Author |
Topic  |
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2426 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 27/06/2011 : 07:39:03
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Curunir
pa koji je problem registrirati se i potom skinuti strip????? ne traze vam broj cipela, qrca ni kreditne kartice
Problem je što koristim samo yahoo i gmail, a sa njima se ne mogu registrovati. A iskreno ne vidim razliku ako ih sad ima samo na stripzoni. Piraterija je i onda u pitanju. Ali ok, svako ima pravo na svoje mišljenje. 
Pa moj nalog je sa gmail-om. Nema to nikakve veze. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 27/06/2011 : 07:55:45
|
Nebojte se, doci ce i Zoltan il mago na red! No prije njega ce biti jedna druga, velika i po svemu sudeci jos bolja epizoda. No o tom po tom!
Inace sto se tice crtaca Kita Tellera, nije ni Lina Buffolente uopce "losa". Bas mi je super njezin ljepuskast crtez, pogotovo kad crta neka egzoticna mjesta, a takve epizode je bas cesto i dobivala. Zanimljivo je to kako je Gamba bas odlican za Kita, a bome i Montanari & Grassani, dok kod drugih junaka to bas i nije slucaj  |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/06/2011 : 10:08:37
|
[quote]Originally posted by D.J.
Nebojte se, doci ce i Zoltan il mago na red! No prije njega ce biti jedna druga, velika i po svemu sudeci jos bolja epizoda. No o tom po tom!
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!         
Opet neču da spavam nekoliko dana.......... |
 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 27/06/2011 : 12:57:28
|
quote: Originally posted by D.J.
Inace sto se tice crtaca Kita Tellera, nije ni Lina Buffolente uopce "losa". Bas mi je super njezin ljepuskast crtez, pogotovo kad crta neka egzoticna mjesta, a takve epizode je bas cesto i dobivala. Zanimljivo je to kako je Gamba bas odlican za Kita, a bome i Montanari & Grassani, dok kod drugih junaka to bas i nije slucaj 
A koja je to epizoda?? Koliko se sjećam, ima ih nekoliko koje nisu objavljene u lms... |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 27/06/2011 : 16:51:28
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Inace sto se tice crtaca Kita Tellera, nije ni Lina Buffolente uopce "losa". Bas mi je super njezin ljepuskast crtez, pogotovo kad crta neka egzoticna mjesta, a takve epizode je bas cesto i dobivala. Zanimljivo je to kako je Gamba bas odlican za Kita, a bome i Montanari & Grassani, dok kod drugih junaka to bas i nije slucaj 
A koja je to epizoda?? Koliko se sjećam, ima ih nekoliko koje nisu objavljene u lms...
istina.....no, ja se nadam kako če to biti epizoda sa križevima!!!!!!!! Ili onaj kolorac lost valey..... Inače ima još nekoliko neobjavljenih,..... sigurno u moj top tri idu: -kolorac (zbog boje!!!!!) -epizoda sa križevima (vjerovatno jedna od najboljih epizoda Kita Telera ikada) -Čarobnjak Zoltan |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 27/06/2011 : 19:55:50
|
quote: Originally posted by 1Euro
A koja je to epizoda?? Koliko se sjećam, ima ih nekoliko koje nisu objavljene u lms...
istina.....no, ja se nadam kako če to biti epizoda sa križevima!!!!!!!! Ili onaj kolorac lost valey..... Inače ima još nekoliko neobjavljenih,..... sigurno u moj top tri idu: -kolorac (zbog boje!!!!!) -epizoda sa križevima (vjerovatno jedna od najboljih epizoda Kita Telera ikada) -Čarobnjak Zoltan
Bome si pogodio, 1Euro. Bit ce jedna od te tri! |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 27/06/2011 : 23:11:27
|
quote: Originally posted by 1Euro
istina.....no, ja se nadam kako če to biti epizoda sa križevima!!!!!!!! Ili onaj kolorac lost valey..... Inače ima još nekoliko neobjavljenih,..... sigurno u moj top tri idu: -kolorac (zbog boje!!!!!) -epizoda sa križevima (vjerovatno jedna od najboljih epizoda Kita Telera ikada) -Čarobnjak Zoltan
Bome si pogodio, 1Euro. Bit ce jedna od te tri!
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!     |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13519 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 28/06/2011 : 00:11:33
|
quote: Originally posted by legaz Pa moj nalog je sa gmail-om. Nema to nikakve veze.
Ima, moglo je ranije, sad više ne može 
 |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/06/2011 : 00:28:22
|
nije OD VAŠEG nego SVOG |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 28/06/2011 : 18:38:42
|
pa daj ukinite tu bespotrebnu registraciju... ili uploadujte stripove negdje drugo, gdje ne treba... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 02/07/2011 : 03:47:23
|
quote: Originally posted by Elderane84
Ekipa, planirate li nastaviti sa prevodom ove juznoamericke Zagorove pustolovine?
