Apdejtao sam stari spisak koji sam našao na internetu, i dodao sam sve ono što je nedostajalo. U Excel tablici je kompletni spisak do 7/2011 za slijedeće likove: Brad Barron, Dampyr, Demian, Dylan Dog, Julia, Ken Parker, Komandant Mark, Magični Vjetar, Marti Misterija, Mister No, Nathan Never, Nick Raider, Tex Willer i Zagor.
Jes, fenomenalno je, svaka ti čast. Pribacija sam file u mob i svako malo ga listam. NEgo daj ti nama tu i tamo, bar 2 put godišnje "update" ovog filea, da bude aktualno.
Ako ima poznavalaca "diskografije" Kita Telera valjalo bi da ispravimo greške koje postoje u ovom (kao i u svim ostalim) uporednim popisima ovog junaka...
Odličan spisak. :) Možeš li mi reći šta znače ovi redni brojevi sa leve strane obojeni u ljubičasto, kao i ovi drugi kodovi označeni plavom ili cyan bojom?
Odličan spisak. :) Možeš li mi reći šta znače ovi redni brojevi sa leve strane obojeni u ljubičasto, kao i ovi drugi kodovi označeni plavom ili cyan bojom?
Uglavnom je potrebno da se ignorišu te boje, to su neki podaci meni bitni...tipa, ovo imam, ovo nemam i sl. Ako misliš kod Dylana, ovi ljubičasti redni brojevi su neke ključne epizode za serijal, ali ni to nije baš merodavno preterano... Biće ovih dana nova dopunjena verzija, kao i zaseban uporedni spisak neBonelli izdanja (meni interesantnih, a možda još nekome bude od koristi). Prvenstveno Alan Ford, Asterix, Talični, Lazarus ide u taj spisak, Bluberi, XIII, gomila još nekih mini serijala i tako to...
caos...ako nije problem za novi azuriran spisak sto se tice mini serijala...ostavi vise prostora da bi mogli da upisujemo sami i brojeve koji nadolaze...kad ce novo azuriranje?....pohvale super su ti popisi
Kod pojedinih junaka dodata i imena autora (umesto samo prezimena), plan je da to uradim kod svih, delimično još ponešto sređeno, ima još puno posla, ali biće...
Kod pojedinih junaka dodata i imena autora (umesto samo prezimena), plan je da to uradim kod svih, delimično još ponešto sređeno, ima još puno posla, ali biće...