forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Guillermo del Toro režira Hobita
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 09/07/2011 : 12:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
Dosad sam dva puta procitao Hobbita... Moracu opet . Vi što imate domaća izdanja, koji je izdavač kod vas? Ja preporučujem Solarisovo. Jeftino je oko 18 evra sam ga platio a tvrde su korice, unutra brdo dodatnog teksta i ilustracija, raj

PS. Znam da tome nije ovdje mjesto, ali mi se ne da otvarati bez-veze novi topic.

Edited by - alanford on 09/07/2011 12:09:37
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/07/2011 : 12:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Algoritam je kralj izdavača ex YU. Hobit je nekih 12 eura, a na akciji 2+1 i jeftinije. HC, poveći format, kvalitetan papir, velika slova, dobar prijevod, sve naj.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8319 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/07/2011 : 19:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Hobita san pročita prošlo lito i stvarno , gospodinu Tolkienu naklon do poda.
Ja mislin da je 99 kn u Algoritma?

@Obi
Kakvi su nastavci "Stabla ljeta"?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/07/2011 : 19:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Algoritam je kralj izdavača ex YU. Hobit je nekih 12 eura, a na akciji 2+1 i jeftinije. HC, poveći format, kvalitetan papir, velika slova, dobar prijevod, sve naj.

Potpis.
Šta Algoritam napravi, odlično izgleda i amen. Kvaliteta knjiga in je stvarno super. Inače, od Tolkiena iman doma sve šta se tiče LOTR sage osim same LOTR sage

Splite, jel Stablo Ljeta od Guya Gavriela Kaya? Il kako se već zove Sestra mi ima 7-8 njegovih knjiga, kaže da su super.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 09/07/2011 19:14:58
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8319 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/07/2011 : 19:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
ja san prije par dana za 50kn nabavia SILMARILLIONA od Tolkiena i još se tučen u guzicu kako san dobro proša, inače je 120kn
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1545952

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/07/2011 : 19:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Joj uživaj, ja san ga već 3 puta pročita. Svako lito po jedanput i opet mi nije dosta.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/07/2011 : 21:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Hobita san pročita prošlo lito i stvarno , gospodinu Tolkienu naklon do poda.
Ja mislin da je 99 kn u Algoritma?
Hobit je 89 kn. redovna cijena...
@Obi
Kakvi su nastavci "Stabla ljeta"?

Pročitao sam sve od Kay-a osim te trilogije. Kay mi je genijalan, a za Fionavarsku tapiseriju ti ne mogu reći mada ljudi pričaju da je to najslabije što je napisao. No, njegovo "najslabije" može još uvijek biti vrlo dobro.
Imam tako malo vremena i toliku listu šta čitati da jednostavno ne stignem.
Trenutno me najviše vuče nešto što se zove trilogija Prvi zakon od Joe Abercombia. Algoritam je već izdao sve tri, a Laguna je nedavno izdala prvu. Imam osjećaj da je to nešto sjajno, a mene ti osjećaji ne varaju često. Ja ću kupiti na akciji 2+1 - 338 kuna za sve tri knjige.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 09/07/2011 21:40:05
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/07/2011 : 21:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Potpis.
Šta Algoritam napravi, odlično izgleda i amen. Kvaliteta knjiga in je stvarno super. Inače, od Tolkiena iman doma sve šta se tiče LOTR sage osim same LOTR sage

Splite, jel Stablo Ljeta od Guya Gavriela Kaya? Il kako se već zove Sestra mi ima 7-8 njegovih knjiga, kaže da su super.

Prvo sam kupio LOTR trilogiju meki uvez. Onda sam prodao jer sam planirao kupiti tvrdi uvez. Čekao dvije godine jer nije bilo treće knjige da nadoštampaju i nisam dočekao. Pa sam opet kupio meku varijantu...
Kay je zakon, mada ne mora leći svima. Najbolje su mi Posljednja svjetlost sunca, Lavovi Al-Rassana i Pjesma za Arbonnu.

Edited by - Obi-wan on 09/07/2011 21:44:23
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27482 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/07/2011 : 07:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=Gc6TVoYeKJU

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/07/2011 : 11:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Potpis.

