U epizodi Gumiflex, jel se to meni čini ili od stranice 60 (originalna tabla br. 58) nije crtao Piffarerio već neko drugi. A da je nastavio od str. 115 (originalna tabla br. 113). Ako je ipak on crtao nekako je stil drugačiji (više udaljene scene)....
They have money for wars, but can't feed the poor!
U epizodi Gumiflex, jel se to meni čini ili od stranice 60 (originalna tabla br. 58) nije crtao Piffarerio već neko drugi. A da je nastavio od str. 115 (originalna tabla br. 113). Ako je ipak on crtao nekako je stil drugačiji (više udaljene scene)....
o tome je vec pricano..je je uskocio je neko drugi...jel izasao 110 kod nas u BiH?
Ja proguglo talijanske stranice i ni riječi o tome, službeno se vodi Piffa kao crtač. Ako neko ima neka saznanja o tome dal su Bunker i Magnus imali problema s Crkvom zbog prikaza iste u stripu Maxmagnus, molim da se javi ovdje ili na pm.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Mr. Duls je rođen sa srebrnom žličicom u ustima. Mr. Duls ima para ko piljevine. Mr. Duls pod svojom palicom ima na stotine radnika. Mr. Duls je pošten, iskren i pravedan. Mr. Duls voli skijanje na snijegu i na vodi. Žene vole Mr. Dulsa, ali on već ima odabranicu svog srca. Miss Boa je jedna predivna i skromna djevojka... Djevojka s opasnim fetišem. Ona voli zločeste dečke, fakine, kriminalce. Gdje je Mr. Duls u toj priči?
Maloljetni, okrenite glavu. Da, Zagore12, tebi govorim E ako sad nisam izdahnuo od smijeha onda stvarno.. Dal neko ima ovo? Dal se može ovo nabavit negdje?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Prvoklasni prijevod..da bi reč rekel Inače, mislim da je riječ o djelu 10 vitezova i čarobnjak, al nisam ziher.
Evo sad našo na stripzoni, preveo dotični joeprdekana.. eh, a barem se potrudio čovjek
joeprdekanaFeb 19 2011, 11:02 AM moj prijevod integralne verzije magnusovog erotskog stripa "dieci cavalieri e un mago" koristio sam scan originalnog talijanskog izdanja (ne sjećam se više od kuda mi) a prevodio s engleskog
...dobar je i idući... DRVENA NOGA... nego, nevezano uz to, nisam vjerovao svojim očima, jutros na kioscima Kapetan MIKI - podeblja knjižurina s prvih par priča.. nevjerovatno.. širi se Ludens paleta... ___________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR čekamo DRVENU NOGU
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Maloljetni, okrenite glavu. Da, Zagore12, tebi govorim E ako sad nisam izdahnuo od smijeha onda stvarno.. Dal neko ima ovo? Dal se može ovo nabavit negdje?
Njami.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja