forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dveribad - MAFEST 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/05/2011 : 16:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Milaco je smradina....

ali sve u svemu, na kraju je baš njegov crtež postigao rekord (valjda?)....sada če se još više umisliti i tek sada če biti teško doči do njegovog crteža jer če čovjek misliti: " hey moji crteži se prodavaju po 5000 eura"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/05/2011 : 16:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by 1Euro

jel ima i fotografija crteža?
Da vidimo taj crtež za 34.000 kuna....

Thank you!
Tako znači izgleda novčanica od 34000 kuna....
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 24/05/2011 : 16:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Milaco je smradina....

ali sve u svemu, na kraju je baš njegov crtež postigao rekord (valjda?)....sada če se još više umisliti i tek sada če biti teško doči do njegovog crteža jer če čovjek misliti: " hey moji crteži se prodavaju po 5000 eura"

Njegove table Ken Parkera imaju zaista astronomske cijene, a o naslovnicama ne treba niti pričati.
Drago mi je da je Marko dobio/kupio crtež jer čovjek stvarno voli Milazzov rad, a Ratku KAPA DO PODA ma šta god tko mislio o njemu.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/05/2011 : 20:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Opet, bilo bi lijepo kad biste se suzdrzali rekla-kazala pogrdnih komentara o ljudima i stvarima koje ne poznajete.
Zamislite da ste vi izuzetno popularan strip-autor, čiji radovi dosežu iznimno visoke cijene i da vas netko iz npr. Bugarske kontaktira da organizira festival i da donirate rad u humanitarne svrhe... Pogledajte koliko je samo crteža i skica s festivala po eBayu i ostalim aukcijskim sajtovima/galerijama i po kojim cijenama... Kao i kod Ratka, nije bitno zašto Milazzo nije odmah donirao svoj rad, nego nakon što je vidio da se zaista radi o humanitarnoj akciji, bitno je da ga je poklonio i da je on postigao rekordnu cijenu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 24/05/2011 : 20:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
da mora da se ubijao tjednima da nacrta jednu sliku, pa nije da vinci
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/05/2011 : 21:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Humanitarne svrhe su iste u Bugarskoj ili u Engleskoj... A da je Milaco tada ispao smrad i da je video da je pojeo govno to i ti Markose znas...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/05/2011 : 22:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
1 supermarče - oladi zeru
2 u onim raspravama koje je Dveri raspirivao mislio sam i napisao sam da je po meni on u krivu i to i dalje mislim
3 činjenica je da je čovjek i prije davao lovu na dobrotvornim aukcijama kao što je i činjenica da je piso nebuloze o tim istim aukcijama i to na nimalo nježan način
4 činjenica je da je čovjek odlučio donirati lovu na ovom mafestu (ima on i neke svoje druge puno ljudskije razloge a ne samo da se frajeriše)
5 činjenica je da je ova priča s baš Milazzovim crtežom bila slučajna a u tome zakaj je bio baš taj crtež ima i moje krivnje ((sjedio sam spred njega, on me nešto pito ja pogrešno odgovorio i ...)
6 und roknuo je lipu sumu za bolesnu djecu a ja koji nisam baš bez love nisam nikad dao ni kune na tima aukcijama i hebi ga osjećao sam se posramljen i sad bi trebalo raspravljati o hebivjetrima poput mene koji to ne naprave a ne o onom koji je to napravio jerbo nijje suma bitna ( kolko god bila bitna ) već gesta. Mene, iskreno, ti crteži ne zanimaju a on mi je dokazao da to nije opravdanje.
činjenica je da nitko nije ni samo crn il samo bijel pa ak si deremo kad je crn treba naznačiti i kad se promjeni zeru boja

7 činjenica je da ako 1 euru daju negdi vlast da bo sve ošlo u lepe tri p... kevine jerbo taj bože tebe ne razumi
al je zabavan!

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/05/2011 : 22:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

2 u onim raspravama koje je Dveri raspirivao mislio sam i napisao sam da je po meni on u krivu i to i dalje mislim
3 činjenica je da je čovjek i prije davao lovu na dobrotvornim aukcijama kao što je i činjenica da je piso nebuloze o tim istim aukcijama i to na nimalo nježan način
4 činjenica je da je čovjek odlučio donirati lovu na ovom mafestu (ima on i neke svoje druge puno ljudskije razloge a ne samo da se frajeriše)
5 činjenica je da je ova priča s baš Milazzovim crtežom bila slučajna a u tome zakaj je bio baš taj crtež ima i moje krivnje ((sjedio sam spred njega, on me nešto pito ja pogrešno odgovorio i ...)
6 und roknuo je lipu sumu za bolesnu djecu a ja koji nisam baš bez love nisam nikad dao ni kune na tima aukcijama i hebi ga osjećao sam se posramljen i sad bi trebalo raspravljati o hebivjetrima poput mene koji to ne naprave a ne o onom koji je to napravio jerbo nijje suma bitna ( kolko god bila bitna ) već gesta. Mene, iskreno, ti crteži ne zanimaju a on mi je dokazao da to nije opravdanje.
činjenica je da nitko nije ni samo crn il samo bijel pa ak si deremo kad je crn treba naznačiti i kad se promjeni zeru boja

7 činjenica je da ako 1 euru daju negdi vlast da bo sve ošlo u lepe tri p... kevine jerbo taj bože tebe ne razumi al je zabavan!

Heheheh istina,istina...

Wtf?

Edited by - bagi on 24/05/2011 22:43:48
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/05/2011 : 22:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Humanitarne svrhe su iste u Bugarskoj ili u Engleskoj... A da je Milaco tada ispao smrad i da je video da je pojeo govno to i ti Markose znas...

Pa složit cu se oko jedne stvari - ja ponešto o svemu tome znam, i to iz prve ruke, razgovarao sam s njim i njegovom suprugom neposredno nakon prošlogodišnje aukcije, a ti si samo čuo više ili manje utemeljene glasine. I upravo mi je nevjerojatno kako si na temelju njih tako siguran u svoje sudove. Mora da je sjajno nemati nikakvih dvojbi u životu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 24/05/2011 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ne znam gospodina Dveribada, no, koliko vidim, jedan je od glavnih krivaca sto rotoalet papir iz 70tih dostize cene od 500 eur po komadu. Za takvu praksu imam jos manje simpatija.

Jel bije on nekoga po usima da daje tolike pare za strip ??? Da imas takve stripove ne bi se bunio da uzmes 500 evrica po komadu, garant.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/05/2011 : 23:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Pa složit cu se oko jedne stvari - ja ponešto o svemu tome znam, i to iz prve ruke, razgovarao sam s njim i njegovom suprugom neposredno nakon prošlogodišnje aukcije, a ti si samo čuo više ili manje utemeljene glasine. I upravo mi je nevjerojatno kako si na temelju njih tako siguran u svoje sudove. Mora da je sjajno nemati nikakvih dvojbi u životu.

Sjajno je da nemas nikakvih dvojbi Salim se.. Stvarno, cuo sam od onoga kome verujem i nemam razloga sumnjati u njegove reci, pogotovo sto nije "civil".. A ja da sam na Milacovom mestu, isto bih ti rekao sto i on, verovatno... Kada udari sramota u obraz, nemas mnogo izbora.. Ali dobro.. Ti njega volis i nemam nameru da ga dalje napadam... Ionako nisam hteo da to spominjem jos prosle godine, tek kada je neko ovde to natuknuo, onda sam se nadovezao...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2011 : 23:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
svašta ste nadrobili,ali,svašta...ajmo redom,probat ću pohvatat ono bitno...kao prvo,ratko ilitiga dveribad nije ispao frajer ni faca,ni čovjek...on to sve i jest,a čovjek je napravio ono šta je i prije radio,prema tome...da je njemu stalo do samoreklame,onda bi ostao da ga škljocaju s aparatima ili bi dao neku izjavu,ali ne,pobjegao je glavom bez obzira,jer njemu to ne treba...markos je sjedio do mene,gledao sam ga rođenim očima kako se tresao dok je bidao kena,nevjerovatnodržao sam taj akvarel 5 minuta u rukama,dok je markos davao lovu,do mene sjedi darkwood devil i opčinjeno gleda naslovnicuakvarel mi nije ništa posebno,ali,drago mi je da moja dva prijatelja guštaju u tome,pa nek im bude...kamen bi se raspukao slušajući priču nesretnog roditelja i brata jednog od dvoje djece...nažalost,uvijek se zajebem,pa čekam,i na kraju ne kupim...čekao sam kerca,bidao ga,koji je ipak bio preskup za mene na kraju,a mogao sam kupit nešto prije,bile su čak cijene povoljne,ali...neki pitaju di je crtež štefa bartolića?nije ga ni moglo biti,obrađen je kompjuterski...ova dva talijana su zaboravila donjeti svoje crteže,ali su ih obećali za dogodine,čak još i 5 tabli nik raidera...ili naslovnica,nek me netko ispravi...i da,zlobnici koji su mislili da su dado i gaston htjeli milazza za sebe,pa ga neće dati na aukcije su se prevarili...kao i svake godine,i oni su se natukli aukcija,tj.kupnjom nekih,i oni su,kao i uvijek,dali doprinos,a sve s ciljem da se pomogne djeci,ma friga se njima za naslovnice...jedino mi je digla tlak ona GRADAČKA pička renky,ali s njim ću se posebno obračunati,iako me dan posli grlio i ljubioonako me ocrnit na aukcijama,a bilo je jako puno ljudiratku je drhtao glas,markosu istu,ali meštru ceremonije,gastonu,nije ni jednom...eto,tu se vidi snaga sve trojice...i ja sam ponosan šta sam ih upoznao,ponosan šta mogu pričat po splitu,kako su ljudi koje znam,učinili takvo veliko djelo...kapa i naklon do poda...a priče,rekal-kazala,gluvi telefoni,ostavite se toga...ne znate pola toga,niti ste bili tamo,a i da jeste,opet ne znate pola toga...i nemojte od ovog čina pravit sprdačinu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/05/2011 : 23:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

7 činjenica je da ako 1 euru daju negdi vlast da bo sve ošlo u lepe tri p... kevine jerbo taj bože tebe ne razumi
al je zabavan!

o čemu ti uopšte pričaš?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/05/2011 : 23:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ah taj MIlazzo, sigurno postoji još varijacija "prave istine", ovisno kako se gleda, i koja je od njih najtočnija. Nisam tip koji javno voli nekoga omalovažavati, a shvatio sam da ovo i nije mjesto baš za izjavljivanje o javnim slavnim osobama poput Milazza (a i nisam baš htio da ga fino počastite svim onim epitetima). Ne vjerujem čak ni da bi se prodala njegova tabla prošle godine za toliko para, možda i bolje što je sve ispalo tako kako jest.
No uglavnom sam htio naglasiti razliku između nastupa i situacija BRindisi&Ales, i onoga Milazza. Ne bi ih trpao u isti koš. Prave zvijezde su za mene ovakvi obični ljudi, umjetnici za narod. A opet, tko sam ja da sudim bilo kome... Slažem se sa svima, iz ovog je proizašlo puno više koristi za svakoga!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2011 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

al je zabavan!

o čemu ti uopšte pričaš?

prevod s čakavskog:euro 1 ništa ne razumije,ali je simpatičan...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/05/2011 : 23:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ovo je dobar primjer kolko se dobrog može napravit samo if we work together..
Eto, MaFest prošao u pozitivnoj atmosferi

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/05/2011 : 23:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Globinjo

Dobro ti sa glupim nadimkom

Edited by - sawitch on 24/05/2011 23:49:31
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2011 : 23:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2011 : 23:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Globinjo

mislim da je renky bio u oblacima jer je čuo dobre vijesti(op.a.) pa mu se malo jezičina olabavila...a da ne govorim kako je crnio zagora

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/05/2011 : 23:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Prave zvijezde su za mene ovakvi obični ljudi, umjetnici za narod.

Hvala ti Dee, i ti si meni drag

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/05/2011 : 23:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
mislim da je renky bio u oblacima jer je čuo dobre vijesti(op.a.) pa mu se malo jezičina olabavila...a da ne govorim kako je crnio zagora

E i ti si se ofuc'o.. Imas 200 kila i dozvolis da te prcaju javno..

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/05/2011 : 23:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ah taj MIlazzo, sigurno postoji još varijacija "prave istine", ovisno kako se gleda, i koja je od njih najtočnija. Nisam tip koji javno voli nekoga omalovažavati, a shvatio sam da ovo i nije mjesto baš za izjavljivanje o javnim slavnim osobama poput Milazza (a i nisam baš htio da ga fino počastite svim onim epitetima). Ne vjerujem čak ni da bi se prodala njegova tabla prošle godine za toliko para, možda i bolje što je sve ispalo tako kako jest.
No uglavnom sam htio naglasiti razliku između nastupa i situacija BRindisi&Ales, i onoga Milazza. Ne bi ih trpao u isti koš. Prave zvijezde su za mene ovakvi obični ljudi, umjetnici za narod. A opet, tko sam ja da sudim bilo kome... Slažem se sa svima, iz ovog je proizašlo puno više koristi za svakoga!

Ok, ali što je to Milazzo tako grozno napravio da je zaslužio sve one nazive? Kakav je to bio njegov nastup?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2011 : 23:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

E i ti si se ofuc'o.. Imas 200 kila i dozvolis da te prcaju javno..

pa da nije bilo izaslanika predsjednika hrvatske,dogradonačelnika makarske,gađao bih ga...nisam htio incidente

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/05/2011 : 00:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo (ili bolje rečeno IRONIJA) u svemu ovome je, da Mafest Aukcije trebaju tipa kao što je Dveribad. Da nije njega ovaj crtež (ili neki drugi crtež) mogao bi biti prodan i za 500 kuna recimo.....Znači on je taj koji ili kupi (plati...) crtež ili bar diže cijenu drugima koji ga isto tako žele kupiti pa time veča iznos.
Za koliko su išli ostali crteži (bez Dverobedovog bidanja)?
Vjerovatno za "siču" na pram ovom iznosu.....
Ali ionako nema veze, na kraju su vjerovatno svi zadovoljni:
-Dveribad se dokazao (kao uvijek reči če neki....)
-Markos je dobio (kupio) crtež od njemu omiljenog crtača
-Millazo če hodati uzdignute glave jer je "oprao" sramotu od prošli put (bar tako Sawitch i neki njegovi poznanici kažu...)
-bolestna djeca če dobiti lijep iznos kojima če taj iznos dobro doči za lijekove
-Mafest (kao festival) če porasti u očima Bonelli stafa i sada če se možda i sami crtači natjecati čiji crtež če postiči novi rekord (ipak je to čast za crtača, kada dostigne takvu cijenu umjesto 500 kuna npr....)
-forumaši od stripovi.com če dobiti novu kost (temu) za žvakanje

A ja osobno mislim, da je Dveribadu največa satisfakcija jer nitko od DADE nije usvojio crtež, koliko sam ja mogao pratiti pred-prošlogodišnja prepucavanja, gdj eim je rekao kako j enjemu onemogučen dostup do aukcija jer kao DADE žele sve crteže za sebe,....no ovaj put ih je pobijedio sve (kao što je tada obečao)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/05/2011 : 00:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Vi ste ludi svi odreda bogami, gori ste od likova iz meksičkih serija.
Prikinite se ponašat ko dica od 7 godina i lockajte ovu glupost od topica.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000