forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Split -> Srbija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 30/06/2011 : 22:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
Nisam bas siguran dal mogu ovde postaviti, al aj

Imam jako povoljnu ponudu (aukcijsku) od clana sa foruma, bleach mangi od 1-5, jedini problem je to sto je on iz Splita a ja iz Backe Topole (Srbija), e sad, stvar je u tome da bi me duplo odrali za tih 5 tomova, pa da li ima neko u blizini Splita, ili u Splitu , da povoljnije salje u Srbiju, ili ima neku vezu, jer, stvarno bi mi pomogao ^^?

Unapred hvala :)

Yes Osifer

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/07/2011 : 08:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ceo forum muku muci sa tim...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/07/2011 : 09:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Je li se može npr. poslat autobusom Split - Beograd?
Je li to netko pokuša?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/07/2011 : 10:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Je li se može npr. poslat autobusom Split - Beograd?
Je li to netko pokuša?

Ja pokuša St - Novi Sad.
prošlo bez problema.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 01/07/2011 : 10:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
Sawitch, ahhaha, i ne sumnjam ^^'

A, i to sam bio razmisljao, al skontao sam da je previse komplikvano, jer sam na severu severa srbije x)

Ma iskombinovacemo nesto :D

Yes Osifer
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 01/07/2011 : 11:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Savjet svima (iako vjerujem da svi uglavnom i znaju) - nikako ne šaljite poštom stripove u paketima veće težine. Oderu carinu ili PDV (ovisi od države do države kako ima uređen stav oko stripova). Koje sam ja probleme nedavno imao s tim pa to je živi užas.

Možda bi mogao uskočiti netko tko je blizu granice i često je prelazi. Pošaljete njemu a on pređe granu i onda pošalje unutar Srbije. Naravno, ako je opcija autobusom neizvediva i ako se nađe dragovoljac koji bi to mogao učiniti.
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 01/07/2011 : 13:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
Hvala za savet vuche :)

Yes Osifer
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/07/2011 : 17:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by itachi1uchiha

Nisam bas siguran dal mogu ovde postaviti, al aj

Imam jako povoljnu ponudu (aukcijsku) od clana sa foruma, bleach mangi od 1-5, jedini problem je to sto je on iz Splita a ja iz Backe Topole (Srbija), e sad, stvar je u tome da bi me duplo odrali za tih 5 tomova, pa da li ima neko u blizini Splita, ili u Splitu , da povoljnije salje u Srbiju, ili ima neku vezu, jer, stvarno bi mi pomogao ^^?

Unapred hvala :)

ko si ti?
Nisam znao da ima jos neko iz Topole ovde na stripovima?

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

itachi1uchiha
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 08/03/2010

Posted - 04/07/2011 : 22:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send itachi1uchiha a Private Message  Reply with Quote
AHah, eto me :)

Znam jos jednog lika, na bds-u(bivsem) poznat kao 'profesor'... (moj razredni iz osnovne, koja sreca lol)

PM ;)

Yes Osifer
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000