Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 01/06/2011 : 23:48:38
|
Počelo natjecanje televizija za prijenos Barce; Godišnja ulaznica za sjever i Barcu samo 500 kuna (FOTO) Hajduk ponovno ima okomite "rige" na gostujućem dresu / V. Dugandžić / CROPIX Pavle Cicarelli objavio je jutros na Poljudu i konkretne informacije o početku prodaje i cijenama ulaznica za slavljenički susret Hajduka i Barcelone 23. srpnja na Poljudu.
Nikad skuplje ulaznice otkako je Hajduka, ali za Barcelonu – mirita. Vrijedi... Prodaja počinje 6. lipnja, navali narode!
Doduše, možda će se nekome učiniti da je sve to preskupo, da u Poljudu pokušavaju baš na ulaznicama zatvoriti financijsku konstrukciju dolaska Barcelone što košta cca dva milijuna eura, međutim u Hajduku kažu da su tražili i našli načina kako da pravom strategijom povezivanja ulaznica za revijalno gostovanje europskog prvaka i godišnjom pretplatom za službene utakmice, te mogućnošću da se ulaznice kupe i na rate smanje pritisak na džep prosječnog navijača i ljubitelja nogometa.
Postoji nekoliko gradacija, razlika je i u tome hoće li se navijač odmah osigurati s ulaznicom ili će čekati zadnji tjedan, a tada su, znamo to iz iskustva, cijene najveće, ulaznice najskuplje. Uglavnom, jučer su u Poljudu objelodanili prvi čin "projekta Barcelona", kako ga oni vide, Pavle Cicarelli, član uprave Hajduka zadužen prije svega za marketing pred novinarima je predstavio cjenik Barcelone.
Objasnio je:
- Ovo je prva operativna konferencija za tisak ususret gostovanja Barcelone 23. srpnja. Dugo smo pripremali strategiju kako prodavati ulaznice, po kojoj gradaciji i u kakvim ih sve paketima ponuditi navijačima, sad je kucnuo trenutak da to i objavimo. Prodaja počinje za koji dan, već 6. lipnja. Jedni su uvjeti u prodaji do 12. srpnja, a onda će se u samom finišu i odbrojavanju do početka spektakularne utakmice cijene povećati. Tako smo se postavili i zbog mogućeg priliva turista, da budemo kompetitivni – rekao je Cicarelli.
I da iskoriste priliku. Podsjetio je još jednom kakav se spektakl očekuje:
- Hajduk i grad Split istinski su sretni što takvu priredbu dovode u Hrvatsku, uvjeren sam da ćemo na kraju biti ponosni na gostovanje po mnogima najbolje nogometne momčadi na svijetu svih vremena. Jako smo sretni što smo dobili Barcelonu kao gosta, to nije mala stvar, a to ima i svoju cijenu. Siguran sam da ćemo se pokazati svijetu u najboljem svjetlu kao jedinstvena publika, kao što je to bio slučaj i na nedavnom gostovanju praške Slavije točno na 100. rođendan našeg kluba, kad su slike s Poljuda zadivile publiku širom svijeta – kazao je Cicarelli i dodao:
- Ovom prilikom pozivamo i turiste i Hrvate iz dijaspore da na vrijeme osiguraju ulaznice koje će se moći kupiti i putem interneta.
Potom je objasnio strategiju razvrstavanja cijena u paket ulaznica i za utakmice HNL-a, Hrvatskog kupa i početnog nastupa Hajduka na euro-sceni u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu, što se ima igrati odmah tjedan dana po gostovanju Barcelone.
Dakle, čeka nas uzbudljivo, dugo toplo nogometno ljeto, a cijene i sve što se nudi najbolje je prikazati tablično.
Očekuje se i dolazak navijača Barcelone, ali će se i oni uklopiti u ovaj cjenik, u suglasju s agencijom koja realizira gostovanje Barce u gradu pod Marjanom.
Cjenik kaže
ulaznice za Barcelonu do 12. srpnja: sjever 300 kuna, jug 400, istok 550 i 650 (skuplji su ulazi P i R), zapad 750 i 850 (skuplji su ulazi P i R), VIP loža 2500. ulaznice će poskupjeti od 13. srpnja: sjever 350 kuna, jug 500, istok 650 i 750, zapad 950 i 1050, VIP loža 3000.
godišnja ulaznica s Barcelonom košta: sjever 500 kuna, jug 600, istok 850 i 950, zapad 1200 i 1400, VIP loža 4200. godišnja ulaznica bez Barcelone košta: sjever 300 kuna, jug 400, istok 600 i 700, zapad 800 i 1000, VIP loža 2500.
