forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Striparnice u Splitu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 12:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
...ima li ih? Gde se nalaze? Koji su izdavachi zastupljeni...?

Idem naredne nedelje na svoj annual Croatian vacation na Vis, i vech 3-4 godine barem dva dana tokom leta provedem u Splitu, ali uvek zaboraviim da se raspitam za neku pristojnu striparnicu. Mnogo bi mi znachlo da me uputite na pravu stranu.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/07/2011 : 12:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Haha.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/07/2011 : 12:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ne postoji ti to.
Nešto najsličnije su Profil i Algoritam...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/07/2011 : 12:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
U Profila nemoj ni gledat, oderat će te ...

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 12:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Dakle, kao shto sam se i bojao.

Ja sam mislio (i nadao) da je to do mene, nesnadjenog tudjinca. Obilazim redovno svake godine i Profil i Algoritam, ali izuzev nekih americhkih trejdova koji mi zapravo i nisu preko potrebni (Murovi Wild C.A.T.S., Enisovi War Stories) i nekoliko rare gems (Morisonovi Invisibles, komplet, Darkov Dick Long za bedne pare), uglavnom je mrka kapa. Nema ni DD Kolor Fest da se kupi, a mene mrzi da ih jurim po Darkvudu u BG-u.

Bleh.

Pa zar ljudi u Splitu ne chitaju stripove, izuzev kiosk produkcije?

<<<EDIT>>

Umalo da zaboravim - hvala svima na brzim odgovorima.

-- Tom Waits

Edited by - Rogan on 06/07/2011 12:35:14
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/07/2011 : 12:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se par puta baš ugodno iznenadija u Algoritma šta se tiče stripova, al tu u Zagrebu. Znalo se super stvari nać, poput Swamp Thinga (od Moorea), Gaimanov Batman, Thor Masterworks, Superman Red Son i tako par stvari koje nisam očekiva vidit.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 12:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se najpre nadao nekom vechem izboru Libellus/Fibra/etc. izdavachkih kucha.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/07/2011 : 12:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rogan

Ja sam se najpre nadao nekom vechem izboru Libellus/Fibra/etc. izdavachkih kucha.

Da, nažalost toga u Algoritmu nema, a kako je split85 reka poviše, u Profilu će te oderat garant za te stvari...

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 12:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Ma, platio bih ja i te (paprene) novce, samo da imaju neki pristojan izbor, ali mi se chini da izuzev nekih generichkih Bonelijevaca nema mnogo toga. Ali ko zna, mozhda su s eove godine malo bolje opskrbili.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/07/2011 : 12:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma, platio bih ja i te (paprene) novce, samo da imaju neki pristojan izbor, ali mi se chini da izuzev nekih generichkih Bonelijevaca nema mnogo toga. Ali ko zna, mozhda su s eove godine malo bolje opskrbili.

Za Split stvarno ne znan, al u Zagrebačkome profilu je odlična ponuda i Fibre i Libellusa, masu stvari ima.

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 12:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Znam, bio sam u Zagrebachkom pre nekih godinu dana, recimo.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/07/2011 : 12:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fibra je prisutna u Algoritmu samo u zagrebačkom Avenue Mallu, u Profilu u Splitu bi trebao biti relativno pristojan izbor.

Ali nije mi jasno u čemu je problem otići u Darkwood/AF i kupiti iste stripove tamo po bitno nizim cijenama?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 13:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Eh, to je ona psihologija turizma, kad odem na more, nije mi frka da puknem 200-300 evra na stripove odjednom, kao luksuz sebi, a ovako kad sam po ceo dan u gradu, uvek ima prechih stvari a Darkvud mi i kad imam para ne bude bash toliko usput, pa nikad ne stignem. No dobro, tu su Salon i Sajam knjiga. ovo je vishe bilo ubijanje dve muve jednim udarcem - ako vech idem u Hrvatsku na mesec dana, a leti okom odmora najvishe volim da uzhivam u dobrom stripu, zaista mi je lakshe da ih kupim na licu mesta a ne da vuchem svoje iz Beograda.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/07/2011 : 13:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
U biti placas sentimentalnu vrijednost, sta ne?

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 13:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
As well as convenience.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/07/2011 : 14:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Javi se našem članu Columbu za stripove.On je najveći trgovac stripovima u Dalmaciji(sad će me Milko poslati u neku stvar).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 06/07/2011 : 14:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Hvala na informaciji!

-- Tom Waits
Go to Top of Page

bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 16/11/2010

Posted - 06/07/2011 : 15:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bazgtoon a Private Message  Reply with Quote
zar nema neki tip sa štandom koji prodaje stripove, na vrhu marmontove ako se dobro sjecam? kad sam bio u splitu pred 2 godine sam kupio neke stripove kod njega, ne znam dali je taj tip jos uvijek tamo
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/07/2011 : 16:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
nije više
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 06/07/2011 : 16:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno da doli kod nas (mislim prvenstveno na moj Zadar, a vidim da ni Split nije bolji) nema niti jedna jedina striparnica. Zapravo sumnjam da bi bilo gdje u Zadru bilo moguće kupiti neki strip album, osim kiosk izdanja. Ne znam kakvo je stanje u Algoritmu na Relji?
Idem uskoro na godišnji doma u Zadar pa ću malo pronjuškati, mada se ne nadam previše.
A nije baš da na tom području nema ljudi koji čitaju i vole stripove.. Arthur Clarke: Misterije svijeta!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 06/07/2011 16:13:16
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 06/07/2011 : 16:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh, to je ona psihologija turizma, kad odem na more, nije mi frka da puknem 200-300 evra na stripove odjednom, kao luksuz sebi, a ovako kad sam po ceo dan u gradu, uvek ima prechih stvari a Darkvud mi i kad imam para ne bude bash toliko usput, pa nikad ne stignem.

Ovo skroz razumijem. Na odmoru se malo opustiš pa i više para potrošiš i tako. Bed je ako nemaš gdje potrošiti!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/07/2011 : 05:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bazgtoon

zar nema neki tip sa štandom koji prodaje stripove, na vrhu marmontove ako se dobro sjecam? kad sam bio u splitu pred 2 godine sam kupio neke stripove kod njega, ne znam dali je taj tip jos uvijek tamo

prije dvi godine na vrhu marmontove??ja se ne sjećam tog tipa ni da je tu itko prodavao romane...ali danas,baš na vrhu marmontove,prvi štand u nizu,je sa stripovima...štand je tu ima dva mjeseca...nema čega nema...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27611 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/07/2011 : 09:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tako je.Na vrhu Marmontove od 18-21h svaki dan prodaje Columbo/Dalibor i ima širok izbor stripova(sve).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 07/07/2011 : 12:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
E pa to reshava moj problem. Hvala, momci!

-- Tom Waits
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/07/2011 : 13:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

E pa to reshava moj problem. Hvala, momci!

Ma ne rješava ti ovo ništa.
Ako san dobro skužija, tebe interesiraju Libellus/Fibra izdanja, a to Columbo na štandu ne drži.
Na štandu ćeš uglavnom nać SD/Ludens izdanja, a za ovo šta tebe interesira kontaktiraj Columba.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/07/2011 : 14:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
To mu ne resava problem, jer Columbo to ne drzi, ali da ipak kontaktira Columba?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000