Author |
Topic |
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12919 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 18/06/2011 : 02:05:25
|
Mišljenja sam da bi Ferrijev stil dušu dao za neki horror strip. One epizode sa Rakosijem su mu super.
Mislim da bi se Ferri u neko ranije vrijeme odlično snašao sa Dylanom. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/06/2011 : 10:21:00
|
Da, čuo sam Burattinija dok je pričao o toj priči o Zagorovoj majci (svi oko njega su napravili lagani "ooohhh" uzdah kao u humorističnim serijama). To bi bila super epizoda za čitati. Samo ne znam (Dee vjerojatno zna), bi li išla kao redovni, specijal, ili nešto drugo? Bilo bi odlično napraviti priču o Zagorovom ocu, kako je napravio masakr, kako je istjeran iz vojske... Podloga za odličnu priču je tu! |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 18/06/2011 : 11:18:07
|
quote: Originally posted by Zagor12
Da, čuo sam Burattinija dok je pričao o toj priči o Zagorovoj majci (svi oko njega su napravili lagani "ooohhh" uzdah kao u humorističnim serijama). To bi bila super epizoda za čitati. Samo ne znam (Dee vjerojatno zna), bi li išla kao redovni, specijal, ili nešto drugo? Bilo bi odlično napraviti priču o Zagorovom ocu, kako je napravio masakr, kako je istjeran iz vojske... Podloga za odličnu priču je tu!
Ako je budala onda će to naparviti, ali neka onda i završi serial o Zgoru jer ga je dovoljni već usrao. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 18/06/2011 : 12:12:47
|
Ali zasto je upropastio serijal? Koji serijal? Hrpu nepovezanih prica o pobunama indijanaca, scercerima oruzja i alkohola i slicno? Pa, tek pojavom Buratinija i Boselija ovo zaista dobija nekakav kontinuitet i viseslojne price. |
|
|
Kutuzov
Junior Member
370 Posts
Member since 06/05/2011 |
Posted - 18/06/2011 : 13:18:56
|
Burattini je odličan autor i čini mi se jedina prava nada da serijal bude još bolji. Nadam se da će smoći snage da nam podari još puno dobrih priča. |
|
|
Kutuzov
Junior Member
370 Posts
Member since 06/05/2011 |
Posted - 18/06/2011 : 13:20:56
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Bosellijev povratak Hellingena zapravo je trebao ispasti jedan klasični superherojski event. Zagor i dobar broj njegovih prijatelja protiv udruženih snaga nekih od Zagorovih najmoćnijih neprijatelja. Bit će da je Boselli čitao Secret Wars.
Priča je prilično dobra. Ali što bih dao da ju je crtao netko drugi umjesto Ferrija.
Ja ne bi dao ništa, samo Feri crta pravog Helingena. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 18/06/2011 : 14:12:47
|
quote: Originally posted by Kutuzov
Burattini je odličan autor i čini mi se jedina prava nada da serijal bude još bolji. Nadam se da će smoći snage da nam podari još puno dobrih priča.
Svako ima pravo na svoje mislenje,ali vecina(u koju spadam i ja) se ne bi slozila sa tobom.Razlika izmegju Bosellija i Buratinija je kao Ferari i Jugo. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/06/2011 : 14:45:50
|
Da, čuo sam Burattinija dok je pričao o toj priči o Zagorovoj majci (svi oko njega su napravili lagani "ooohhh" uzdah kao u humorističnim serijama). To bi bila super epizoda za čitati. Samo ne znam (Dee vjerojatno zna
Zna, to je prva priča nakon povratka iz Južne Amerike, o Zagorovoj majci Irkinji, crtat će Ferri... Solar je već to napisao na nekom drugom topicu o zagoru. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/06/2011 : 14:53:39
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Burattini je odličan autor i čini mi se jedina prava nada da serijal bude još bolji. Nadam se da će smoći snage da nam podari još puno dobrih priča.
Svako ima pravo na svoje mislenje,ali vecina(u koju spadam i ja) se ne bi slozila sa tobom.Razlika izmegju Bosellija i Buratinija je kao Ferari i Jugo.
Bas sam nedavno napisao, Boselli je odlican kada uskace sa vremena na vrijeme sa odisejama i slicnim, ali nije dobro da bude stalno na serijalu. Kod njega su avanture u prvom planu, dok je Zagor tek jedan od likova, bez karakterizacije. Kod Bosellija je avantura veca od samog junaka. Kod Bureta je Zagor vecinom u klasicnim avanturama i kao liku posveceno mu je dovoljno paznje. Dakle, dobro je da su obojica tu, jer se potpunjuju. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/06/2011 : 14:56:31
|
quote: Originally posted by DeeCay
Da, čuo sam Burattinija dok je pričao o toj priči o Zagorovoj majci (svi oko njega su napravili lagani "ooohhh" uzdah kao u humorističnim serijama). To bi bila super epizoda za čitati. Samo ne znam (Dee vjerojatno zna
Zna, to je prva priča nakon povratka iz Južne Amerike, o Zagorovoj majci Irkinji, crtat će Ferri... Solar je već to napisao na nekom drugom topicu o zagoru.
Hvala, pogledao sam sad topic i vidio dosta novih priča. Posebno me zaintrigirao maxi "New York" (crta Mangiantini). Vidim da je puno tih maxija u planu, a nigdje planova za novi gigant!? Možda će jedan maxi "uletjeti" kao gigant? Vidjet ćemo... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Posted - 24/06/2011 : 00:15:39
|
quote: Originally posted by King Warrior
Svako ima pravo na svoje mislenje,ali vecina(u koju spadam i ja) se ne bi slozila sa tobom.Razlika izmegju Bosellija i Buratinija je kao Ferari i Jugo.
Bas sam nedavno napisao, Boselli je odlican kada uskace sa vremena na vrijeme sa odisejama i slicnim, ali nije dobro da bude stalno na serijalu. Kod njega su avanture u prvom planu, dok je Zagor tek jedan od likova, bez karakterizacije. Kod Bosellija je avantura veca od samog junaka. Kod Bureta je Zagor vecinom u klasicnim avanturama i kao liku posveceno mu je dovoljno paznje. Dakle, dobro je da su obojica tu, jer se potpunjuju.
Interesantno razmisljenje druze.Slazem se. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Posted - 24/06/2011 : 00:17:23
|
Bas sam nedavno napisao, Boselli je odlican kada uskace sa vremena na vrijeme sa odisejama i slicnim, ali nije dobro da bude stalno na serijalu. Kod njega su avanture u prvom planu, dok je Zagor tek jedan od likova, bez karakterizacije. Kod Bosellija je avantura veca od samog junaka. Kod Bureta je Zagor vecinom u klasicnim avanturama i kao liku posveceno mu je dovoljno paznje. Dakle, dobro je da su obojica tu, jer se potpunjuju.
Interesantno razmisljenje druze.Slazem se. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 24/06/2011 : 09:49:16
|
Interesantno razmisljenje druze.Slazem se.
To je apsolutno točno, obojica su dobri na svoj način i dobro je da su tu. Bure je sve bolji autor i mislim da će tek napisati svoje najbolje priče. |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 24/06/2011 : 10:49:33
|
ne bi se složio da su obojica dobri... |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 01/07/2011 : 12:04:55
|
|
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |