Nužno mi je raščistiti skladište (otkako je Markos krenuo u kiosk avanturu ne mogu više skvotati kod njega) pa ovih i idućih dana iskoristite priliku i jeftino ubodite ako vas što od ponuđenog zanima.
U ovom topiku, REMITENDA Q STRIPA. Zaliha Sergej stripa sam se nedavno, lukrativnim dilom, riješio te su spale na manje od 30 kompleta, a isto najesen slijedi i Q STRIPU. No prije toga POSLJEDNJA IKAD jeftilen Q ponuda ranijih brojeva:
- imam 29 hrpa od po 15 različitih Q-ova* (#1-4,6-11,13-17) i nudim ih za 15 kuna + 15 kuna poštarine po hrpi. Da, kuna po komadu meni i kuna pošti.
(* Broja 1 ima nešto manje te su neki kompleti nadopuneni Flitom.)
Što je u kojem broju možete vidjeti u Q-topiku u Popisima, tko prvi njegova djevojQa, ponuda vrijedi u HR, kontakt na darkomacan(na)yahoo(.)com ili na PM.
Hm. Idem 7.7. na ono otvaranje izložbe u Ljubljanu, ali svaki komplet je dvije i pol kile pa ne znam baš da li mi se da nositi. Koliko ima zainteresiranih?
Originally posted by mcn Koliko ima zainteresiranih?
mcn
Hmm, ja sam govorio samo u svoje ime. Mozda da postavim ovu informaciju i na striparni ako se jos dvojica nađu? Ako razumem trenutno ima samo jos 3 kompleta.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Situacija: ne računajući onih 5 kompleta koje je bezecirao hogar5, ostao je toccno joss jedan komplet, koji ide onome tko prvi proccita upute iz prvoga posta i postupi po njima.
Situacija: ne računajući onih 5 kompleta koje je bezecirao hogar5, ostao je toccno joss jedan komplet, koji ide onome tko prvi proccita upute iz prvoga posta i postupi po njima.