Nije najprimjereniji topic ali posluzit ce... samo sam c/p napravio.
Oči U Magli: Tribute To Satan Panonski
Ovdje mozete downloadat kompilaciju Oči U Magli: Tribute To Satan Panonski, koja je za 21. obletnicu njegove smrti ovih dana izasla pri zalozbi No Profit Recordings. U pitanju su obrade legendarnog punk umjetnika Satana Panonskog, glavna namjera ovog projekta je, da se njegova glazba predstavi novim generacijama. Tako na kompilaciji sudjeluju grupe razlicitih zanra, od alt rocka, punka, dubstepa, folka i sve do black metala. Tracklista je sljedeca: Zayn - Slavica (Intro) Bleeding Fist - Hard Blood Shock Petar Punk - Iza Zida Hesus Attor - Odreži, Nareži, Zareži Karmakumulator - Tiho/Bajka Stonebride - Pogledaj Mama Krv Nina Romić - Dječakova Pjesma Pogreb X -. DM E.N.D. - Advokat Cojones - Croatia Brain Holidays Sound System - Oči U Magli She Loves Pablo - Kad Kletva Hoće SNOB - Trpi Kurvo Fraktura Mozga - Dragi Sine Moj Zayn - Instrumental (Outro)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Niti nešto posebno volim original Bitlsa (muzički, reči su tako jednostavne a pogađaju u srž), niti mi je Patti Smith posebno bitna, ali vau. Slušam intezivno već neko vreme.