Jezero Atabaska, novi VC Tex... Je li to početak nove priče?
iako je "prica" pomalo snazan izraz za ovaj nedostatak inspiracije scenariste, da
kada ponovo pogledam ovo, i "scenarista" je pomalo jak izraz
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Te 4 broja sve skupa... znaci jedna godina ide na ovu "pricu".
Grozota, a posle nas ceka novi raspali Nizi . Uzasi beskonacnosti! Sreca pa se Libellus ukljucio za nove brojeve gde treba, tako da me briga za VC Texa.
Pročitao "Jezero Atabaska" - nepravedno osudjen stari Texov prijatelj Džim Brendon,smestili mu moćnici iz senke,ponovni susret sa "Velikim Žanom",solidan zaplet...Ja sam zadovoljan!
Pročitao "Jezero Atabaska" - nepravedno osudjen stari Texov prijatelj Džim Brendon,smestili mu moćnici iz senke,ponovni susret sa "Velikim Žanom",solidan zaplet...Ja sam zadovoljan!
Tajna Doline aveti! TX LIBK 4a | 118 str. by Deecay
Tex po rendžerskom zadatku odlazi u Devil's Hole istražiti tajanstvena komešanja i kriminalne aktivnosti. Već na samom dolasku u grad biva mu jasno da je ušao u jazbinu kriminalaca braće Benton koji drže stvarnu vlast u gradu. Uspješno izbjegavajući napade na njegov život Tex se proglašava šerifom i pokušava stati na kraj nasilju u Devil's Holeu. Uspjet će ili umrijeti pokušavati!
Na Granici vlada komešanje, Navaji i Crne Noge bježe iz svojih rezervata dok trgovci oružjem igraju svoje prljave igrice. Marshall opet šalje Texa u smrtonosnu misiju, na što on bez premišljanja pristaje. Na putu do konačnog razotkrivanja Tex postaje navajoski zet, biva optužen za ubojstvo agenta za indijanska pitanja, te je na meti trgovaca oružjem, raznih plaćenika i Indijanaca koji ga žele skratiti za glavu!
Kažu neki da je več novi Tex 105 DUGO PUTOVANJE na kioscima, ako je to istina, čudo se dogodilo, kad znamo da je prošli Svjedok optužbe izašao u 5 mjesecu, prelazi to Tex na mjesečni ritam ili nadoknaduje zaostatak?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kažu neki da je več novi Tex 105 DUGO PUTOVANJE na kioscima, ako je to istina, čudo se dogodilo, kad znamo da je prošli Svjedok optužbe izašao u 5 mjesecu, prelazi to Tex na mjesečni ritam ili nadoknaduje zaostatak?
Ajde, da smo i to dočekali...šopaj Ludens, uz Veseli i Libellus(novi brojevi) nema zime za poglavicu Navaja. Konačno ljudi prepoznali kvalitet! Bolje kasno nego nikad.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ma ne prebacuju ga na mjesecno izdanje 300%...! To jo ja mislim izbaceno samo da se nadoknadi zaostatak, i da na kraju opet moze biti izbaceno standardnih 6 brojeva godisnje...