@alanford: Ja ga vec prelisto. Nema 128 stranica, nego 96. ;)
precvikali su ga onda napola , zasto li se tome cudim od njih , naravno da bi trebalo da bude popratnog teksta ipak je to zagor koji slavi 50 godina mora da im se zurilo pa ko ce to prevoditi mora se printati
Mlaki jubilarac... Trio Fantastikus Winter Snake, Tonka i Zagor protiv Sekte bez lica. U sljedećem kolorcu zasigurno pak slijedi sin Demonske maske... Dijalozi na nuli, gomila potjera, fajtova, priča nikakva, jedva ju je razvukao na 96 stranica. Jedino vrijedno spomena su pojave starih prijatelja/neprijatelja i Manituova škrinja. Kao da će sama pojava starih likova sama po sebi poboljšati ili uopće napraviti priču. Ajde, i boja (koju nikako ne bih poželio kao standardnu stvar u ovim stripovima). Splasnulo mi raspoloženje uoči Burattinijevog dolaska...
I ja maloprije zavrsio citati ovo, pravo razocaranje, crtez ok, ali prica prakticno na nuli, jedino fora na pocetku sa Drunky Duckom je nekako dobra, sve ostalo jako lose. Steta :(
A kako misliš da bi mi mogli otvorit sliku koja je na tvome kompjuteru?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud