Evo ako Renato vidi ili bi zamolio nekoga da mu javi za aukciju koju sam osvojio i platio. Mali novac je, vjerujem da je sve ok valjda čovjek nema vremena.Javio se sve 5 i prije 5 dana da mu se vratila pošiljka koju mi je poslao.Nadam se da će se gospodin Renato javiti da riješimo aukciju koja se otegla na mjesec dana.
Strpljen spašen! I mene su ljudi čekali za novac dosta iako samo se prije aukcija dogovorili.Ja se držim onoga "RADI LJUDIMA ONO ŠTO BI TI HTIO DA ONI TEBI RADE"
Alo Tonka care,bolje se pripremi na čekanje,iako češ na kraju dobiti stripove sigurno.Ja sam uzimao od renky neke gigante prošle godine,pa se to razvuklo na dva mjeseca,ali dobio sam ih na kraju,pa eto.....šta da ti kažem,čekaj,jbg.
I ja sam s Renkyem surađiva tako da ti mogu reći da se ne brineš. Čovik je car! Meni je samo zakasnia dat pozitivce na sajtu Uglavnom, ne bi me čudilo da je sada zauzet jer ipak pravi strip o Hajduku...
Sigurno ce to s Renkyjem proci ok.I ja sam dosta puta s njim suradjivao i sve je bilo super, naprotiv izlazio mi je i u suster, ali ponekad se zna da je preko glave u nekim obavezama, pa ... Javit ce se 100% i nece biti nikakvih problema.