Zna li netko neku internetsku stranicu preko koje mogu naručiti majice sa slikama ili logo-ima filmova, tipa Clock.Orange ili The Warriors ili bilo što drugo, znači baš da imam izbor majica i da biram veličinu, boju itd... a i cijena da je razumna, gledao sam sad na e-bayu i to je sve razbacano i mora se bidati. Htio bi si odnijeti majicu u print studio al to je ili preskupo ili se traljavo obavi pa mi samo zalijepe sličicu na majicu i to izgleda preloše, zahvaljujem na pomoći unaprijed.
Imaš sa live strane izbornik u kojemu je navedeno masu filmova, serija i sličnoga, pa možeš po tome pretraživat.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ne znan baš :/ ja sam uzima majice sa ebaya sebi najčešće. Navika, šta da ti kažen tražim po ebayu dok ne nađem na nešto zanimljivo.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud