Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Stvarno, umjesto Cassara, a pogotovo onog crnog andela - D'Arcangela (ako jos uopce crta).
Zbilja, zašto ljudi stalno spominju D'Arcangela? Pa čovjek nije crtao Zagora već četiri godine.
Iako, nikad mi nije bilo jasno zašto ga ljudi toliko ne vole. On je nacrtao po meni najbolju epizodu Zagora ikad.
Pa recimo da je ostavio "jak" utisak na neke od nas! Od crtaca koji su nacrtali vise od jedne epizode on mi je ubjedljivo najgori, kao da skicira, a ne da crta. Kad citam strip ja se moram uziviti, "uci" u taj svijet, kod njega mi to nikako ne uspijeva. Kod Cassara i Sediolija to ipak mogu. BTW, koja ti je to najbolja epizoda ikada?
Sedioli odlicno crta okolinu i prirodu, ali likovi stvarno uopste ne lice na likove koje mi znamo i volimo. Meni je jedna od najvaznijih stvari kod ovih novih zagorovih crtaca bas Ciko. Ako Ciko ne lici na Ferrijevog Cika onda mi ne valja Bas sam se i ja za to posebno trudio da kad CIka crtam da on sve vise lici na Ferrijevog Cika. To mi je bio prioritet.
I meni je isto Ferrijev Chico "taj" Chico. Također mi se ne sviđa kad ne izgleda tako. Ovaj Sedioliev ima krumpirasti nos i čudne, vrećaste podočnjake.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Sedioli odlicno crta okolinu i prirodu, ali likovi stvarno uopste ne lice na likove koje mi znamo i volimo. Meni je jedna od najvaznijih stvari kod ovih novih zagorovih crtaca bas Ciko. Ako Ciko ne lici na Ferrijevog Cika onda mi ne valja Bas sam se i ja za to posebno trudio da kad CIka crtam da on sve vise lici na Ferrijevog Cika. To mi je bio prioritet.
U pravu si! Svi fulaju Chica...
Sedioli mi je bio solidan i u Maxiju Tajni Agenti. Svakako ga ne bih stavio medju losije crtace.
Pitanje je samo da li Zagor ima sve udove jednake veličine ili su ipak ruke malo veće nego noge, a lijeva ruka duplo veća od desne... Osim toga (I ispeglanog Chica) kod Sediolija sve štima.