I ako si platio 525 eur, ti si dobio prava, materijale (nije da bi ti trebali materijali, no dobro), i ostaju troskovi stampe. Minimalni tiraz, vidim, rekli su 500 ?
U stvari, posalji mi PM sa nekim IM kontaktom, ili FB, negde gde mozemo da pricamo k'o ljudi.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Originally posted by Attila77 Pitao sam ih vec ja za prava (prava sad idu preko Panini S.p.A.), i oni su bili otvoreni za to, no problem je sto je to preskupo za mene.
Koliko su tražili?
Rekli su mi da sve to zavisi o stampi, koliko primeraka, koliko bi stripovi kostali, itd... Dali su mi primer:
"To make an example…
-2.10 € per issue (exclusive of VAT) -500 copies print-run -5 titles contract Minimum guarantee: 525 € This price covers everything, even materials fee."
2,1*500=1050 1050/525=2 Što to znači da njima ide pola u ovoj kombinaciji!?
Ne, to je Luigi Merati. Nacrtao je samo nekoliko epizoda Kita u Lms. Stvarno je odličan! Ove sam slike našao na njegovoj stranici. Možda sam trebao staviti veće slike...
Po nekom popisu koji imam u Lms je nactrao brojeve-LUIGI MERATI - 355, 356,385,386, 407, 408, 463, 464, 496, 497, 498, 633, 634
Ne, to je Luigi Merati. Nacrtao je samo nekoliko epizoda Kita u Lms. Stvarno je odličan! Ove sam slike našao na njegovoj stranici. Možda sam trebao staviti veće slike...
Po nekom popisu koji imam u Lms je nactrao brojeve-LUIGI MERATI - 355, 356,385,386, 407, 408, 463, 464, 496, 497, 498, 633, 634
Au, dobro je, slike su bile male, a meni se učinilo da je Gamba... Toliko sam ga napljuvao na ovom forumu da sam se uplašio da ću morati sve polizati Nikad čuo za Meratija Odličan je, stvarno
pa koji je problem registrirati se i potom skinuti strip????? ne traze vam broj cipela, qrca ni kreditne kartice
Problem je što koristim samo yahoo i gmail, a sa njima se ne mogu registrovati. A iskreno ne vidim razliku ako ih sad ima samo na stripzoni. Piraterija je i onda u pitanju. Ali ok, svako ima pravo na svoje mišljenje.