Jedino što je meni sjelo od postrevolucionarnog MM je 'Blago kapetana Kida' i donekle 'Povratak u Nedođiju'. Malo dosadnjikav moderni Marti (ali nisam baš neki reprezentativan uzorak, meni nisu baš sjele ni stare epizode koje sam čitao). Al' 'Blago...' je baš dobar.
Jedino što je meni sjelo od postrevolucionarnog MM je 'Blago kapetana Kida' i donekle 'Povratak u Nedođiju'. Malo dosadnjikav moderni Marti (ali nisam baš neki reprezentativan uzorak, meni nisu baš sjele ni stare epizode koje sam čitao). Al' 'Blago...' je baš dobar.
potpuno si u pravu, "blago..." je i meni najbolji do sada od svih VC izdanja.
trebaju mi cijene Martin Mystere regularnih knjiga od Libellusa. Na Libellus sajtu vidim da su raniji brojevi rasprodani, ali nigdje ne vidim koliko je kostala knjiga 1 kad je prvi put izasla, knjiga 2, 3 i tako dalje. Ima li negdje lista cijena svake MM knjige koje je Libellus izdao?
trebaju mi cijene Martin Mystere regularnih knjiga od Libellusa. Na Libellus sajtu vidim da su raniji brojevi rasprodani, ali nigdje ne vidim koliko je kostala knjiga 1 kad je prvi put izasla, knjiga 2, 3 i tako dalje. Ima li negdje lista cijena svake MM knjige koje je Libellus izdao?
Search je zakon! Mislim tu, na forumu - pretrazi Izdavacki izlog pdf, jer su sva izdanja bila najavljena, sa cenom itd.
Pročitao sam Libellusov Otok vatre i leda, užas od dosade, Recagno ga je baš zakomplicirao... Jedino što mi se svidjelo je kraj...
Ozbiljno?? Ja sam ga praktički pročita u jednom dahu, meni je baš bija odličan!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud