naravno :) ali ovako vidiš što se trebaš požuriti kupiti, prije nego nestane a izdavači malo ubrzaju prodaju, pa čak i onih izdanja koji se inače ne bi prodali tako da na kraju odgovara svima
Super je,raspored,preglednost,i odličan dizajn stranice,sve pohvale,već sam se učlanio,sada će mi biti lakše pratiti izdanja koja su pri istehu zaliha,odlična stvar za one plićeg džepa koji kupuju malo prije rasprodaje,npr.ja
Konačno i Libellus ima pristojan site. Loše je samo što nema neku opciju na striparnicu kao što je ranije bilo. Npr. na vrhu stranice kod onih opcija "download, novosti i td", treba staviti i "striparnica". Inače, site izgleda odlično. Moderno, vizualno lijepo uređeno, sve 5.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
još da forum proradi i nitko sretniji od mene! Pa da tamo navalimo sa željama sad kad se izpucali Demian,Volto Nascosto,skoro Magični,giganti.... Ima da požale prvi dan kad ga puste u funkciju....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nadasve izvrsno, sad je kvaliteta stranice bliže kvaliteti izdanja, to je to!
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Sad kad sam dobio prvog Ludens Zagora knjigu, tek vidim kakvu sreću smo imali sa Libellusom,nesmem da pomislim kako bi izgledao njihova Zagor biblioteka...hvala Ludensu ali Libellus bi to odradio puno bolje...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
napokon webshop i forum.... :D ja već sinoć naručio putem webshopa , makar me malo strah tim načinom nabavljat skupe stripove ali... još i poštarinu plaćaju :) bravo libellus!
Sad kad sam dobio prvog Ludens Zagora knjigu, tek vidim kakvu sreću smo imali sa Libellusom,nesmem da pomislim kako bi izgledao njihova Zagor biblioteka...hvala Ludensu ali Libellus bi to odradio puno bolje...
ne mozes ni zamisliti, vjeruj mi. i bolje ti je
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.