@alanford & feka82: Pa je'l to moguce da vi jos uvijek ne kontate Ludensov nacin izdavanja? Jebe se njih za bilo kakve dodatke, ili ista sto bi kostalo 0.0001 kuna da se printa. Zadnjih par godina Ludens uopce i ne stampa one unutrasnje stranice sto najavljuju naslov epizode u Zagor redovnim i Extra izdanjima. Nikad im zadovoljstvo citalaca nije bilo prioritet, pa zasto bi onda sada trebalo da bude? :)
znam ja to odavno , ali makar su ovdje mogli da se zeznu , pa da objave ipak je 50 godina zagoru
stvarno? Ti si od tamo? Ja sam inače iz Slovenije ali mi je najbliže do Hrvatske baš taj grad i onda idem često tamo da uplatim kladionicu, idem na poštu da pošaljem stripove, i kupujem kod one trafike pored Konzuma (vjerovatno jedina trafika tamo...)
Ma ovaj Clemente sto recenzira je teski vic od covjeka. Daje Ferriju i Torricceliju ocjenu 4/7, Chiarolli 5/7 i stavlja ga na istini nivo sa Rubinijem i Della Monicom, a Laurentiju cak 6/7. S time je sve receno.
nego šta, gdje piše da taj Clemente ima ukus? meni recenzije znače skoro ko ništa, samo jedno od mnogo različitih mišljenja i okusa... čitam jih ali se previše ne obazirem na njih..e da se stavi poll i glasanje barem 1000 ljudi pa objavi rezultat,to je več nešto...ovako samo neki uvid koji može da pokvari čušt iščekivanja i čitanja...dobrodošle su i zanimljive ali mogo bi i bez njih.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Valjda će ih pustiti zajedno na kioske, jer ja specijalca također nisam vidio na kioscima! A morali bi sad to pustiti do dolaska Talijana da ih imamo čime ispitivati...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Šteta što nisu malo razradili porijeklo tih šamana bez lica... TU bi se mogla razviti zanimljivlja priča. A sad budući da smo potrošili pojavljivanje na jubilarac, pitanje hoće li se tome vraćati (osim možda za sljedeću obljetnicu u boji)
I naziv sekte je bezveze preveden - savez šamana koji nikada ne pokazuju svoje lice? Ma daj... Ili se to nigdje konkretno ne spominje na taj način u stripu, već više je kao opisni naziv. U talijanskom vidim da to zovu "Congrega dei Senza Volto". Ja bih išao na Savez/Sekta Bezličnih, nešto slično...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."