forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 pitanje u vezi kontaktiranja Ludensa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/06/2011 : 19:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Rado bih, ali ne znam kako - nemam kontakt! Zato sam i otvorio ovaj topic! :P :)

(osobno Ludensu mi se stvarno baš i ne ide)

Ne idu ni oni tebi, a ni nama!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/06/2011 : 20:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Još gora je situacija kod nas u Srbiji, jer su stripovi upakovani u celofan. Desilo mi se da mi je strip neispravan i odem da reklamiram na kiosku na kom sam kupio strip, da mi zameni za drugi, a ona žena iz kioska ladno mi kaže što sam ga raspakivao ako je neispravan. Kao da sam ja vidovit, pa sam uzeo baš neispravan primerak. Guska! I nije htela da mi zameni! Jer ona, navodno, ne može da vrati raspakovan strip, ludilo, stvarno nisam mogao da verujem. I zato više ne kupujem na tom kiosku.

Ја sam dva specijala Zagor bez problema zamenio u "Trafici" u Novom Sadu jer nije bilo odštampano par stranica. Devojka nije stavila nikakvu primedbu što je skinut celofan sa stripa i dobio sam ispravne primerke.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 02/06/2011 : 21:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Bez skidanja omota ni Milan Tarot ne bi skužio je li strip faličan

Edited by - wolf on 02/06/2011 21:59:01
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 02/06/2011 : 22:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Rado bih, ali ne znam kako - nemam kontakt! Zato sam i otvorio ovaj topic! :P :)

(osobno Ludensu mi se stvarno baš i ne ide)

Pa zamijeni ga u nekom kiosku. Ne znam zašto bi ti pravili problem. A ako slučajno naletiš na nekog kretena samo odeš i potražiš neki drugi kiosk.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/06/2011 : 23:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pa nemožeš proizvod zaminit negdi di ga nisi kupija. I zađavla ti ako nemaš račun.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2011 : 01:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa neka kaze da ga je kupio na tom kiosku
ko ce znati jel je ili nije
Go to Top of Page

Dirk23
Starting Member

52 Posts

Member since 25/02/2011

Posted - 03/06/2011 : 09:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dirk23 a Private Message  Reply with Quote
Zato ja uvijek uzimam na tisku, jer oni jedini izdaju i racun,i naravno, uvijek ga uzmem.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000