Dosadašnji pretplatnici imaju do 27. lipnja rezervirana svoja mjesta i kupuju ulaznice u odjelu za članstvo na stadionu u Poljudu. Novi pretplatnici kupuju ulaznice na blagajni u Spaladium Areni.
Godišnja pretplata uključuje: 15 utakmice u HNL-u (sve domaće prvenstvene utakmice), pa sve domaće utakmice Hajduka u Hrvatskom kupu pa i onu s Dinamom ako se sretnu u tom natjecanju, zatim svečarski okršaj protiv Barcelone, ulaznicu za utakmicu 3. kola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu, plus poklon kalendar Hajduka za 2011. godinu, 10 posto popusta pri kupnji u Cro Fan shopu, te mogućnost plaćanja od dvije do 12 rata.
Na jednu osobnu kartu smiju se kupiti najviše četiri ulaznice.
Nije to Cicarelli objavio, ali u tijeku je i licitacija, interes koja će televizijska kuća dobiti pravo da prenosi utakmicu Hajduka i Barcelone koja se igra 23. srpnja s početkom u 20.30 sati. U konkurenciji su navodno HRT, RTL i Sportska televizija.
Inače, rečeno – učinjeno, jutros je u Poljudu predstavljen i novi pričuvni dres Hajduka, za iduću sezonu, Mirko Oremuš i Ante Režić bili su manekeni koji su prikazali novi dizajn crveno-plave majice i pozirali foto-reporterima, uz plakat utakmice Hajduk – Barcelona. Hajdukov rezervni oduvijek je bio nalik glavnom dresu Barcelone.
I boje ih povezuju!
Predstavnik Umbra za Hrvatsku Boris Jelić, bio je vrlo ponosan na novi uradak iz radionice svoje firme za lijep i kvalitetan izgled Hajduka. Rekao je:
- Ovo je zadnji iz trilogije dresova iz radionice Umbro za Hajdukovu proslavu, počelo je s mornarskom majicom, onda je bijeli dres dobio poseban dizajn (sa stihovima i tri dalmatinska leoparda, te zlatnim obrubom op. a.), a sada s novim gostujućim dresom zatvaramo trilogiju kao kolekciju za 100 godina kluba – objasnio je Jelić. Dodao je:
- Malo je klubova na svijetu koji imaju tako snažan pečat i imidž, snagu svoga pričuvnog dresa, Hajduku je crveno-plava kombinacija gotovo jednako važna kao i prepoznatljiva bijela. Mi smo za ovu svečarsku priliku napravili remake povijesnog izdanja crveno-plave majice, ima polo kragnu, okovratnik, zatim okomite crte i prošarana je zlatnom bojom u ime 100. godišnjice. Nadam se da će ovaj dres donijeti Hajduku i bolju sreću u natjecanju – zaželio je Jelić. |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 01/06/2011 : 23:51:35
|
PROMOCIJA KNJIGE MARIJA GARBERA O KULTNOM NOGOMETNOM KLUBU ZAINTRIGIRALA I TIVAT
I Crnogorci proslavili 100 godina Hajduka U Boku kotorsku može se doći na razne načine, različitim prijevoznim sredstvima, s različitim društvom, s različitom prtljagom i različitim povodom.
A kad je prtljaga zapravo knjiga o Hajduku, a povod predstavljanje te knjige u Tivtu, još uvijek značajnoj hrvatskoj enklavi izvan matice zemlje, onda prelazak granice na Debelom brijegu, među ostalim, znači i put u provjeru koliko to našijenaca i po nacionalnom i, osobito, po navijačkom ključu, ima u Boki kotorskoj, u “zaljevu hrvatskih svetaca“.
Predstavljanje knjige kolege Marija Garbera o Hajduku u novoj gradskoj vijećnici tog relativno mlađeg grada, važnoj turističkoj destinaciji na crnogorskoj obali, pokazalo je već na prvom koraku da nije samo riječ o stogodišnjaku koji je zaludio svoj grad pod Marjanom, nego i o klubu koji je i u jubilarnoj godini, iako mu baš i ne ide, zaludio i Tivčane.
Oni još uvijek umotani u bijele plahte i s klupskim insignijama prate svojeg idola iz utakmice u utakmicu, bez obzira na to igraju li se u Splitu ili na nekom od gostovanja. Ovdašnji se torcidaši, dakako, nadaju da će svog “Hajduka“ u dogledno vrijeme vidjeti i u Boki kotorskoj, “nevjesti Jadrana“, kako ju je opjevao Aleksa Šantić, gdje stjecajem okolnosti “majstora s mora“ odavno nije bilo, a gdje i danas iz zvučnika brojnih kafića najčešće trešti dalmatinska pisma, valjda i u spomen na povijesne veze Dalmacije i Boke, koja nekoć i bi Dalmacija, a sad ih dijeli državna granica, doduše, ona fizička, ali ne i ona u srcu, i nacionalnom i navijačkom.
Već sam dolazak promotora u gradsku vijećnicu dočekan je s gromkom navijačkom pjesmom (“Kada umrem zamotan u bilo...“), tako da smo se ćutjeli kao da se nalazimo u grotlu “poljudske ljepotice”, a ne među tek manjim dijelom od 2700 Hrvata u Titvu, koji inače danas ima oko 14.000 duša.
A kad je potekla “sto i jedna priča o Hajduku“, kad su se prepunoj dvorani, nakon što ih je u svojem uredu neplanirano primio tivatski gradonačelnik Miodrag Kankaraš, obratili predstavljači, osobito jedna od hajdučkih legendi Stanko Poklepović Špaco, koji je dvije godine bio trener podgoričke “Budućnosti“, i autor Mario Garber te urednik i izdavač Ante Mekinć, druženju kao da nije bilo kraja.
Nebrojeni autogrami podsjećat će nazočne na trenutak kad je Hajduk, makar preko knjige, došao među svoje, i ovdje brojne, navijače kojima se na promociji pridružio i naš konzul u Kotoru Božo Vodopija te tivatska klapa “Boccha nostra.
‘Pošaljite nam Slobodnu’
Valja dodati da je, usprkos sve malobrojnijoj hrvatskoj zajednici u Crnoj Gori, utjecaj hrvatske kulture na crnogorsku obrnuto proporcionalan − čak se procjenjuje da barem 60 posto crnogorske kulturne baštine duguje hrvatskim korijenima.
Uz to, prije dvije godine u Tivtu je s cjelodnevnim programom proradio hrvatski radio Dux, koji, osim Hrvata, potpomaže i Crna Gora proračunskim novcem namijenjenim manjinama.
“Zašto ‘Slobodna Dalmacija’ više ne stiže na kioske u Tivtu?“, pita Zoran Nikolić, jedan od onih koji čuvaju i njeguju hrvatske običaje. “Ovdje bi je bar tridesetak ljudi kupovalo!“
Knjiga 100 kuna
Knjiga se po cijeni od 100 kuna zasad može nabaviti samo izravnom narudžbom na CROMA Co., Stobreč, na telefon 021/325-425.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 01/06/2011 : 23:54:54
|
Torcida nagovarala Šimunića, Balakov dovodi Lechnera i da Silvu Florian Lechner, Nijemac, desni branič i Elson Falcao da Silva, Brazilac, vezni fantazist nove su akvizicije Hajduka, ako vijest o njihovom angažmanu već možemo uzeti zdravo za gotovo.
Vrlo tajno i bez pompe, s epicentrom prošlotjednih pregovora u Berlinu, a na način na koji su izabrali i trenera Bugara Krasimira Balakova, u Poljudu nastoje što prije privesti i ove poslove kraju.
Navodno je potpis ugovora, na dvije sezone plus treću s rečenim dvojcem nogometaša stvar formalnosti, s Lechnerom su čak izmijenili privolu, trebali bi i s Elsonom danas-sutra.
Čvrsti desni bek Florian Lechner bio je član St. Paulija iz Hamburga, momčadi koja je ove sezone ispala iz Bundeslige, znamo je kao jedinu momčad što nosi smeđe dresove!
Čvrst desni bek koji je ponikao u Stuttgartu, ali je kasnije godinama bio član St. Paulija, visok 179 centimetara.
Elson Falcao da Silva, skraćeno Elson (da ne bude baš Falcao) član je Stuttgarta od 2005., na posudbi je bio i natrag u Brazilu (Ponte Preta, Cruzeiro...), te u Hannoveru, omaleni je fantazist (1,72 m) koji nas po gabaritima podsjeća na Talijana Rosinu, veliku Hajdukovu želju.
Pa da vidimo jesu li “bijeli” u njemu pronašli nadomjestak.
Dakle, desni bek i pozicija Ibričića pokrivaju se iskusnim Nijemcem i Brazilcem koje je nesumnjivo probrao dobar poznavatelj bundesligaških terena, novi trener Hajduka Balakov.