Prvo sam kupio LOTR trilogiju meki uvez. Onda sam prodao jer sam planirao kupiti tvrdi uvez. Čekao dvije godine jer nije bilo treće knjige da nadoštampaju i nisam dočekao. Pa sam opet kupio meku varijantu...
Kay je zakon, mada ne mora leći svima. Najbolje su mi Posljednja svjetlost sunca, Lavovi Al-Rassana i Pjesma za Arbonnu.

Ma ja ću isto uzet hc, LOTR to ipak zaslužuje Ne znan jeste čitali možda Nedovršene Pripovijesti? Meni je to isto zakon stvar bila, iako se nekad lako pogubit među masu onih bilješki i fusnota.

Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 10/07/2011 : 12:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Potpis.

Ma ja ću isto uzet hc, LOTR to ipak zaslužuje Ne znan jeste čitali možda Nedovršene Pripovijesti? Meni je to isto zakon stvar bila, iako se nekad lako pogubit među masu onih bilješki i fusnota.

Ja nisam čitao Nedovršene pripovijesti, ali jesam Priovijetke iz opasnih predjela, i to je isto odlično, jedino me još zanima kakva su Hurinova djeca, jedino to još nisam ni počeo
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/07/2011 : 12:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni su i Hurinova Djeca super, dulja verzija nego u Silmarillionu i baš je dobra priča Nedovršene Pripovijesti preporučan isto, ima dosta zanimljivih stvari, poput dulje verzije Tuorovog dolaska u Gondolin, odlični eseji o čarobnjacima i palantirima itd itd... Super stvar.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/07/2011 : 13:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Hurinova djeca je proširena verzija priče o Turinu iz Silmariliona. Kako je to jedan od najboljih djelova knjige, ovo ti dođe kao bonus. Nezavršene priče su vrlo interesantne ako se poznaje Tolkinov svijet. Tu ima raznih priča, iz Prvog razdoblja, preko Numenora, pa do Rata za prsten, a sve one pružaju širu sliku istorije Srednje Zemlje.

edit: preteče me Paka

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 10/07/2011 13:05:21
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/07/2011 : 13:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma u svakom slučaju se isplati pročitat definitivno. Kao šta rekoh, meni je LOTR trilogija (koliko god genijalna bila) možda i nešto najslabije od Tolkiena. Silmarillion jednostavno obožavan, mogu ga čitat 100 puta i nikad mi ne dosadi.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/07/2011 : 17:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma ja ću isto uzet hc, LOTR to ipak zaslužuje .

Nema više HC...

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/07/2011 : 17:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ma ja ću isto uzet hc, LOTR to ipak zaslužuje .

Nema više HC...

Ima, samo triba nać Ne sekiraj se ti ništa.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12716 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/07/2011 : 20:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trenutno me najviše vuče nešto što se zove trilogija Prvi zakon od Joe Abercombia. Algoritam je već izdao sve tri, a Laguna je nedavno izdala prvu. Imam osjećaj da je to nešto sjajno, a mene ti osjećaji ne varaju često. Ja ću kupiti na akciji 2+1 - 338 kuna za sve tri knjige.

AbercRombie

Kupio sam njegovu Best served cold prijateljima za rođendan. A vani je več njegova najnovija knjiga, Heroes.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27482 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/07/2011 : 00:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://www.comicsalliance.com/2011/07/07/brian-wood-lord-of-the-rings-game-comic/

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/07/2011 : 19:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Evo kako će u filmu izgledati Fili i Kili.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/07/2011 : 23:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Kili previse mrsav :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/07/2011 : 16:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Nego, možemo li napokon promijeniti naslov teme?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/07/2011 : 18:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/07/2011 : 21:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ovako će u filmu izgledati Bombur, Bofur i Bifur.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/07/2011 : 21:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Sviđa mi se što svi izgledaju totalno različito (imaju osobnost umjesto da su svi ono patuljci na isti fazon).

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/07/2011 : 21:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
to ima smek, ali na ovim fotografijama oni izgledaju katastroficno, ova digitalna sminka ih je unistila skroz, ne znas sta je pravo, a sta je animirano (a trebalo bi da je sve pravo)

nista do filma, ili dok ne dobijemo gotove kadrove iz filma, negde sledece godine u ovo doba :D

(BTW, svi vilenjaci su u LOTR filmovima izgledali isto, pa to nije smetalo; po toj logici bi i patuljci sigurno mogli da izgledaju slicni jedni drugima, bez da to ima nekog posebnog negativnog efekta :))

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000