forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 12/06/2011 : 15:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Andrej! Stvarno prelijepa kolekcija. Kad si trazio potpis od Summer Glau jesil' joj rek'o It's hot in here must be Summer
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 12/06/2011 : 16:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Hvala,hvala
@alanford-mislim da je bilo nešto u tom kontekstu

@skuby-ove vrećice koje su na Zagorima su obićne vrečice za zamrzavanje,dok su ove vrećice na tpb-ovima uglavnom njihove original vrećice,tj.u njima su mi došli stripovi

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 18:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Odlična kolekcija, Andrej!

Inače, i ja sam prije stavljao stripove u te vrećice za škrinju, ali sam ih brzo izvadio jer mi se nije dalo stalno vaditi van stripove itd.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/06/2011 : 20:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Sad ću na ljeto kupit neki fotić pa ću poslikavat to što iman doma. Širi se kolekcija, a soba sve manja biva...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 12/06/2011 : 20:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Sad ću na ljeto kupit neki fotić pa ću poslikavat to što iman doma. Širi se kolekcija, a soba sve manja biva...

Ovo mi zvuči poznato
Treba mi jedna oveća soba samo za stripove
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 21:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ova DC enciklopedija je ludilo stvar!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 12/06/2011 : 21:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Je,a šta je najbolje uspio sam je nabavit za malo para

Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 12/06/2011 : 22:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
zakon kolekcija andrej, millennium falcon mi je predobar :)!
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 12/06/2011 : 22:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

zakon kolekcija andrej, millennium falcon mi je predobar :)!

Meni također najdraži

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 23:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

quote:

Posto? To bih i ja voleo imati...

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 12/06/2011 : 23:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Posto? To bih i ja voleo imati...

Osvojio sam je za 120 kuna ovdje na aukcijama i to u glanc stanju,dok u kjižarama dođe oko 300-35o kuna...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/06/2011 : 01:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako naletis na jos nesto tako, javi... To bih voleo da imam u biblioteci...

Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 13/06/2011 : 08:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala,hvala
@alanford-mislim da je bilo nešto u tom kontekstu

@skuby-ove vrećice koje su na Zagorima su obićne vrečice za zamrzavanje,dok su ove vrećice na tpb-ovima uglavnom njihove original vrećice,tj.u njima su mi došli stripovi

Hvala prijatelju!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/06/2011 : 21:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Andrej, super izgleda kolekcija!
Samo majketi vadi romane iz onih ružnih kesa

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8254 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/06/2011 : 22:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
ima li di u nas za nabavit ovu DC enciklopediju ?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/06/2011 : 23:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Možda u Algoritma il Profila. Vidija san Marvel enciklopediju u jednoga od ta 2 dućana, ne sićan se u kojemu.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/06/2011 : 23:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Uostalon, mani se tih enciklopedija... Stvarno nisu ništa posebno. Radije priđi na stripove ako te zanima baš.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/06/2011 : 10:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Da, upitno je koliko su isplative u cost-benefit omjeru. Dobro ih je imati kao nekakav kompendij da se lakše čovjek snađe u svim tim likovima, događajima itd, znači kada se baš želi ući malo dublje u sve skupa, ali inače, ne znam baš.
Super je kada uleti kao Andreju za male novce pa zašto ne da se i to ima, ali utući 50 EUR u takvo nešto.. Može se lova i bolje potrošiti.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/06/2011 : 11:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Istina... Na kraju kad je i pročitaš praktički ti ništa ne znači ako ne čitaš stripove tih likova. Zato ja i nisan baš neki ljubitelj ovakvih enciklopedija. Meni je puno interesantnije izgledalo ovo: http://www.amazon.com/DC-Comics-Year-Visual-Chronicle/dp/0756667429
Po recenzijama koje sam pročita, ljudi kažu da je ovo stvarno dobar i zanimljiv vodič kroz povijest DC Comicsa, godinu kroz godinu. Al eto, ipak je bolje potrošit novce na prave stripove, a ne na enciklopedije.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/06/2011 : 12:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Enciklopedija je u biti priručnik. Priručnik se dakle, ima pri ruci dok se nešto čita da se bolje razumije ono što se čita. E sad, neka se javi i jedan stripaš koji će biti voljan sobom nosati okolo cigletinu od tri kila dok čita neki tanki trejdić Green Arrowa iz 1900ineke i ništa ne kuži što se događa.
Not me!:)

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 14/06/2011 : 15:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Hvala
Morat ću ih povadit,kako mi raste kolekcija tako mi se i sve manje da stavljat ih u vrečice....

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 14/06/2011 : 15:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Što se tiće enciklopedije slažeme se da je bolje dat 350 kuna za stripove,ali za 120 kuna bi bio grijeh da ju nisam kupio jer stvarno vrijedi i više od toga.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/06/2011 : 15:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala
Morat ću ih povadit,kako mi raste kolekcija tako mi se i sve manje da stavljat ih u vrečice....

Ma i lipše izgleda bez tih kesa... Bolja opcija je jednom kad budeš kupova police na kojima će ti to sve stat kupit regal sa staklenim vratima i to je to. Ja u tim kesama držim samo američke sveske... Sve ovo ostalo, Bonelli, trejdovi i slično stoji bez ikakve zaštite na polici.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/06/2011 : 20:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hvala

Ma i lipše izgleda bez tih kesa... Bolja opcija je jednom kad budeš kupova police na kojima će ti to sve stat kupit regal sa staklenim vratima i to je to. Ja u tim kesama držim samo američke sveske... Sve ovo ostalo, Bonelli, trejdovi i slično stoji bez ikakve zaštite na polici.

nevjernik

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2323 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 19/06/2011 : 19:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote

Evo malo i mojih slika,(slikano mobitelom,pa su neke fotke slabije),fali tu još dosta,ali idem polako...

#!??
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000