forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/05/2011 : 10:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

nije svaki .com domen US domen. Svasta. Pa evo prvo stripovi.com :)

Ali, Grujah,vidis da u post iznad pise da je centrala ista, a cijene razlicite,valjda americka podruznica ima manje poreze za knjige i srodne literature,pa je jeftinije(recimo J.Dredd i DK knjige su jeftinije na co.uk. neg .com-u ( kako koja ali u mozda 40-60 centi), Paka01 mi poslao linkove, da nije ne bi ni znao za razlike u cijeni ,a i da uopce postoji drugi BD!
Negdje su razlike po euro ili 60 centi , ali ima ih i po 5-6 eura!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/05/2011 : 10:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Thor je također vrlo dobar. Crtež (Coipel, Đurđević) je prekrasan - puno epskih slika, užitak za oči. Što se tiče priče, ovo je reboot Thora (ako se ne varam) i počinje dosta polako. Nekako se stiče dojam da priča ide presporo da bi završila u tri trejda. Na pola drugog trejda, akcija se razmahuje i tu te Thor kupi. Na kraju, piše the-end, ali to jednostavno nije istina (bolje da piše the begining). Ostavljaju te željnog još, ništa nije završeno (osim Straczynskijevog udjela u priči) i tu je tek pravi početak priče - gdje se nastavlja, nemam za sada pojma...

Ček, Obi-Wan, ti kupiš stripove, pročitaš i prodaješ ih onda?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/05/2011 : 16:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Thor je također vrlo dobar. Crtež (Coipel, Đurđević) je prekrasan - puno epskih slika, užitak za oči. Što se tiče priče, ovo je reboot Thora (ako se ne varam) i počinje dosta polako. Nekako se stiče dojam da priča ide presporo da bi završila u tri trejda. Na pola drugog trejda, akcija se razmahuje i tu te Thor kupi. Na kraju, piše the-end, ali to jednostavno nije istina (bolje da piše the begining). Ostavljaju te željnog još, ništa nije završeno (osim Straczynskijevog udjela u priči) i tu je tek pravi početak priče - gdje se nastavlja, nemam za sada pojma...

Ček, Obi-Wan, ti kupiš stripove, pročitaš i prodaješ ih onda?

Ako vidim da ima tvrdokoričeno izdanje, ponekad da.
Inače, ovo je super strip (razlog prodaje nije da mi ne valja)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/05/2011 20:08:10
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/05/2011 : 20:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Stigao mi danas spominjani strip naručen prije točno 41 dan.
Nema veze za čekanje, sretan sam što je stigao.
No, zamjeram što sam u 15 dana poslao 3-4 pritužbe i nisam dobio nikakvo objašnjenje ili ponudu za odštetu.
Razočaran nebrigom za kupca, stavljam ih na led na neko vrijeme...
Propast će bez mene, siguran sam.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/05/2011 20:09:06
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 19/05/2011 : 18:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stigao mi danas spominjani strip naručen prije točno 41 dan.
Nema veze za čekanje, sretan sam što je stigao.
No, zamjeram što sam u 15 dana poslao 3-4 pritužbe i nisam dobio nikakvo objašnjenje ili ponudu za odštetu.
Razočaran nebrigom za kupca, stavljam ih na led na neko vrijeme...
Propast će bez mene, siguran sam.

... a možda i oni imaju onu šemu da se čeka određeno vrijeme pa da onda daju nadoknadu. Čisto sumnjam da bi se blamirali pa da te ostave bez nadoknade. Vidim da je i iseserin isto poslao nadoknadu čovjeku u Italiju nakon nekog vremena unatoč silnim sugestijama da se ipak pričeka još malo, premda je to ipak neka druga situacija, ipak je "vremenski" ista...

Mislim isto da bi ih trebao kontaktirati da javiš da je strip ipak došao da ne ispadne da si ih htio zavaljati.

Šteta jedino što nije omogućeno da biramo način na koji se stripovi šalju, inače je BD očigledno zakon zbog brzih šipinga (nekad se zna dogoditi da dođe s odgodom ali mislim da je to ipak do pošte, na kraju krajeva mislim da bi trebali stajati datumi na tiskanici)...

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/05/2011 : 20:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Do sada sam imao preko 20 narudžbi sa Amazona i 8 sa BD-a.
Meni Amazon stiže brže.
4 od 8 BD narudžbi (50%) su mi putovale između 20 i 41 dan.
2 od 20-tak Amazon narudžbi (10%) su mi putovale duže od 20 dana.

Edited by - Obi-wan on 19/05/2011 20:42:41
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 19/05/2011 : 21:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Najvažnije je kad knjižara šalje, kad mi dobijemo to je sekundarno jer koliko ja to shvaćam brzina tiskanice zavisi ponajviše od naših lokalnih dilera (poštara)...

Meni je stiglo brzo kao da smo praktički u istoj državi... poslali su mi u roku od ~ dva dana nakon uplate/narudžbe.

Moje aukcije u prodaji

Edited by - DKoor on 19/05/2011 21:50:49
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 20/05/2011 : 14:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Vidis, onda su onu moju porudzbu zaista oni zeznuli, jer nisu oklijevali ni sekundu da mi odmah vrate lovu i puni refund. Isti se dan i na account-u pojavilo da su mi sva tri stripa "cancelled and refunded." A ja sam ih kontaktirao nakon tacno mjesec dana.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 20/05/2011 : 14:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Normalno,iz kulture im javiti da je posiljka stigla,ipak i njima je drago da se klijenti jave i da je sve u ok, i usput da nam naplate!
Svaka zadovoljna musterija se uvijek vraca!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 20/05/2011 14:39:13
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 20/05/2011 : 18:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Za svaki put kada mi je isporuka od Amazona kasnila, oni su mi vratili ili pola ili cijelu poštarinu.

Captain America
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/05/2011 : 22:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Za svaki put kada mi je isporuka od Amazona kasnila, oni su mi vratili ili pola ili cijelu poštarinu.

Vjerovatno koristiš opcije srednje brzog ili najbržeg slanja i to plaćaš. I normalno da ti vrate novac ako ne stigne u roku koji si platio.
Ja koristim najjeftinije slanje gdje piše da u Hrvatsku stigne za 22-31 radni dan. A meni obično stigne za 10 radnih dana što je puno brže od predviđenog. Čak su i dvije pošiljke koji su dugo putovale, stigle dobrano unutar zadanog limita. Tako da se nemam na što požaliti.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/05/2011 : 13:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Naruceno 9.5
Poslali 13.5
Dobio 23.5
Putovalo 10 dana sa BD.com
Nije lose!!!

Omot kartonski,s jedne strane dupli!

Edited by - emirem on 23/05/2011 13:27:13
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/05/2011 : 13:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
e, ovo ja hocu da uzmem!
kako si zadovoljan?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/05/2011 : 13:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

e, ovo ja hocu da uzmem!
kako si zadovoljan?

I did not read yet, preliminary preview seems book is very good for fans who like classic comics and to collect their collection with comic books that were significant for 2Oth century and today!

Ovo sam bas pisao u reviewu na BD-u.
Cini se ok , slican kvalitet Savage Sword of Conan,papir je bolji od SSOC, a naslovna je kartonska,cvrsca,ali solidno je i za sloziti na policu!

E shit!!
Slikao mobitelom nisam obratio paznju da sam okrenuo naopacke..valjda se vidi ista?

Edited by - emirem on 23/05/2011 13:40:34
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 29/05/2011 : 13:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
He, nasao sam nesto kul, pa reko da podelim. Stavicu ovde posto mi se cini da je ovo de fakto oficijalni thread za online kupovinu.

Naime, addon/extension za FF i CHrome (ne znam za druge browsere da li ima):
http://www.getinvisiblehand.com/

Naime, vi na primer odete na amazon i trazite neki strip.. I kad ga nadjete, ovaj addon pretrazi ostale sajtove za isti taj strip i javi javi vam u vrhu prozora da ima nize cene da drugim sajtovima (ako ima). Nije savrseno, no nije na odmet imati. :D
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/05/2011 : 11:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

He, nasao sam nesto kul, pa reko da podelim. Stavicu ovde posto mi se cini da je ovo de fakto oficijalni thread za online kupovinu.

Naime, addon/extension za FF i CHrome (ne znam za druge browsere da li ima):
http://www.getinvisiblehand.com/

Naime, vi na primer odete na amazon i trazite neki strip.. I kad ga nadjete, ovaj addon pretrazi ostale sajtove za isti taj strip i javi javi vam u vrhu prozora da ima nize cene da drugim sajtovima (ako ima). Nije savrseno, no nije na odmet imati. :D

Skinuo add-ons pa cu vidjeti kad restartam kako to izgleda!
Iako vec odmah imam sumnju na cijene,iako bi bili jeftini, troskovi postarine su skuplji vecinom,imam takvih iskustva sa trazenjem!
Paradox je kad je strip npr. 8$ a postarina za nekoliko dolara skuplja,tako i sa majicama..13$ majica,a 25$ dostava,nerealno!!!
Zasada kupujem i dalje preko BD, a stripove koji mi ne igraju veliku ulogu u kolekciji kupim nick&dent koji su izvanredno ocuvani za po 5-8$,pet-sest takvih i 11$ postarine,ne zalim se! Kupio prije tri mjeseca tri Conana(savage sword of conan,conan chronicles x2 i Indiana Jones further adventures,polovni,a kao ispod cekica!)

Edited by - emirem on 31/05/2011 11:35:40
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/06/2011 : 11:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Produzena akcija "10% off" do petog juna

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/06/2011 : 15:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Iskoristit ću taj popust i prvi put naručit knjigu, a ne strip

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/06/2011 : 15:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja san knjigu malo zapostavija, još me čeka knjiga od prošlog lita .

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/06/2011 : 15:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

i ja bas napisao na DW kako cu da uzmem Pebble in the sky, i napokon zavrsim sa trilogijom o Carstvu

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/06/2011 : 15:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja uziman ovu knjigu Mind Over Matter: Images of Pink Floyd. Genijalna je, lista sam je malo bija i prezanimljiva je. Dizajner Storm Thorgerson piše o razvoju i dizajnu omota koje je radio za legendarne Floyde. Stvarno se isplati, sa popustom će me doć 170 kn priko BD.

EDIT: Evo, o ovome se radi. Tvrde korice, veliki format, 250 stranica: http://www.amazon.com/gp/product/1846097630/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=1860748333&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=07XHR21NNKN9NRG18N6M

A šta se tiče druge literature, baš sam jučer uzea od Stephena Hawkinga knjigu Teorija Svega i jedva je čekan opet pročitat Osim toga, naručija sam u Profila i 2 Prattchetove knjige: Jednakost Rituala i Mort.

Edited by - Paka01 on 01/06/2011 15:35:17
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/06/2011 : 16:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam i ja vidio produzetak popusta do nedjelje!
Narucio ... Daredevil "Man without fear"
Nemam nista od njega,procitao na forumu da je jedna od boljih prica, a bookglobe valjda izdati skoro u buducnosti,meni se ne da cekati tu je BD sa popustom za 8,99 eura ili 64kune!

Edited by - emirem on 01/06/2011 16:59:48
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/06/2011 : 17:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
A i cekam "Flight vol.1"

Poslali 25.5. ..Ceka se...

Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 05/06/2011 : 11:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Isprobah i ja da kupim nešto pa da dođe na moju adresu u CG, iako nije na listi zemalja za koje se šalje. Bio sam baš cheap i nije mi se rizikovalo, pa sam uzeo strip za samo 3 eura :)))))))

Naručeno 29.05. poslato 03.06.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!

Edited by - Ace of Spades on 05/06/2011 11:39:46
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/06/2011 : 17:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
I treba nesto jeftinije naruciti za pocetak,tako sam i ja da vidim kako to ide..
Ja ocekujem sutra paket,bumo vidli!

Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000