forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR I AUTORI U ZAGREBU 17. i 18.06.2011.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/06/2011 : 18:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

pa ako je bilo uvijek petnaestak ljudi prisutno, jedni dolazili drugi odlazili, mozda ih je ukupno bilo i nekoliko stotina...

Nema šanse. Bilo ih je oko stotinu sve skupa, možda i malo više. Možda na potpisivanje nitko nije došao jer je bio nezgodan prostor? Ne znam...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2011 : 18:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Danas san pročita članak u Slobodnoj Dalmaciji, možda maksimalno 50 riči, stim da je prepisano iz nekog sažetka, ali doslovno. pročita je "Zagor priča..." Extra br.1 , i napisa članak

Toliko o 50 godina Zagora

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/141151/Default.aspx

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985

Edited by - split85 on 18/06/2011 19:02:50
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/06/2011 : 19:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ha, vjerujem da će tamo 2017/2018 kada bude bilo 50 godina Zagora u Hrvatskoj i broj 600 biti opet CRŠ ili zasebni festival na kojem će biti puno više ljudi nego sada, recimo kao u 2007. Tada je došlo jako puno ljudi, ne samo zbog Zagora, već i zbog sajma, druženja itd... Ovo je bilo malo, simpatično obilježavanje, a za šest godina će (nadam se) opet biti veliko.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/06/2011 : 19:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma prostor je promašen totalno... Vrime isto. Sredina šestoga miseca i stave okupljanje u podne?
Daj bokte, to se tribalo stavit kasnije popodne, pridvečer i to na neko normalno misto i sve bi bilo bolje.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/06/2011 : 20:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Trebali su sve to organizirati u Hrvatskom narodnom kazalištu, kao i sve prave svečanosti.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/06/2011 : 20:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Uh! Onda bi svi morali doći u odijelu i na ulazu bi nam prišili na srce! Sav sam se naježurio!

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/06/2011 : 21:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Uh! Onda bi svi morali doći u odijelu i na ulazu bi nam prišili na srce! Sav sam se naježurio!

Dočekat ćemo i taj dan ja se nadam. I još da se okupe svi Zagorovi scenaristi i crtači na jednom mjestu...
Po meni nije nemoguće. Kad bi se potrudili...............

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 19/06/2011 : 09:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Fotografije sa konferencije povodom 50. godina izaženja Zagora.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 19/06/2011 : 12:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
slike su lepe..ali malo posetilaca...buratini mi se cini bas ugojio
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/06/2011 : 12:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Da, možemo ga sada zvati Bure... Dobro se živi od Zagora valjda.

Dobre slike... Eto, kao što vidite, i nije bilo puno posjetitelja. Zaista je šteta što se Zagorovci nisu bolje organizirali.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 19/06/2011 : 14:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
A je.. ga... Uvijek sve u ZG-u, mozda bi bolje bilo da su dosli u neki drugi grad u HR, malo za promjenu..?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/06/2011 : 15:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Hahaha velikih fanova i onda dođe jedva desetak ljudi...zanima medi su bili oni koji po aukcijama redovito davaju po 600-700 kuna za jedan broj zagora...sramota/bruka...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 16:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Hahaha velikih fanova i onda dođe jedva desetak ljudi...zanima medi su bili oni koji po aukcijama redovito davaju po 600-700 kuna za jedan broj zagora...sramota/bruka...

dobro pitanje!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/06/2011 : 16:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja prvi da kažem nisam bio iz subejktivnog prosvjeda prema Ludensu i njihovom ponašanju sva izdanja ču uzeti kao i uvijek i to je njima jedino bitno tako se i ponašam.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 18:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Pod prvo makar mi je ovo prvi post ovdje zeli mrec da jako dugo pratim ovaj forum, do sad se nisam trudio registrirati jer sam nisam htio dati t-com email adresu koju nit ne koristim no potaknut ovim dogadajem sam se odlucio regati. Btw dio "Nećemo prihvatiti korisnike s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...). " je najveća glupsot koju si moze jedan forum i site dopustiti nije ni čudo da nema previše članova, nitko živ danas ne koristi javne e-mail adrese svi koriste hotmail ili gmail samim time cu rec da bi se ovo trebalo promijeniti al sumjam jer mislim da ljudi koji ovo vode jako loše vode.

Pa ja sam bio petak na potpisivanju i konferenciji, moram priznat posto sam prvi put bio na ovako nećemu da sam doslovno iznenađen kako su ljudi cool pogotovo Romani, Burattini i Nuccio, ja sam bio onaj u zelenoj kosulji a kansije sam cak s dvije frendice doso u Lagunu di bili u prvom redu i one uopće ne čitaju zagora al im je bilo cool kako je simpatičan bio ovaj talijanski trojac. Pogotovo Romani, za Nuccia kazu mi da je imo tik klimanja glavom :D

Mislim da sam upozno Doc Lestera ( lik koji prevado sjedio pored Burattinija) i ovime mu se ispricavam sta nisam uspio Tahera jucer dofurat zbog obaveza da zapjeva s Romanijem pa ak ima Romanijev mail bi mu poslo snimke nejgova pjevanja, takoer mi je Romani dao Burattinijev mail sta je cool pa cu mu poslat slike i youtube snimke koje uplodam od Romanijevog pjevanja ^^

Također sam pričo s Bernardom koji je uber cool i uopće nisam znao do maloprije da je čovjek glavni u Ludensu šta je cool :D , nažalost odaziv je mogo biti veći kaj je tu je

za kraj slikice mene s trojcem i s romanijem :)

http://imageshack.us/photo/my-images/193/25497521494997832071417.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/35/25383121495031832921417.jpg/

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/06/2011 : 18:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

Pod prvo makar mi je ovo prvi post ovdje zeli mrec da jako dugo pratim ovaj forum, do sad se nisam trudio registrirati jer sam nisam htio dati t-com email adresu koju nit ne koristim no potaknut ovim dogadajem sam se odlucio regati. Btw dio "Nećemo prihvatiti korisnike s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...). " je najveća glupsot koju si moze jedan forum i site dopustiti nije ni čudo da nema previše članova, nitko živ danas ne koristi javne e-mail adrese svi koriste hotmail ili gmail samim time cu rec da bi se ovo trebalo promijeniti al sumjam jer mislim da ljudi koji ovo vode jako loše vode.

Postoje jako dobri razlozi zašto ne dopuštamo anonime email adrese, a svi se oni mogu svesti pod zajednički nazivnik: aukcije. Premlad si da bi bio tako (samo)uvjeren u nečiju nesposobnost/glupost.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 19/06/2011 : 18:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
a kansije sam cak s dvije frendice doso u Lagunu di bili u prvom redu i one uopće ne čitaju zagora al im je bilo cool kako je simpatičan bio ovaj talijanski trojac. Pogotovo Romani, za Nuccia kazu mi da je imo tik klimanja glavom :D

sinko pusti ti stripove... drži se frendica

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 18:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam, a i vidim po drugim internet siteovima ( ukljucujuci tu i hrvatske da nebi bilo zabune) da ovaj sistem može funkcionirati i s tim anonimnim adresama kojih se ovdje očite bojite bezveze ili niste u mogucnosti na drugi način riješiti sistem aukcija što se dolazi do onog dijela o nesposobnosti, nebi se htio s ikime svaditi ali ovime Markos si iso mi vodom na mlin u dokazu moje prve teze ;) ... a pošto sam vidio sad na tvom profilu da si software developer me brine kak se sam nisi sjetio pametnijih riješenja koja bi jednako dobro ako ne i bolje funkcionirala

Edited by - Krscho on 19/06/2011 18:53:28
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 18:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
@Krscho
Nego reci momak, jesi ti popio malo kad kao jedan uvaženi FER-ovac tako nespretno tipkaš na tipkovnici?

PS. Taher nema pojma

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 19/06/2011 18:53:33
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 18:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

@Krscho
Nego reci momak, jesi ti popio malo kad kao jedan uvaženi FER-ovac tako nespretno tipkaš na tipkovnici?

PS. Taher nema pojma

Imam problema s disleksijom cijeli život i pokusavam ih prevladati, nije lako biti disleksičan i baviti se time čime se bavim ;)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 18:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam

Ajd, izmeri ga, znamo da zelis.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 18:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam

Ajd, izmeri ga, znamo da zelis.

A da prestane spammati ovdje , ovo je bila rasprava izmedu mene i Markosa a sad samo bezveze offtopičarite, svoje sam reko, ako Markos želi promijeniti način rada aukcija i foruma rado cu mu pomoc, volim stripove ali radi ovakvih posteva niti sam se registriro ni piso do sad, na niske grane je doso ovaj forum s svojim komentarima ;)
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam problema s disleksijom cijeli život i pokusavam ih prevladati, nije lako biti disleksičan i baviti se time čime se bavim ;)

Jao, pa naravno, ja se ispričavam, trebao sam pretpostaviti da takav genijalan um ima slabu točku..
Nego, kad si već tu, bilo bi možda najbolje da ti počneš vodit ovaj sajt umjesto Markosa koji ga vodi otkad si ti upisao 6. razred osnovne škole..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 19:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Jao, pa naravno, ja se ispričavam, trebao sam pretpostaviti da takav genijalan um ima slabu točku..
Nego, kad si već tu, bilo bi možda najbolje da ti počneš vodit ovaj sajt umjesto Markosa koji ga vodi otkad si ti upisao 6. razred osnovne škole..

Ja sam samo dao kritiku, ako je zabranjeno to onda dobro, kaže se da raspravom se dolazi do napredka, ako ste vi zatvoreni za raspravu nije to moj problem i neka vam bude, očito jedina rasprava koja ovdje prolazi je svađanje oko naslovnica zagora i crtaća a kad nešto konkretnoga za dobrobit site/foruma samo znate pljuvat, i onda se čudite zašto je bilo tako malo ljudi na proslavi obljetnice, možda da je akšuli bila kakva sticky vijesti na naslovnici kad se otvori http://www.stripovi.com/ bi pomoglo al se nitko nije sjetio a niti je igdje spomenuto da Zagor slavi 50. rođendan na dotičnom siteu, toliko od mene ;)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 19:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pa super ti je pocetak, izlistao si coveku koji ima dobar razlog da radi onako kako radi svoj CV sa sve sertifikatima, u stilu "vidi matori, pojma nemas, deder da ti nesto objasnim". Ima na ovom forumu i iskusnijih i obrazovanijih od tebe, a ja ih jos nisam cuo da negde isticu svoje akademske kredencijale. Samo skromno, molicu, i bicemo u redu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.93 seconds. Snitz Forums 2000