Obojici su istekli ugovori, slobodni su uklopiti se u Malešove okvire: mini-ugovor i maksi-bonus.
Inače, popodnevni trening nogometne reprezentacije Hrvatske u Postirama, posljednji prije povratka momčadi izbornika Slavena Bilića u Split uoči ogleda s Gruzijom, obilježila je nekolicina navijača Hajduka koji su stopera Josipa Šimunića nagovarali da dođe u Hajduk.
Šimunićevu dilemu kamo će iz njemačkog Hoffenheima, prijeći u zagrebački Dinamo ili pak u splitski Hajduk o ćemu se nagađa u medijima navijači iz Splita su pokušali prelomiti skandiranjem Šimuniću tijekom treninga 'Josipe', 'Joe', ali i 'Evo ti sedmica' mašući mu iza ograde s Hajdukovim dresom s brojem sedam na poleđini, dresom još iz vremena kada je Hajduk igrao u četvrtfinalu lige prvaka u sezoni 1994./95.
Na koncu su nakon završetka treninga razgovarali sa Šimunićem i pokazivali su mu taj stari dres koji je u to vrijeme nosio Zoran Vulić.
Šimunić je navijače prije ulaska u autobus za supetarski hotel Amor sa smiješkom saslušao, a na upit koliko su uspjeli u svojoj namjeri vlasnik dresa rekao je:
- Vidjet ćemo.
Cijeli trening pod punim opterećenjem odradio je lijevi bočni Danijel Pranjić, pa je igrač njemačkog Bayerna u najozbiljnijim kombinacijama za mjesto u prvih 11 u susretu protiv Gruzijaca.
- Dobro je, sve je u redu. Na izborniku je da odluči - rekao je Pranjić.
Bilić je uigravao sastav: Runje - Srna, Čorluka, Šimunić, Pranjić - Mandžukić, Modrić, Vukojević, Perišić - Eduardo, Jelavić. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8329 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 03/06/2011 : 00:51:45
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by split85
http://www.index.hr/sport/clanak/cijene-ulaznica-za-barcelonu-najvece-u-poljudskoj-povijesti-sjever-300-istok-750-a-zapad-850kn/554532.aspx
    300-750-850
već sam danas neke posla u pizdu materinu,nemoj da i tebi zabeštiman  ovo je velika ušteda...ajde kupi kartu za barcu,ajde kupi kartu za europsku ligu,ajde kupi kartu za finale kupa...i sad baci na papir koliko uštediš kad kupiš pretplatu...ja sam ionako pretplatnik,uzet cu ovu za istok od 950 kuna...a pretplata je inače bila 700 kuna...dakle,imas barcu,euroligu-prvu utakmicu,sve kup utakmice i hajdukove na poljudu...i to najviše na 12 rata...pa jebote,ako ovo nije povoljno...

a ko mi garantira da neću morat tamo u prvi-drugi misec plačat likara, zbog njihove igre  sve šta je jeftino na kraju ispadne skupo   
a po tome bi ja davno umra,jer iden na svaku hajdukovu utakmicu   svi se busaju u prsa da su hajdukovci...kad si navijač,pomozi klubu,kupi pretplatu...ne mislim ode direktno na tebe,ali,pun mi je kurac derbi navijača... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/06/2011 : 09:25:47
|
meni ionako ta pretplata ne igra..vecina utakmica na koje idem su gostovanja..mislim odem ja i u Split na utakmice ali triba i iskrcat odjedanput toliku lovu.. vidim da je globinjo dobri samaritanac..posaljem ti ja svoj broj racuna pa mi uplati lovu..eto me onda na Barci..
  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/06/2011 : 09:40:12
|
Ja bolje da ne idem više na POljud, svaki put kad sam bio bi izgubili. A barcelonu me strah gledat. bojim se da ozbiljno ne shvate utakmicu,jer im je kao prva u sezoni, pa da ne bude masakra. hajduk to nije zaslužio za 100 rođendan. nije klub kriv šta su igrači za škovace. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 08/06/2011 : 14:53:20
|
Bijeli se pojačali s dva fanatika: Miličević usred noći trčao po Žnjanu, Luštica jednako lud za Hajdukom
Ljubi Miličeviću, australskom stoperu hrvatskih korijena danas se ispunila najveća želja u životu - službeno je postao novi igrač Hajduka. Točno u podne potpisao je s "bijelima" ugovor na dvije godine, a s njim u društvu je došao i Steven Peter Luštica koji je na probi proveo posljednja dva mjeseca. Struka je konačno dala zeleno svjetlo, te je i Luštica potpisao ugovor s Hajdukom na četiri godine.
Milo Nižetić, član uprave zadužen za struku, izrazio je zadovoljstvo angažmanom dvojice igrače i pri tom je istaknuo kako se radi o strategiji kluba putem koje žele u svakoj liniji dovesti po jednog iskusnog igrača.
- U nekoliko navrata Ljubi se pružila prilika doći na Poljud, danas smo je napokon realizirali. On je iskusan stoper, igrač koji je u svakom klubu i u svim reprezentativnim uzrastima nosio kapetansku vrpcu. Financijska konstrukcija njegovog dolaska zadovoljava njega i nas. Osim njega odlučili smo pružiti priliku Luštici, on je sigurno Hajdukova perspektiva. Radi se o odličnom dodavaču, koji posjeduje dobar zadnji pas, tehniku i hitrinu. Ne mogu reći da će on odmah biti pojačanje za Hajduka, ali cijela struka se složila da se radi o velikoj perspektivi - rekao je Nižetić na predstavljanju.
Ljubo Miličević je prije Hajduka dvije godine nastupao za australski Newcastle Jets. Tamo je nosio kapetansku traku i bio stožerni igrač kluba. Cijeli život navija za "bijele", a u jednom svom medijskom istupu rekao je kako "Hajduka nikada neće prežaliti". Zanimljivo, rođen je na 13. veljače, na Hajdukov rođendan, pa je danas na predstavljanju otkrio jednu anegdotu.
- Svake godine mater ljubi mene za rođendan, a ja ljubim Hajdukov dres - kaže Miličević koji cijelu noć nije mogao spavati.
Na Poljud je došao u društvu prijatelja koji nam je potvrdio kako se Ljubo ustao jutros u 4 sata kako bi razbistrio glavu. Otišao je trčati na Žnjan.
- Puno sam sretan, cijelo vrijeme pratim Hajdukove rezultate, a sada sam konačno odjenuo bijeli dres. Mnogo je emocija u meni, obećavam da ću dati sve od sebe, takav sam tip igrača - kaže Miličević, te dodaje kako bi volio da im se pridruži Joe Šimunić.
Luštica je s druge strane već "domaći" na Poljudu. Došao je prije dva mjeseca na probu, igrači su ga upoznali i dobro prihvatili. Konačno prije nekoliko dana struka je odlučila - Steven je igrač za Hajduk.
- Ja sam vjerojatno najveći navijač Hajduka iz Australije. Uvijek sam sanjao da ću igrati za Hajduka i također obećavam da ću dati sve od sebe - zaključio je Luštica predstavljanje. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 08/06/2011 : 14:53:51
|
Svi su ludi za Barcom: Hajduk prodao 4000 karata i 600 pretplata
Prodaja ulaznica za veliki spektakl između Hajduka i Barcelone ide bolje od očekivanja. U nepuna dva dana Hajduk je prodao preko 4 tisuće ulaznica, a blizu 600 navijača je uz ulaznicu za veliki spektakl kupilo i pretplatu za sljedeću sezonu.
Već sada nema sumnje da će "bijeli" na više načina izvući profit iz ove utakmice. Euforija oko dolaska Barcelone svakim danom je sve veća, dok je možda još veći plus broj preuzetih pretplata za sljedeću sezonu. Prije puštanja u prodaju plan je bio da Hajduk sljedeće sezone privuče od 6 do 8 tisuća pretplatnika. Samo za informaciju, prošle sezone ih je bilo malo više od tri tisuće. Kako je krenulo u prva dva dana ne bi bilo čudo da broj pretplatnika na kraju i premaši očekivanja.
Ukoliko se ova predviđanja ostvare Hajduk bi sljedeće godina zaista mogao biti najgledaniji u povijesti HNL-a. Najveću gledanost "bijeli" su imali u sezoni 1988./1999. kada je u prosjeku na Poljud dolazilo preko 12 tisuća navijača.
U novije vrijeme vrijedi izdvojiti sezonu 2008./2009. kada je ta brojka u prosjeku premašivala 9 tisuća navijača. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 08/06/2011 : 14:54:14
|
Ulaznice za Barcelonu kupuju se čak i u Kini!
Kao što smo već pisali, za prijateljsku utakmicu između Hajduka i Barcelone prodano je oko tri tisuće ulaznica (350 pretplatničkih paketa). Većina, tj. 70 posto kupili su navijači iz Hrvatske, dok je izvan Lijepe naše najviše ulaznica za veliki spektakl prodano u susjednoj Sloveniji. Da Hajduk svoju vojsku navijača ima po cijelom svijetu dokazuje i jedna zanimljivost vezana uz ovu utakmicu. Naime, putem internetske prodaje pet ulaznica je kupljeno iz daleke Kine.
Od ostalih zemalja vrijedi istaknuti Australiju, Švedsku i Švicarsku gdje prodaja ide najbolje iza Hrvatske i Slovenije. Slijede Kanada, Norveška, Mađarska, SAD, Poljska i Danska. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 08/06/2011 : 23:40:21
|
Dovoljno je upisati ime Ljube Miličevića u Google da bi se dobio "australski kontekst" novog pojačanja Hajduka. Da, Miličević je drzak, ima svoj stav, ekstrovertiran je, kako pišu Australci, i očito ne štedi nikoga. "Kontroverzni Miličevićevi stavovi o Australiji", "Miličević ljut na australske navijače", "Miličević 'udario' na vlasnika Jetsa Cona Constantinea", "Miličević tvrdi da se AFL-u troše droge"... Niska je duga. I kontroverzna.
"Ja sam Hrvat, nisam Australac, vrlo dobro znam da me ne želite ovdje", započinje svoj oproštajni intervju u vezi australskog nogometa Miličević. "Ne osjećam nikakvu lojalnost prema vama, ta zastava ionako predstavlja samo lopove i silovatelje! U mome dvorištu u Hrvatskoj na voćkama raste voće, moj otac u automobilu sluša hrvatsku glazbu, a ja sam, na koncu, odgojen kao Hrvat. Vaši su sportaši glupi i dosadni, ne znate mi niti izgovoriti prezime kako treba, a vaš Dan Australije samo je jeftina isprika za pijanstvo!"
Nakon tih i******ava izvjesni se komentator duboko osvrnuo na Miličevićeve riječi, a Ljubo je sljedećeg dana uredništvu dotičnog The Roara poslao odgovor:
"Iskreno, boli me k.... za vaše mišljenje! Shvaćate li to? Ha!" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/06/2011 : 12:48:08
|
quote: Originally posted by globinjo
Chuck Norris moze drzati zemaljsku kuglu
Bata Zivojinovic moze drzati Chucka Norissa zajedno sa zemaljskom kuglom
LJUBO MILICEVIC moze drzati Batu Zivojinovica zajedno sa Chuck Norrisom i zemaljskom kuglom NA JEDNOJ RUCI

Neloše  |
Trljam ruke. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 12/06/2011 : 16:43:40
|
Ibričić: Ne prodajem stan u Splitu, jer ću se vratiti u Hajduk
Uvijek je lijepo igrati, ali najvažnija je pobjeda reprezentacije. Vratili smo se u igru za odlazak na prvenstvo Europe, dvoboj s Albanijom bio je ključan za budućnost kvalifikacija. Znali smo da nas samo pobjeda ostavlja u igri i došli smo do nje. I to sasvim zasluženo – kazao je Senijad Ibričić, reprezentativac BiH i bivši igrač Hajduka za Večernji list. Nekoliko dana prije utakmice s Albanijom BiH je uvjerljivo izgubila od Rumunjske.
Premda Rumunjska i Albanija čekaju svoju prigodu u skupini D, a Francuze će teško netko skinuti s prve pozicije, dvoboji u Minsku i Zenici dat će odgovore o drugom u skupini.
– Sve je u našim rukama, o drugome mjestu odlučivat će se u te dvije utakmice. Tako je i najpoštenije, u ta dva dvoboja s Bjelorusijom sve će se slomiti. Sami odlučujemo o sebi, to je za svaku momčad situacija kakvu priželjkuje – rekao je Ibričić.
Sada će reprezentativne obveze pasti u drugi plan. Pričat će se o nadi za EP, dugo Bosna i Hercegovina čeka svoje prvo veliko natjecanje, ali Ibričić će se usredotočiti na obveze u Lokomotivu.
Priupitao je o stanju u Hajduku, tko dolazi, tko odlazi, što će biti u novoj sezoni, sve ga je zanimalo, u razgovoru s novinarom Večernjaka.
– Valjda će biti dobro, pa da osvojimo naslov prvaka – komentirao je kad mu je ukratko prenijeto stanje u Poljudu.
Naravno, Hajduk mu je stalno u mislima. Stan na splitskom Pazdigradu nije prodao, prijatelji mu ga često provjetravaju.
