forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slicice, albumi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 157

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/05/2011 : 11:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Danas kupim dve kesice i izvucem u njima grb Partizana, Stojketa, Lazevskog i Petrovica, neverovatno kako poceli da me opsedaju grobari.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 15/05/2011 : 12:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by asmojver

Ljudi ajmo probati isfurati Paniniju ideju za jedan album povodom pedesete obljetnice

Što mislite kako bi se prodavao album - katalog, svih Paninijevih izdanja... tipa, album bi se sastojao od slicica koje bi prikazivale naslovne stranice izdanih albuma, a tekst bi bio godina izdanja, broj slicica, slika paketica, može i slika sličice "front i beck" i to bi bilo to.

Znam da bi album morao, trebao imati preko 700-800 sličica ali neka neke naslovnice budu print, ili još bolje neka bace na tržište jedan za sport a jedan za ostalo.

Što mislite??!! Ajde Vlada mi to možemo isfurati... ako bi kontaktirali Panini sa anketom sa ove stranice, isfuramo ideju na još nekoliko foruma, pa da vidimo. I ovako mi se sere sa tom komercijalizacijom (čudi me da nisu izbacili album samo za C.Ronalda)

JA BI TO 100% skupljao, jer ionako radim na nekakvom katalogu ali mi fali masu informacija, pa neka oni to naprave za nas. Tržište im je veliko, ovdije bi skupili informacije iz 5-6 država, imam par foruma na kojima sam aktivan (jedan talijanski, jedan francuski i jedan njemački)

AJMO ANKETA

To sam video pre mesec dana na Ebay-u (prvi i poslednji put). Upravo to - slicice su bile naslovne strane objavljenih albuma.
Lik je prodavao, cini mi se, oko 100-150 slicica i otisle su za smesne pare.
Ne znam da li postoji album, gde je izasao i kada.

Postoje u It knjige sa istorijatom objavljenih albuma sa slicicama, naslovnim stranama i verovatno opisom. Video sam da se na Ebay-u prodaju dve takve knjige.

Edited by - vladar on 15/05/2011 12:15:04
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 15/05/2011 : 12:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Nasao sam i sliku:

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/05/2011 : 13:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Danas kupim dve kesice i izvucem u njima grb Partizana, Stojketa, Lazevskog i Petrovica, neverovatno kako poceli da me opsedaju grobari.

A ja sve neke zvezdase.Prva slicica je bio Borha pa dalje Mikic,Kaludjerovic,Kadu mislim i jos jedan.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/05/2011 : 13:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

A ja sve neke zvezdase.Prva slicica je bio Borha pa dalje Mikic,Kaludjerovic,Kadu mislim i jos jedan.

Tako je to u zivotu, uvek te strefi ono sto ne volis, srecom moja zena navija za Partizan.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/05/2011 : 13:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Au, ovo bi bilo stvarno lepo... Pravi kolekcionari nemaju spisak slicica - to je jezivo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

asmojver
New Member

Croatia
101 Posts

Member since 31/08/2002

Posted - 15/05/2011 : 14:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send asmojver a Private Message  Reply with Quote
Kada su to oni izdali??!! Ovo je prvi put da vidim nešto takvo... znači ipak neko misli u tom Paniniu... koliko vidim sa te slike to su albumi prije 90. Imam doma album na kojem pise Figurine Panini, unutra su samo prostori za slicice (pravokutnik sa brojem) nema nikakvog teksta unutar albuma

E sawitch-u ima albuma od Paninija koje ja još nikako nisam uspio vidjeti na netu (Drive in - godina izdanja 1989), zatim...

Eto našao u svom katalogu da postoji album "Figurine Copertine Album 90" koji je izdan 1987 (vjerovatno je to to)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2011 : 09:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija
Verujem da je oko ovoga izbio problem sa zvezdom.

Eto da ti kazem da si bio u pravu u potpunosti!!! Izdavac mi to potvrdio.. Jadni su da jadniji ne mogu biti..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2011 : 09:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Na prvom mestu u albumu, kao sto i prilici, je postavljen najveci klub u Srbiji, sta je tu cudno?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2011 : 09:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
1. U svakom albumu na svetu na prvo mesto ide aktuelni sampion.. SP, EP, LS, ostale lige, drugi sportovi, ama svuda..
2. Najveci klub u Srbiji? ..... ...... ...........

Kaze covek da su ga cigani izmaltretirali najstrasnije i da je morao da stavi njih na prvo mesto i da je zvao posle Partizan da ih pita da li bi se oni ljutili da ne budu na prvoj strani i oni mu rekli nesto kao "ma pusti ih, ko ih jebe, samo nek' se stampa album"... Eto.. Dno dna... Umesto da im bude bitno da se popularizuje domaca liga oni zakeraju na ovakve gluposti, a da ne pominjem sto su trazili avione i kamione... Jezivo...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2011 : 10:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
E pa ovo je Srbija i najveci srpski klub i stub srpstva mora biti na prvom mestu! Kakav bre Panini, ovo, ono...

A i niko vam i ne priznaje ove pokradene titule, zato je to tako.

Ali da ne spamujemo vise temu, potrudi se da sakupis slicice i ostavljaj mi cigane(kako ti imas obicaj da pises malim slovom), a ja cu tebi Grobare!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2011 : 10:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice poslednjeg reda - Naravno!!!

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/05/2011 : 13:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
--

Antares, puno, puno hvala za sličice Fauna-životinje svih kontinenata!!!

fale mi još Fauna - životinje svih kontinenata
22 27 74 83 93 123 128 142 168 176 189 212 232

Danas primio album Viteške priče-1996, koji priča o hrvatskoj prošlosti. . Sličica je ukupno 120. Lep i zanimiv album.
Ima li možda ko još tih sličica? Fali ih još nešto.

I sličice Fauna-životinje svih kontinenata-Zaječar-1979.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 16/05/2011 13:09:36
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 16/05/2011 : 16:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message  Reply with Quote
Nema na čemu Risar. Ako naletim na još neku dobijaš.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/05/2011 : 18:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

- Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija

Eto da ti kazem da si bio u pravu u potpunosti!!! Izdavac mi to potvrdio.. Jadni su da jadniji ne mogu biti..

Pa eto i posle ja zatucan i opterecen.Pa to lici na Lukica,dovoljno je bilo sabrati 2 i 2.

Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 16/05/2011 : 19:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Pa eto i posle ja zatucan i opterecen.Pa to lici na Lukica,dovoljno je bilo sabrati 2 i 2.

Pa kad ne mogu prvi da budu na tabeli pa onda neka bar budu prvi u albumu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/05/2011 : 19:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa jeste i to sto kazes,neka.
Mada dosetili su se ovi pa su na prvu stranu stavili sliku Partizanovih igraca koja prikazuje ko je bio prvi.Kakav takav kompromis je napravljen.Bitno je da mi imamo ovaj album a ja se nadam da ce ga izdavati odsad svake godine.
Inace danas u jednoj kesici dobijem dva zvezdina grba

Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 16/05/2011 : 20:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message  Reply with Quote
Neka oni budu prvi u albumu a mi uvek na tabeli. Napravicemo taj kompromis uvek.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2011 : 20:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ajde manite se teorija zavere, nego saljite spisak duplikata za menjazu.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/05/2011 : 20:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde manite se teorija zavere, nego saljite spisak duplikata za menjazu.

Cekaj bre jos malo pa tek smo poceli sa sakupljanjem.Kad se malo nakupi pa da saljemo bar dvadesetak komada.Bezveze da se cimamo za 4-5 slicica sad u ranoj fazi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2011 : 20:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja imam oko 40 duplikata.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2011 : 20:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja imam 50 ali mi bezveze da se djoram dok ne nakupim fond...

Oki, ja nemam grb cigana..

Edited by - sawitch on 16/05/2011 20:49:17
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2011 : 20:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Imam samo Ilijeva duplog od Grobara. Ajde onda cekamo kad se nakupe duplikati.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/05/2011 : 20:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa da.. Ja krecem na menjazu kada nakupim duplikata malo vise nego sto mi fali.. Ne isplati se ranije.. Mozda posle izvucem nesto, ili ti dobijes pa da ne saljemo pet puta.. Jos sada u postama placam neka sranja od doplatnih markica.. Jebo im pas mater lopovsku... Izgubili su mi 100 posiljki...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/05/2011 : 21:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Meni fali jos 164 komada, onda sacekacemo, a i sutra ce najmladji sin da se izmenja u skoli, tako da cemo sacekati kad nam bude falilo tridesetak.

Go to Top of Page
Page: of 157 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000