Potpis! Ali tih dana sam po prvi put na istocnoj obali Amerike, tako da sam ipak blize nego inace. Hmm, bilo bi dobro ono: "Draga, znam da smo ovdje dosli u Boston na mali odmor ti, ja i sin, ali Zagor me zove... Vidimo se za nekoliko dana!"
Acestroke ga je donija jučer u pivnicu pa smo malo prelistali. Lipo izgleda
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Možda navratim sutra. Ovisi o vremenskim prilikama i slobodnom vremenu, no zanima me što će to zapravo njih dvojica potpisivati!? Biblioteku Zagor (Nolitta, Ferri)?? Ok, Burattini može ovaj novi specijalac, i puno toga od ranije, ali što će Nuccio? Osim plakata... Da je izdan gigant i dosao Torricelli...
To su posljedice kad neko popije onoliko piva, ne potrefi te samo dan poslije, nego i 48 sati after the fact... Covjek ni cifre vise ne moze razlikovat :)
To su posljedice kad neko popije onoliko piva, ne potrefi te samo dan poslije, nego i 48 sati after the fact... Covjek ni cifre vise ne moze razlikovat :)
Gle kako se odmah prepoznao... Jesi li već popio svoju jutarnju čašicu absinta?
Vidiš, Ace, ako ostaneš još do petka u ZG pa da sretnes Burattinija i Nuccija, onda u biti više niti nećeš morati svracati u Europu jer si vidio sve sto vrijedi vidjeti. Gdje ćeš uostalom naći ljepše vrijeme od ovog u Zagrebu?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja isto ovih dana bio u ZG-u. i isao u srijedu popodne do SNK, uzeo PSDZ i novi extra, ali ovog specijala jos tada nije bilo...? A vidim nema ga kod nas danas na kioscima, nije mi jasno, nece sada i sšpecijal kasniti...??
Gle kako se odmah prepoznao... Jesi li već popio svoju jutarnju čašicu absinta?
Jos nisam. Cekam tebe da se vratis, pa da zajedno popijemo jednu prije mog odlaska u Dubrovnik. :)
Vidiš, Ace, ako ostaneš još do petka u ZG pa da sretnes Burattinija i Nuccija, onda u biti više niti nećeš morati svracati u Europu jer si vidio sve sto vrijedi vidjeti. Gdje ćeš uostalom naći ljepše vrijeme od ovog u Zagrebu?
Jbg, let mi je u cetvrtak, tako da ce biti nemoguce. :( Ali sto se tice ovog vremena u Zagrebu, to ce mi stvarno nedostajat, toliko kisovito da su oba London i Seattle trenutno ljubomorni na vas Zagrebcane ;)
A jebote kakva je to onda promocija ako je izdano 3 dana ranije? Tribalo je u prodaju izać tek u petak, bilo bi realnije...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud