*Sadržaj topica se nalazi na prvoj strani u prvom postu
Tip je genijalan.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Totalno, pregenijalno crta. U ovoj priči Ljudi Bezakonja, druga tabla, treća sličica, genijalna atmosfera bokte.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Sto je, je! Covjek ima stil slican Villi i nadajmo se da ga u buducnosti ne maknu u Texov staff jer bi i tamo bio odlican sa svojim stilom sjencanja i realisticnim crtezom. No dobro, posto su ga vec skoro 10 godina ostavili kod naseg Zagora, vjerovatno ga i nece "ukrasti." A kako tek crta Yeleniu!
Moran priznat da je meni Della Monica draži od Ville. Ima nekako življi crtež, da se izrazin tako.
Sto je, je! Covjek ima stil slican Villi i nadajmo se da ga u buducnosti ne maknu u Texov staff jer bi i tamo bio odlican sa svojim stilom sjencanja i realisticnim crtezom. No dobro, posto su ga vec skoro 10 godina ostavili kod naseg Zagora, vjerovatno ga i nece "ukrasti." A kako tek crta Yeleniu!
Već su ga ukrali. Vidio sam da je jedan od crtača onog novog Bonelli serijala. Sad, je li to samo privremeno ili na "duge staze", vidjet ćemo. Prije par godina je također nacrtao jednu epizodu Magičnog pa se ponovno vratio Zagoru...
Već su ga ukrali. Vidio sam da je jedan od crtača onog novog Bonelli serijala. Sad, je li to samo privremeno ili na "duge staze", vidjet ćemo. Prije par godina je također nacrtao jednu epizodu Magičnog pa se ponovno vratio Zagoru...
Sjećam se kad sam 94 čitao Gordon Linka da me je crtež jako privukao, naravno Della Monica... Od kad sam ga prvi put "čitao" sve je bolji, bit će i još bolji, a s njim i Zagor
Evo nesto jako novo, zavrseno prije koje minute! Prva kolaboracija ove vrste izmedu Attile i mene, dva Zagorova fana sa Zagijevog kontinenta. Kratka prica na dvije strane. Enjoy!!!
dobro je izvedeno ovo sa instrumentom. Inace Chico je vec koristio u jednoj epizodi taj isti, ako se ne varam.
Na kraju epizode Kuca Fantoma...
Vidi stvarno! I cinilo mi se da mi je ostalo nesto u podsvjesti, nisam bio siguran da li je to sjecanje ili mi se samo cini, tako sam rekao i Attili. No srecom to su koristili prije nas na samo dvije slicice.
E da, sto je zanimljivo, Attila je prvo nacrtao normalnu trubu, a ja sam ga popravio da treba biti "tuba" bez "r" posto je neobicniji i smjesniji instrument. A mogli smo ubaciti i bagpipes jer je i to glasan i "neobican" instrument, jedino sto tuba vise pase Ciku koji je Meksikanac.
E da, sto je zanimljivo, Attila je prvo nacrtao normalnu trubu, a ja sam ga popravio da treba biti "tuba" bez "r" posto je neobicniji i smjesniji instrument. A mogli smo ubaciti i bagpipes jer je i to glasan i "neobican" instrument, jedino sto tuba vise pase Ciku koji je Meksikanac.