Ne, necemo nastavljati. Samo ako ima nekih koji su stvarno interesantni, tu i tamo (kao sto smo uradili Put Povratka). VC, i Ludens ce to ionako objaviti . Radimo najvise na stripovima koji kod nas jos nisu bili objavljeni (kao sto su bila ona dva Tima i Dastija, Kit telerov specijalac, Maskar, itd...), ili stripovima koji su kod nas veoma lose objavljeni. Na primer, "Prokleto Blago". Taj strip je meni stvarno jako dragocen, zbog memorija a i zbog boje i sadrzaja. Ja sam ranije nabavio Italijanski original u Tutto izdanju. Nisam verovao kako je velika razlika u kvalitetu izmedju Italijanskog originala i oba dva nasa izdanja. Pa sam bas sad poceo da ga skeniram, i planiram napraviti "Prokleto Blago - Remaster" u A4 formatu sa Tvrdim Koricama, ali koristicu Italijanske skenove umesto nasih izdanja. Ludens je stvarno zbrljao sa njihovim izdanjem tog stripa u boji. To je pravi uzas, jedva bolji od Dnevnika. Tamne, i mutne boje, i stampa. A o Dnevnikovoj verziji da i ne pricam. Tako da kod nas nema ni jedan primerak tog stripa koji nesto vredi. 
Ili, ako Strip-Agent stvarno odluci da odustane od Mister No-a ... onda neko treba da nastavi gde su stali. No, to sve zavisi o nasim izdavackim kucama. |
Edited by - Attila77 on 02/07/2011 03:56:07 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22357 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22357 Posts
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Posted - 02/07/2011 : 16:07:37
|
quote: Originally posted by Attila77
Ekipa, planirate li nastaviti sa prevodom ove juznoamericke Zagorove pustolovine?
Ne, necemo nastavljati. Samo ako ima nekih koji su stvarno interesantni, tu i tamo (kao sto smo uradili Put Povratka). VC, i Ludens ce to ionako objaviti . Radimo najvise na stripovima koji kod nas jos nisu bili objavljeni (kao sto su bila ona dva Tima i Dastija, Kit telerov specijalac, Maskar, itd...), ili stripovima koji su kod nas veoma lose objavljeni. Na primer, "Prokleto Blago". Taj strip je meni stvarno jako dragocen, zbog memorija a i zbog boje i sadrzaja. Ja sam ranije nabavio Italijanski original u Tutto izdanju. Nisam verovao kako je velika razlika u kvalitetu izmedju Italijanskog originala i oba dva nasa izdanja. Pa sam bas sad poceo da ga skeniram, i planiram napraviti "Prokleto Blago - Remaster" u A4 formatu sa Tvrdim Koricama, ali koristicu Italijanske skenove umesto nasih izdanja. Ludens je stvarno zbrljao sa njihovim izdanjem tog stripa u boji. To je pravi uzas, jedva bolji od Dnevnika. Tamne, i mutne boje, i stampa. A o Dnevnikovoj verziji da i ne pricam. Tako da kod nas nema ni jedan primerak tog stripa koji nesto vredi. 
Ili, ako Strip-Agent stvarno odluci da odustane od Mister No-a ... onda neko treba da nastavi gde su stali. No, to sve zavisi o nasim izdavackim kucama.
Ako trece pojavljivanje Kaina nije interesantno, onda ne znam sta je :) |
 |
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Posted - 02/07/2011 : 18:47:12
|
quote: Originally posted by Elderane84Ako trece pojavljivanje Kaina nije interesantno, onda ne znam sta je :)
Nije da je neinteresantno, ali ako na to gledas onda se moze naci nesto interesantno u svakom Zagor (ipak je to Zagor).   Put Povratka mi je bio interesantan zbog toga sto je trebalo da bude epizoda koja otvara ovu Juznoamericku sagu. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22357 Posts
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
|
Attila77
Average Member

.gif)
USA
891 Posts
Posted - 02/07/2011 : 20:16:26
|
Nista, pisemo peticiju :) Nije valjda da ste se pokolebali od onih prica o pirateriji, koje veze s vezom nemaju?
Sta ces, trebamo biti oprezni. Zasto da pravimo nepotrebne probleme? Ionako ce te epizde sigurno biti objavljene kod nas u buducnosti.
A i KW ima pravo, ako bismo ih radili trebali bismo sve da uradima, a za toliku postarinu ja nemam para . Postarina do Amerika za jedan strip je ponekad 4-5 puta skuplja nego sam strip. |
Edited by - Attila77 on 02/07/2011 20:20:14 |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2426 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 02/07/2011 : 21:03:35
|
quote: Originally posted by Attila77
Nista, pisemo peticiju :) Nije valjda da ste se pokolebali od onih prica o pirateriji, koje veze s vezom nemaju?
Sta ces, trebamo biti oprezni. Zasto da pravimo nepotrebne probleme? Ionako ce te epizde sigurno biti objavljene kod nas u buducnosti.
A i KW ima pravo, ako bismo ih radili trebali bismo sve da uradima, a za toliku postarinu ja nemam para . Postarina do Amerika za jedan strip je ponekad 4-5 puta skuplja nego sam strip.
Evo Atila vam je sada rekao možda i najveći problem zašto ne mogu svi stripovi biti obrađeni. Ima u ekipi solidan broj nas koji imaju želju, ali ljudi, finansije su glavni problem, a Atila je na svojoj grbači preuzeo najveći deo tereta. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
Edited by - legaz on 02/07/2011 21:04:20 |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
|
Topic  |
|