Da, od 14.8.1938 do 21.5.1939. Objavljeno u predratnom Politikinom Zabavniku 51-79. Naslov je usred epizode promijenjen. Zanimljivo da ova najavljena epizoda Poklonici meseca nije objavljena. Možeš li skenirati naslovnu Strip revije 6?
Da, od 14.8.1938 do 21.5.1939. Objavljeno u predratnom Politikinom Zabavniku 51-79. Naslov je usred epizode promijenjen. Zanimljivo da ova najavljena epizoda Poklonici meseca nije objavljena. Možeš li skenirati naslovnu Strip revije 6?
Super info. Hvala na slikama. Naslovnicu će netko drugi morati skenirati za homepage.
Nema na čemu.:)Edvin je moj glavni "snabdijevač" stripova, vrlo pouzdan i od sveg srca ga iskreno preporučujem u svakoj prilici.:) Eto, zahvaljujući i njemu svoj primjerak najnovijeg broja Strip Revije dobiću za par dana.
Ima super stvari unutra, odlično urađeno. Sad kada bih se još mogao sjetiti kome sam posudio prvi broj i nabaviti 2 i 5 bi bilo odlično, no biti će prilike.
Moj primjerak (sa ostalom pošiljkom:), po dogovoru sa Edvinom) bi trebalo većeras busom da stigne iz Zagreba. Ako se što ne izmjeni u međuvremenu. Kad dobijem svoj primjerak javim.:)
Evo samo da prijavim i moj primjerak Strip revije je stigao. Sjajna revija, na nivou kao i uvijek. Obzirom da sam dobio još dobrih strip albuma odoh na čitanje.:)