forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1043

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/05/2011 : 21:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ok, ti ces sigurno oznaniti na sajtu, kad budu tamo, pa eto, necu vise kukati. Ionako ih kupujem na Mafestu..

Jack the Black.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2011 : 08:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=28&TitleID=153

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2011 : 08:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Marko, greškom si stavio da je strip u tvrdom uvezu.

Iako ja ne bih imao ništa protiv da je zbilja tako. Dapače.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2011 : 09:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ah, uopće ne postoji opcija mekog uveza na fibrinom sajtu:) Morat cu to promijeniti...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/05/2011 : 16:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
I još novih najava.

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=2

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/05/2011 : 17:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=28&TitleID=153

Napokon!!!

preview pročitan, odbrojava se do 6.6.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 18/05/2011 : 18:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Sigurno uzimam rat-mana, presmjesan mi je, moj tip humora :)))
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/05/2011 : 22:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Sve pohvale oko truda uloženog oko ovog izdanja pogotovo oko prijevoda i fonta

Markose, zanima me da li si upoznao Ortolanija i kakav je on u stvarnosti.

P.S. Moj dosadni brat gnjavi, Zašto DNK a ne DNA?

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 18/05/2011 : 22:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Zato što je (K)iselina hrvatska riječ, a (A)cid nije

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/05/2011 : 22:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:

Zato što je (K)iselina hrvatska riječ, a (A)cid nije

Koliko ja (dosadni brat) znam DNA nije kratica već kemijska formula.

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 18/05/2011 : 22:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako u međuvremenu nije došlo do revolucije u znanosti, DNA je još uvijek kratica od DeoxyriboNucleic Acid. Formula DNK je daleko složenija od 3 slova.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/05/2011 : 23:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

I još novih najava.

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=2

Ovi Opskurni gradovi mi deluju strašno zanimljivi.
Ratman mi deluje na prvi pogled "onako", ali verovatno se varam.
Međutim, najviše se radujem činjenici da će nakon ovih najava sledeće ići za Rip Kirbija,El Ninja 2,Prodavnicu 1,Zekana i Dardevila!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/05/2011 : 23:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:

Ako u međuvremenu nije došlo do revolucije u znanosti, DNA je još uvijek kratica od DeoxyriboNucleic Acid. Formula DNK je daleko složenija od 3 slova.

Nema revolucije. Istina kad bi se išla pisati cijela formula imali bi kolometarsku kobasicu (bez pretjerivanja), svaki nukleotid se sastoji od deoksiriboze, jedne baze i fosfatne skupine. Sad to još puta 2 jer su nukletidi spareni te još puta 6 miljuna koliko ima parova baza u ljudskom tijelu... DNA je skraćena kemijska formula za DeoxyriboNucleic Acid ili po hrvatski deoksiribonukleinska kiselina. Isto kao što se py koristi kao skraćeni zapis piridinskog prstena (C5H5N) u pisanju kemijskih formula kompleksnih spojeva. Možda sam stvarno u krivu te se u hrvatskom jeziku nameće DNK kao standard, ali koliko sam se ja susretao u struci (biologija i kemija) gotovo uvijek se tražilo da se piše DNA. Eto zato moje pitanje.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26818 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/05/2011 : 01:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Na pogibiju paukova strica sam se smija 5 minuta
Kupujem!
Kudos za privjuje OG.Baš is majstorski prekinuo u najzanimljivijim trenutcima.Kakva navlakuša

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2011 : 13:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Baš mi je drago što vam se svidjelo. Prilično sam se potrudio oko prijevoda, a bilo je dosta zeznutih stvari i jako sam zadovoljan kako je sve ispalo, pogotovo nakon što je darko dodao malo svoje čarolije. nadam se da će se ljudima svidjeti i da će zaživjeti na kioscima, ovaj strip to stvarno zaslužuje.
Inače, DNK ili DNA: treba pitati redaktora;) Ortolanija nisam osobno upoznao, ali smo se dopisivali mailom i lik je vise nego super. Vrlo je down-to-earth (a inače je velika, zaista velika zvijezda u Italiji, Rat-man je kultni serijal, prodaje se u 60.000 primjeraka + brojni reprinti), skroman, srdačan, otvoren i velikodušan. Mislim, što više reći: čovjek se sam ponudio pisati rubriku i odgovarati na pisma čitatelja. Kapa dolje, zaista.

Što se Opskurnih gradova tiče, to je isto kultni serijal, priče su takve kakve jesu, nekome će se svidjeti, nekome neće, ja sam napravio što je u mojoj moći, maksimalno sam se potrudio napraviti što je moguće reprezentativno izdanje i prekinuo preview na napetim mjestima:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/05/2011 : 14:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Čekaj, Rat-Man ide u tvrdom uvezu ili je u pitanju greška na sajtu?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29351 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2011 : 14:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Greška, naravno, ide na kioske, bit će meki uvez.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/05/2011 : 14:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
4000 primeraka - dosta smeo potez!!!
Nadam se iskreno da će se pokazati kao pravi!
Evo sad i ja pročitah ponovo Ratmena, juče sam malo zbrzio - dobra, dobra stvar, jedva čekam ovo na kiosku!

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/05/2011 : 15:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Opskurni izgledaju fenomenalno. Atmosfera - boli glava.
Nisam nikada prije vidio te stripove, a po previewima mi se čini da je glavni lik arhitektura. Pa to je genijalna premisa i još dojmljivo ostvarena! Glavni lik nije čovjek ili neko drugo stvorenje već ambijent, pejzaž kakav god bio, zamisao arhitekta.
Arhitektura i urbanizam nas svakodnevno određuju, a uglavnom ih se ignorira. Na žalost, kod nas posebno...
U svakom slučaju, imaš još jednog kupca čim roba dođe u butigu!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/05/2011 : 16:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Uf, ne kazem da nisam naporan, al jesu Vrh i Halo konacno u striparnicama?

Jack the Black.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/05/2011 : 16:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Uf, jesi Mike, naporan si!

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/05/2011 : 17:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Pa lepo sam reko .

Jack the Black.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/05/2011 : 18:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 19/05/2011 : 18:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Mislim, što više reći: čovjek se sam ponudio pisati rubriku i odgovarati na pisma čitatelja. Kapa dolje, zaista.

Ovo je ekstra kul
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/05/2011 : 16:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Znam da sam naporan s Magnusom al moram opet pitat...Marko dal imaš u planu izdat sve epizode Neznanca ili? Dal se za tisak sprema neko njegovo drugo djelo ( 110 pilula, Milady 3000, Začarane žene...)? Treće pitanje ću postavit ovdje, jer nemam pojma na koji topik da se javim (možda Gastonu il nekome poslat pm). Dal su organizatori CRŠ-a ili MaFesta imali u planu ili imaju u planu na neki od festivala pozvati Roberta Crumba? Pošto su kroz godine gostovala tolika velika imena, smatram da bi se isplatilo i njega probat dovuć iz Francuske u Lijepu Našu.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 31/05/2011 16:16:22
Go to Top of Page
Page: of 1043  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.26 seconds. Snitz Forums 2000