forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Bernard Prince
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

misterx381
Average Member

Serbia
962 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 23/04/2011 : 10:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

misterx381
Average Member

Serbia
962 Posts

Member since 17/02/2007

Posted - 23/04/2011 : 10:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send misterx381 a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 24/04/2011 : 01:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Jel' to meni nešto s očima ne valja ili je Prinsu glava jedno tri broja veća nego što bi trebala biti a desna noga krivo zarasla nakon prijeloma?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/06/2011 : 19:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.024bb072818441abaebba2eddadb931d.bernard-prince-integral-1.aspx

quote:
Od danas u prodaji u Stripovi na kvadrat. Bivši agent Interpola Bernard Prince jednog je dana odlučio promijeniti život i ukrcati se na svoj brod „Cormoran“. Od Manhattana do Sjeverne Afrike preko Kine i Južne Amerike oplovit će cijeli svijet. Rame uz rame sa svojim prijateljima, kormilarom Barneyjem Jordanom i mladim Hindusom Djinnom, ustaje protiv nepravdi, bori se protiv nemilosrdnih neprijatelja i prkosi svemoćnim prirodnim silama. Rođen s prvom suradnjom Hermanna i Grega, Bernard Prince će, doslovce, postati uzor cijeloj jednoj generaciji junaka pustolovnog stripa. Izdanje sadrži prvih pet epizoda, popratne tekstove, tisak na vrhunskom papiru sa remasteriziranih i digitaliziranih materijala.

Bernard Prince - integral 1
Tekst: Greg
Crtež: Hermann
248 stranica / kolor / tvrdi uvez

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/06/2011 : 17:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
da je cijena za nijansu manja kupija bi odmah, a ovako ću malo pričekat

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/06/2011 : 19:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Jel' to meni nešto s očima ne valja ili je Prinsu glava jedno tri broja veća nego što bi trebala biti a desna noga krivo zarasla nakon prijeloma?

Oči ti valjaju.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 31/07/2011 : 21:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message  Reply with Quote
Jel tko kupio ovaj SA integral, kakav je?
Vidim da je već jedno vrijeme u prodaji, ali nikakvih komentara nema.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/08/2011 : 07:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
zar nikad nisi čiato Bernard Princea??
A ako nisi uloži 5-10 kuna u neku od Stripoteka pa se sam uvjeri kakav je.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/08/2011 : 23:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ajde Jaki, pusti dečka, pitanje je skroz na mestu!
I mene koji sam doktorirao Bernard Prinsa interesuje kako je odrađen integral - prevod,tehnikalije,... ???
A o kvalitetu stripa ne trebaju reči - jedan od najboljih junaka za sva vremena!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/08/2011 : 06:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno šta znači -kakav je?misli li se na strip ili tehnikalije?
ako misli na strip onda sam mu dobro reka.
stripoteku su predivna prilika za upoznat se sa gomilu dobrih stripova a može ih se nabavit za sitnu lovu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2011 : 06:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Aftermath želio čuti mišljenje o kvaliteti izdanja.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/08/2011 : 09:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
i meni se čini.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/08/2011 : 12:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
i aftermatha ste isprepadali i nema ga vise

a poznavaljuci bookglobe integral II za dvije godine

feka

Edited by - feka82 on 02/08/2011 12:50:05
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/08/2011 : 12:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
BP je od SA.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/08/2011 : 13:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

BP je od SA.

ista stvar

feka
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2011 : 13:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:

BP je od SA.

ista stvar

Nije ista stvar. Riječ je o dvije različite izdavačke kuće sa različitim izdavačkim politikama.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/08/2011 : 13:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

quote:

BP je od SA.

ista stvar

Nije ista stvar. Riječ je o dvije različite izdavačke kuće sa različitim izdavačkim politikama.

A zasto , je li to u njih redovnije izlaze izdanja , koliko mi je poznato oni su ti kojisu izdavali MM-a koji je sada na ledu , ispravite me ako grijesim u cemu su oni bolji od ovih drugih

feka
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2011 : 13:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

A zasto , je li to u njih redovnije izlaze izdanja , koliko mi je poznato oni su ti kojisu izdavali MM-a koji je sada na ledu , ispravite me ako grijesim u cemu su oni bolji od ovih drugih

Smatram da nije baš najsretnije donositi zaključke o izdavačkoj kući na temelju jednog kiosk izdanja koje se jako slabo prodavalo.

Strip-Agent je jedna ozbiljna izdavačka kuća, mislim da o tome dovoljno govore broj izdanih integrala Tanguya, Astera, Sammyja, Hermannovih i Bernetovih albuma, Malog Spiroua, itd.

Edited by - Mr. Bushido on 02/08/2011 13:19:22
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/08/2011 : 13:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
A sto je onda sa Le Grand Duc odnosno Veliki vojvoda?
I MN je isto od SA, a poceli sa nekim nepostojecim maxijima samo da zapale nas budale. ):

Ali istina, BG puno vise steka, pogotovo sa integralima. Npr. XIII dvojka je izasao 2009... nije da me je briga posto ne kupujem takva poluizdanja. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/08/2011 : 14:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Veliki vojvoda i ostala dva avijatičarska albuma su izašli lani.
normalan tempo je jedan album godišnje a ova godina još nije prošla.
SA integrali imaju dobar tempo za razliku od BG.SA nije išao toliko u širinu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2011 : 14:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

A sto je onda sa Le Grand Duc odnosno Veliki vojvoda?
I MN je isto od SA, a poceli sa nekim nepostojecim maxijima samo da zapale nas budale. ):

Ali istina, BG puno vise steka, pogotovo sa integralima. Npr. XIII dvojka je izasao 2009... nije da me je briga posto ne kupujem takva poluizdanja. :)

Ne kažem da Strip-Agent nema nedostataka. Neka izdanja bi im mogla biti bolja i neki stripovi bolje tretirani. Ali generalno gledano, riječ je o izdavačkoj kući koja ima kvalitetan izbor naslova i stabilan izdavački ritam.

Prvi album Velikog vojvode je izašao prošle godine. To nije tako strašno. Ja se isto nadam da će uskoro izbaciti preostala dva albuma.

Ali me više zanima hoće li ikada izbaciti posljednji album Hermannovog Nicka.

Ono što se dogodilo Martiju i Mister Nou je šteta, ali nije tajna da im je prodaja bila jako loša. Iskreno, bila bi veća šteta da ne postoji alternativa u vidu Libellusovih izdanja.

Bookglobe šteka zato jer ima hrpu izdanja, od kojih se mnoga slabo prodaju.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/08/2011 : 14:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali nije da se slabo prodaju tek sada, valjda je tako vise manje vec od pocetka, a oni jos uvijek nastavljaju sa uvijek novijim izdanjima od kojih onda ne znas da li ces vidjeti nastavak ili kada. :)
Nisam toliko pratio koliko su toga najavili/objavili ove godine, ali sve skupa izgleda kao da zele samo namamiti ljudi na neke naslove a onda "kupite sad nastavke u originalu jer mi ne znamo hocemo li nastaviti, mozda za nekoliko godina a mozda i ne". Ono, R-tard.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2011 : 14:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali nije da se slabo prodaju tek sada, valjda je tako vise manje vec od pocetka, a oni jos uvijek nastavljaju sa uvijek novijim izdanjima od kojih onda ne znas da li ces vidjeti nastavak ili kada. :)
Nisam toliko pratio koliko su toga najavili/objavili ove godine, ali sve skupa izgleda kao da zele samo namamiti ljudi na neke naslove a onda "kupite sad nastavke u originalu jer mi ne znamo hocemo li nastaviti, mozda za nekoliko godina a mozda i ne". Ono, R-tard.

Ne znam, ne čini mi se kod njih situacija tako loša. Integrali sporo izlaze, da. Ali to me nekako ne brine. Ove godine smo već dobili dva.

Mene više zanima što će biti sa stripovima tipa Martin Milan, Norbert i Kari, Largo Winch, Adler, Durango ili Universal War One.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/08/2011 : 14:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kao sto su napravili s dampyrom , iskreno se nadam da ce sada libellus preuzeti dampyra posto bookglobe nije preuzeo prava za ovu godinu . Nadam se jer sada su uskoro kompletirali magicnog te mogu tu ediciju zamijeniti dampyrom

feka
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/08/2011 : 14:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

kao sto su napravili s dampyrom , iskreno se nadam da ce sada libellus preuzeti dampyra posto bookglobe nije preuzeo prava za ovu godinu .

Opet, Strip-Agent, ne Bookglobe.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000