– Ma kakva prodaja. Split je moj grad, u njemu ću živjeti, u njega ću se vratiti. I u Hajduk, to sam obećao kad sam odlazio. Otišao sam da se vratim, tako će i biti – zaključio je Ibričić.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 12/06/2011 : 16:44:27
|
Najplaćeniji igrači Hajduka ne pristaju na niže ugovore
Obavljen je prvi krug razgovora glede smanjivanja ugovora osmorice najskupljih igrača na Poljudu, ali nijedan nogometaš iz okteta ne pristaje na podjelu svoje ugovorne obveze na fiksni i stimulativni dio, javljaju Sportske novosti.
Nova uprava Hajduka preuzimanjem funkcija početkom svibnja najavila je da će najviši fiksni ugovor u Hajduku biti 100.000 eura a igrači će rezultatima na terenu (prvenstvo, kup i Europska liga) moći ostvariti dodatnu zaradu kojom bi u konačnici stigli do gotovo identičnih iznosa kakve danas imaju u potpisanim ugovorima.
Prema pisanju Sportskih novosti, pregovori su obavljeni s Anasom i Ahmadom Sharbinijem, Ljubičićem, M. Buljatom, Vejićem, Andrićem, Subašićem i Tomasovom, osmoricom igrača koji trenutačno imaju ugovore veće od 100.000 eura, ali nitko od njih za sada nije voljan potpisati novi model ugovora “fiksni+stimulativni”.
S obzirom da je predsjednikom Maleš jasno najavio kako oni igrači koji ne potpišu nove stimulativne ugovore neće otići na pripreme s Hajdukom nego će u klupskom aranžmanu trenirati po Marjanu, jasno je da ostaje devet dana teških pregovora jer 21. lipnja "bijeli" odlaze na pripreme u Kupres.
Hajduk je igračima u prijedlogu stimulativnog ugovora, pored zajamčenih 100.000 eura, ponudio visoke bonuse koji primjerice za ulazak u Europsku ligu iznose od 50 do 100 tisuća eura pojedinačno. Međutim, nitko od igrača za sada ne želi pristati na uvjetovanje zarade koju već imaju zajamčenu potpisanim ugovorom.
|
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 21/06/2011 : 15:43:52
|
Ivan Vuković: Odbio sam Belgijance, želim u Hajduku osvajati trofeje!
Hajduk se nalazi pred realiziracijom dolaska prvoga strijelca i najboljeg igrača Crne Gore, 24-godišnjeg Ivana Vukovića, dojučerašnjega kapetana podgoričke Budućnosti.
- Sve sam dogovorio s Hajdukom, na ulazu sam u Split i idem prema Poljudu na potpis ugovora. Prezadovoljan sam što dolazim u tako veliki klub s takvim navijačima – rekao nam je Vuković dok se u autu vozio u pratnji svog impresarija Igora Gluščevića.
Dakle, znate za Hajdukove navijače?
- Pa naravno, svi na Balkanu znaju za Torcidu, to su najbolji navijači na Balkanu. Sve je super, nadam se da ću kako treba odgovoriti na zahtjeve i očekivanja novoga trenera, mislim da će sve biti u redu.
Poznajete li trenutačnu Hajdukovu momčad? Znate li igrače koji sada nose bijeli dres?
- Znam, pratio sam neke Hajdukove utakmice. Znam za braću Sharbini, za Vukušića, čuo sam i za Tomasova, Andrića...
Je li točno da ste prošle zime odbili ponudu belgijskoga Charleroija jer se ne radi o klubu koji se bori za trofeje?
- Pa točno je da sam odbio neke ponude, čekao sam pravu ponudu. I dočekao sam je, Hajduk je pravi klub za mene, vjerujem da ćemo se boriti za trofeje.
Jeste li se čuli s napadačem Dinama Fatosom Beqirajem, s kojim ste zajedno igrali u Budućnosti?
- Stalno sam u kontaktu s Beqirajem, odlično sam se slagao s njim u Budućnosti. No, nismo se još čuli otkako sam saznao da dolazim u Hajduk. Eto, sada ćemo biti suparnici, sigurno ćemo i dalje biti u kontaktu i razmijeniti informacije – zaključio je novi igrač Hajduka.
Očito je kako je Hajduk pred realiziracijom velikog transfera, dovoljno govori i činjenica da je u posljednje tri sezone u crnogorskome prvenstvu zabio 57 golova, od čega čak 20 u protekloj sezoni.
Od toga je tri pogotka postigao s bijele točke, i s tih 20 golova osvojio je titulu prvoga topnika lige. Također, izabran je za najboljeg igrača Crne Gore za 2009. i 2010. godinu, što je prvi put da je neki igrač osvojio tu titulu dvije godine za redom.
O Vukoviću nam je u superlativima pričao naš crnogorski kolega Dejan Radulović, urednik sportske redakcije u crnogorskome dopisništvu srpskoga dnevnika Večernje novosti.
- Hajduk će puno dobiti dovođenjem Ivana Vukovića, on je odličan igrač za sve lige bivše Jugoslavije. Brz je, hitar, eksplozivan, svestran igrač. Nema neku visinu, visok je oko 180 centimetara, no odlično se postavlja, otvara u prostor. Njegova kvaliteta nije upitna, može se jedino pojaviti problem adaptacije. Ima karakter lidera, pa može biti problem ako dođe u klub koji već ima svoje lidere – rekao nam je kolega Radulović.
Vuković je do prije godinu dana igrao u tandemu s Beqirajem, no onda je ovaj otišao u Dinamo.
- Vuković i Beqiraj bili su odličan tandem, Budućnost je tada igrala u formaciji 4-4-2 i sjajno su se nadopunjavali. Kada je otišao Beqiraj, prvih pola sezone Vuković je bio jedini napadač u formaciji 4-1-4-1. I tada se dobro snalazio, lako se uklapa u novu taktiku. Ipak, na proljeće je s njim u napadu zaigrao mladi, 19-godišnji Mugoša. Vuković ipak bolje funkcionira kada uz sebe ima još jednoga špica, tako je više rasterećen.
Radulović kaže i kako se radi o igraču koji formu drži u kontinuitetu, bez oscilacija.
- Vuković je uvijek barem solidan ili dobar. Nije igrač koji stoji pred protivničkim golom i čeka loptu, već se vraća na 20-25 metara od gola, trči lijevo ili desno. Kada dobije loptu, ide ravno licem prema golu, dribla. Ne pokušava nešto petljati u 16 metara, već puca ako se nađe na nekih 18 metara. Sklon je i atraktivnosti, zabio je puno lijepih golova. Kada je rezultat 2:0 ili 3:0, pokušava zabiti škaricama ili petom, i to mu često i uspije.
Vuković je pokretljiv u napadu, no u obrani se, kaže dobro upućeni Radulović, ne vraća na svoju polovicu.
- Vrati se do centra ako baš mora, nekad ni to. No, u Hajduku bi mogao još više “gristi”, raditi više, tako da se možda bude i više vraćao u obranu. Klasični je gol igrač, no dobro razumije nogomet, po nogometnome znanju mogao bi igrati i u veznom redu, možda na krilu.
TONI BILIĆ
Ivan Vuković Giga
Rođen: 9. veljače 1987. u Podgorici
Karijera: Zeta Golubovci (2004.-2006.), Budućnost (2006.-2011.)
Nastupi za reprezentaciju Crne Gore: 1 (Crna Gora – Bjelorusija 1:0 u studenome 2009.)
Najbolji strijelac Crne Gore u sezoni 2010./2011.
Najbolji igrač Crne Gore za 2009. i 2010. godinu
Slomio nogu, transfer pao
Svojevremeno su Vukovićev talent prepoznali i u francuskome Sochauxu, no njegov transfer u Francusku spriječila je teška ozljeda.
- Bilo je to prije nekih pet godina, kada je imao 18-19 godina. U to vrijeme igrao je u Zeti iz Golubovaca, no slomio je nogu i transfer je propao.
Pije sokove
- Ivan je pravi sportski tip, ne pije i ne puši. Kada nije na treningu, stalno je u kafiću, ali pije samo sokove – priča nam o Vukovićevu privatnome životu Radulović.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 21/06/2011 : 15:44:38
|
Sarićev otac: Nema prepreka da Nikola potpiše za Hajduk
Ako je vjerovati pisanju Daily Maila napadač Liverpoola Nikola Sarić prelazi u Hajduk. Igrač čiji korijeni su iz BiH, na Poljud stiže bez odštete, a ozlijede su ga spriječile da zaigra na Anfieldu, iako su ga u to vrijeme tražili i Tottenham i Barca. - Mislim da više nema nikakvih prepreka da Nikola postane igrač splitskog Hajduka. U sljedećim danima trebao bi vjerujem potpisati trogodišnji ugovor - kazao je Sarićev otac Predrag za medije u Danskoj.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Topic  |
|
|
|