Author |
Topic  |
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 16/06/2011 : 02:50:00
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
E da ja vas nesto pitam.Kakve su knjige Liga Izuzetnih Džentlmena ? Valja li to sta ? Posto nisam imao priliku citati i gledati kako je odradjen strip ?
Obje Lige su izuzetna štiva. Pisac je Alan Moore, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih pisaca u svijetu stripa (Watchmen, Swamp Thing, From Hell,...). Priča se vrti oko skupine likova iz nekih od najpoznatijih djela svijetske književnosti, tako da imamo Kapetan Nema iz 20000 milja pod morem, Minu Harker iz Drakule, Dr. Džekila i mr. Hajda,... koji se bore protiv sile koja hoće da pokori svijet. Oba stripa (koja je izdao Beli put i koji se mogu čitati kao zasebne cjeline) su pokupila najpriznatije stripovske nagrade. Crtež je sjajan, crtao Kevin o'Nil. Ako vidiš iole dalje od Bonelija, obavezno uzmi  |
 |
|
Nedo
New Member

Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Member since 13/12/2001 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/06/2011 : 14:11:02
|
quote: Originally posted by Nedo
U Sarajevu ZGSP - "Manituova škrinja".
Došao je i u Mostar. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 16/06/2011 : 14:45:00
|
quote: Originally posted by swamp thing
E da ja vas nesto pitam.Kakve su knjige Liga Izuzetnih Džentlmena ? Valja li to sta ? Posto nisam imao priliku citati i gledati kako je odradjen strip ?
Obje Lige su izuzetna štiva. Pisac je Alan Moore, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih pisaca u svijetu stripa (Watchmen, Swamp Thing, From Hell,...). Priča se vrti oko skupine likova iz nekih od najpoznatijih djela svijetske književnosti, tako da imamo Kapetan Nema iz 20000 milja pod morem, Minu Harker iz Drakule, Dr. Džekila i mr. Hajda,... koji se bore protiv sile koja hoće da pokori svijet. Oba stripa (koja je izdao Beli put i koji se mogu čitati kao zasebne cjeline) su pokupila najpriznatije stripovske nagrade. Crtež je sjajan, crtao Kevin o'Nil. Ako vidiš iole dalje od Bonelija, obavezno uzmi 
da li ima jos knjiga ili su ovo jedine , da li radnje imaju neke poveznice osim glavnih junaka |
feka |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 16/06/2011 : 14:45:45
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by Nedo
U Sarajevu ZGSP - "Manituova škrinja".
Došao je i u Mostar.
odlicno danas se odmah uzima , nije se odavno zagor citao  |
feka |
 |
|
Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 16/06/2011 : 16:48:46
|
Uzeo ja vec specijal i procitao, uopce nije los kako neki govore na topicu... 
A na trafikama je u Mostaru i novi gigant "Zamak na nebu", ali on ce ipak cekati remitendu, sto je previse-previse je... |
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts
Member since 11/09/2002 |
|
Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts
Posted - 16/06/2011 : 21:58:12
|
To ce ti "hogar" sigurno u Travnik dopremiti vrlo brzo pa ces moci od njega naruciti, a ekstra je ljubazan covjek i jako povoljan sto se tice postarine!
Za Sarajevo nisam siguran da ces igdje moci kupiti, mozda se varam... |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Posted - 16/06/2011 : 22:36:43
|
quote: Originally posted by Atebash
E da pitam i ovdje... Gdje cu u Sarajevu moci kupiti ovu mrcinu od Zagora sto u HR kosta 150 kn?
U nas ga ima u trafikama, morao bi biti i u Sarajevu. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 17/06/2011 : 01:14:37
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by Atebash
E da pitam i ovdje... Gdje cu u Sarajevu moci kupiti ovu mrcinu od Zagora sto u HR kosta 150 kn?
U nas ga ima u trafikama, morao bi biti i u Sarajevu.
zagor za kolekcionare na trafikama??? |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts
Posted - 17/06/2011 : 01:16:44
|
quote: Originally posted by Davor2403
A na trafikama je u Mostaru i novi gigant "Zamak na nebu", ali on ce ipak cekati remitendu, sto je previse-previse je...
ovaj gigant br. 4 bi u paketu mogao ići i sa onom ''knjigom o Zagoru'' od par mjeseci koja je također A4 format a koju sam propustio uzeti... |
 |
|
Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 17/06/2011 : 09:49:19
|
quote: Originally posted by feka82
quote: Originally posted by swamp thing
Obje Lige su izuzetna štiva. Pisac je Alan Moore, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih pisaca u svijetu stripa (Watchmen, Swamp Thing, From Hell,...). Priča se vrti oko skupine likova iz nekih od najpoznatijih djela svijetske književnosti, tako da imamo Kapetan Nema iz 20000 milja pod morem, Minu Harker iz Drakule, Dr. Džekila i mr. Hajda,... koji se bore protiv sile koja hoće da pokori svijet. Oba stripa (koja je izdao Beli put i koji se mogu čitati kao zasebne cjeline) su pokupila najpriznatije stripovske nagrade. Crtež je sjajan, crtao Kevin o'Nil. Ako vidiš iole dalje od Bonelija, obavezno uzmi 
da li ima jos knjiga ili su ovo jedine , da li radnje imaju neke poveznice osim glavnih junaka
Nema poveznica, to su dvije razlicite price. Izasao je jos LOEG: The Black Dossier, ali on je vise neki spin-off koji se, sto se mene tice, moze komotno preskociti. Poceo je da izlazi i treci dio, ali ne obracaj paznju na sve to, ova dva dijela koja je izdao BP se mogu citati kao zasebne cjeline. |
 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts
Posted - 17/06/2011 : 10:41:35
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by Davor2403
A na trafikama je u Mostaru i novi gigant "Zamak na nebu", ali on ce ipak cekati remitendu, sto je previse-previse je...
ovaj gigant br. 4 bi u paketu mogao ići i sa onom ''knjigom o Zagoru'' od par mjeseci koja je također A4 format a koju sam propustio uzeti...
A tome se i ja najvise nadam, jer nisam jos ni tu knjigu nabavio jer mi je bila skupa... 
A kolega selanne je nesto pogrijesio, nece kolekcionarski sigurno ni na kakve trafike...!  |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 17/06/2011 : 13:24:54
|
ko izdaje onog kolekcionarskog zagora u boji, ovaj prvi broj što je izašao i gdje se to može nabaviti?
p.s. kakav je taj novi gigant? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Posted - 17/06/2011 : 13:52:02
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
vjerovatno je mislio na gigant kad je rekao da ga ima na trafikama.
Pa mislio sam na gigant, učinilo mi se da je za njega pitao. |
 |
|
Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts
Posted - 17/06/2011 : 21:46:49
|
Danas mi teta na trafici kaze da joj je Zagor Gigant na spisku za danas (i pokazala mi cak listu planiranih izdanja koje valjda dobiju svaki dan), ali da joj danas NISTA iz HR nije doslo! |
 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
Topic  |
|