi dosad nisu ni jednu zajebali, zadovoljan sam.
Go to Top of Page

tejo
Starting Member

Croatia
28 Posts

Member since 18/04/2006

Posted - 12/05/2011 : 14:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit tejo's Homepage  Send tejo a Private Message  Reply with Quote
Evo da i ja podijelim svoje trenutno iskustvo:

Naručio sam Savage sword of Conan vol. 1 i 2 29.4.
Na stranici za oba piše da su poslani 4.5.
Danas je stigao paket sa vol. 2, očekujem vol. 1 uskoro (valjda).

Za prvi put sve korektno

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/05/2011 : 14:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tejo

Evo da i ja podijelim svoje trenutno iskustvo:

Naručio sam Savage sword of Conan vol. 1 i 2 29.4.
Na stranici za oba piše da su poslani 4.5.
Danas je stigao paket sa vol. 2, očekujem vol. 1 uskoro (valjda).

Za prvi put sve korektno

E ,super za to,samo da ti velim da ces u Conanu no.1 imati sta citati,ja stao na pola , a citam mjesec dana u prekidima, ja sam ionako uzeo samo prvi da vidim kakav je slozenac od prica, a u planu mi je za kolekciju Conan chronicles u boji..imam 5 6 7 8 9 i idem dalje!!
Ugodno citanje!!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/05/2011 : 14:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

fala svima šta izvještavate, evo meni došao ipak nakon 24 dana, od 15 narudžbi dosad nisu ni jednu zajebali, zadovoljan sam.

A gdje zivis,ponekad ti lokacija treba igrati ulogu u broju dana do dolaska...? Varira to sve!

A i ovisi da li im je na lageru,cesto upucuju na abebook ili abe store zaboravio tocno naziv,cesto i nemaju neke naslove pa preporucuju neke kooperante ali kod njih se naplacuje shipping!

Edited by - emirem on 12/05/2011 14:51:42
Go to Top of Page

tejo
Starting Member

Croatia
28 Posts

Member since 18/04/2006

Posted - 12/05/2011 : 17:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit tejo's Homepage  Send tejo a Private Message  Reply with Quote
Eh, da ja sam u Rijeci. Pošta 51000 jelte

@emirem Pa zato sam i uzeo upravo te Conan "biblije". Dvije knjiga ne +500 strana, valjda će potrajati dok opet ne budem u prilici za novu narudžbu :)
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 12/05/2011 : 19:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by Rada13

A gdje zivis,ponekad ti lokacija treba igrati ulogu u broju dana do dolaska...? Varira to sve!

A i ovisi da li im je na lageru,cesto upucuju na abebook ili abe store zaboravio tocno naziv,cesto i nemaju neke naslove pa preporucuju neke kooperante ali kod njih se naplacuje shipping!

u Splitu živim, naručujen samo ono šta imaju na lageru... ma obično bi dolazilo od 5-10 dana max otkad bi oni dispatchali, ovo je prvi put da san ih čeka toliko

Edited by - Rada13 on 12/05/2011 19:07:58
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/05/2011 : 22:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

Ista stvar kao i kod mene, ako provjeris ranije postove. Bez ikakvog odgovora na prvi mail, zalio sam se ovdje na forumu, napisao ga ponovo, i odgovor za pola sata, te isto objasnjenje kao i tebi, i nakon sledeceg odgovora, odmah refund.

Vozaju me ko majmuna.
Pošaljem poruku - bez odgovora.
Pošaljem ponovo, jave mi se i zatraže podatke koje već imaju, ja pošaljem - bez odgovora.
Pošaljem ponovo, ponovo zatraže čitavu prepisku da im ponovim. Te mi se javi ovaj te onaj i svaki put priča ide iz početka i svaki put prekid komunikacije.
Kao da razgovaram s nekim robotom koji je programiran da me otupi dok ne odustanem.
Ne sviđa mi se ovaj razvoj događaja nikako...

Edited by - Obi-wan on 13/05/2011 17:50:31
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/05/2011 : 23:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
sorry for interruption, ali meni se upravo to desava sa AC/DC fan klubom zadnjih dana; nit dobijam robu, nit mi se odgovara na mejlove, nish....

mozda je neki strajk sindikata nezavisnih logisticara online firmi?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/05/2011 : 00:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

sorry for interruption, ali meni se upravo to desava sa AC/DC fan klubom zadnjih dana; nit dobijam robu, nit mi se odgovara na mejlove, nish....

Da ih nisu hakirali ko' Sonyijevce!

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 13/05/2011 : 00:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Ih, a ja sam bas ovih dana imao predobar odnos sa customer servisom.

Izgubio sam jedan token naredjenja iz Igre Prestola, i ne da su azurno odgovorili na mail vec sutradan nego sam dobio, dzaba, bez placanja postarine, ceo set novih tokena i to ekprseno brzo.

Mora da sam vam pokupio svu dobru karmu i sad se vi mucite, jadni.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/05/2011 : 17:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
36 dan - nema stripa
pregovori - 7 dan, nismo se pomakli sa početka

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/05/2011 : 17:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Kažem ja drž' se amazona ;)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/05/2011 : 17:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Nisam ja ni napustio Amazon. Ovo je bilo samo malo sa strane. No, kada završim s ovim, mislim da će biti kraj (vrlo slaba korisnička podrška - potpuna suprotnost munjevitoj efikasnosti kod Amazona).
Bar znaš da nemaš za čim žaliti (mislim na naručivanje sa BD-a)...

Edited by - Obi-wan on 13/05/2011 17:48:34
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/05/2011 : 17:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je jedino ža šta je kod amazona totalno preskupo naručit samo jedan trejd

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/05/2011 : 17:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

To mi je upravo najdebilnije kod BD-a. Šalju jedan po jedan strip protivno svakom razumu. To je dobro onima koji žele samo jedan strip, ali meni nikako ne odgovara. Samo se daje šansa carini i poštarima da nešto zajebu u više pokušaja. Ne vidim logike. Zar nije i njima bolje platiti jednu poštarinu nego 5 poštarina za 5 stripova. Ali dobro, rekao sam da ću probati. Išlo je neko vrijeme...
Inače, otkad sam počeo s ovim hobijem prije 6 godina stiglo mi je nekoliko stotina pošiljki. Ovo je prvo što mi nije stiglo i upravo sam zato razočaran. Radio sam sa Perom i Tošom, dobijao tiskanice, pisma, pokidano, sporo, svakako, ali ovo je prvo što nije stiglo.

Edited by - Obi-wan on 13/05/2011 17:58:55
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/05/2011 : 17:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by swamp thing

Nisam ja ni napustio Amazon. Ovo je bilo samo malo sa strane. No, kada završim s ovim, mislim da će biti kraj (vrlo slaba korisnička podrška - potpuna suprotnost munjevitoj efikasnosti kod Amazona).
Bar znaš da nemaš za čim žaliti (mislim na naručivanje sa BD-a)...

Meni je već bilo kritično to što se raspon dolaska pošiljki kretao između 5 i 35 dana, a nekad ni ne stigne. Kod amazona znam da treba čekati, 20-30 dana, nikad mi nije došao poslije dužeg perioda od tog. I da, sad mi je drago što ne mogu naručiti strip od BD, em što bih se navukao na naručivanje, em što malo zaj.....ju. Ovako, kad trebam istresti malo veću lovu na paket, više se i ustručavam, pa mogu uživati u nekim drugim blagodetima (čitaj alkoholu, fast food-u,...). Kad razmislim, bolje da naručujem stripove...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/05/2011 : 17:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

To mi je upravo najdebilnije kod BD-a. Šalju jedan po jedan strip protivno svakom razumu. To je dobro onima koji žele samo jedan strip, ali meni nikako ne odgovara. Samo se daje šansa carini i poštarima da nešto zajebu u više pokušaja. Ne vidim logike. Zar nije i njima bolje platiti jednu poštarinu nego 5 poštarina za 5 stripova. Ali dobro, rekao sam da ću probati. Išlo je neko vrijeme...
Inače, otkad sam počeo s ovim hobijem prije 6 godina stiglo mi je nekoliko stotina pošiljki. Ovo je prvo što mi nije stiglo i upravo sam zato razočaran. Radio sam sa Perom i Tošom, dobijao tiskanice, pisma, pokidano, sporo, svakako, ali ovo je prvo što nije stiglo.
Da komuniciraju sa mnom ljudski (DB), još bih i nastavio suradnju, ali baš me teže zezaju i ignoriraju.

Pa ja i spadan u tu skupinu. Uvik naručujen samo jedan trejd, financijski ne mogu više izvuć. Preskupo mi je davat 8 dolara na Amazonu za samo jedan trejd, a ako oću naručit još onda još dodavat po 4 dolara. Ma biži, puno je.

Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000