Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ljudi, ko bi jos kupio VC kolekcionarskog Zagora za 1800 dinara? Uvijek mozete naci nekog forumasa da vam izadje u susret, ko ima popust od 30 %. Cijena VC kolekcionarca je 13 evra, svako moze naci nacin da kupi bilo koji broj po toj cijeni, dok je Ludensova cijena takva kakva je.
Ljudi, ko bi jos kupio VC kolekcionarskog Zagora za 1800 dinara? Uvijek mozete naci nekog forumasa da vam izadje u susret, ko ima popust od 30 %. Cijena VC kolekcionarca je 13 evra, svako moze naci nacin da kupi bilo koji broj po toj cijeni, dok je Ludensova cijena takva kakva je.
Baš tako. Kod VČ-a postoji makar mogućnost da se kupi za manje pare, dok je kod Ludensa fiksna cena.
Jedini razlog zbog kojeg sam glasao za VC je za taj sto sam poceo da ga uzimam i sto sam zadovljan. Ja nisam picajzla i price oko rikne, Laurentija, otiska i slicnih gluposti me ne interesuju.
Sa druge strane Ludensovo izdanje sam video samo na slici i ne bi bilo fer da ga komentarisem. I ranije sam zamerao ovde ljudima sto pljuju po necemu na nevidjeno. Jednog dana kada dodje u Darkvud i kad ga prelistam, dacu svoj sud o njemu.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
Ludensov, ne smeta mi toliko Laurenti koliko slika Mortimera na hrbtima prvih Zagora, pa Zamke i otrovi...po mome je tu imao prste Blažina, sumljam da bi nekome imalo pametnome palo na pamet takva glupost...podržka oba izdanjima, ako jedan škripne imamo rezervu...ako Ledens ne izbaci bar 5 knjiga godišnje prelazim na Veseli...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ajde, stvarno je malo glupo i prerano već stavljati poll jer još pola forumaša nije ni vidjelo Ludensovo izdanje koje je po meni profesionalnije i bolje odrađeno... No, nema veze.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja