forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Chico & Company - Ludens
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/07/2011 : 09:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa Chico redateljska verzija: sa jednom dotad nikad objavljenom pasicom!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/07/2011 : 09:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

pa Chico redateljska verzija: sa jednom dotad nikad objavljenom pasicom!

koja ce biti zlatno obrobljena

limitirana naklada sa rucno upisanim brojem primjerka.... ali to je vec previse za Bernarda

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/07/2011 : 09:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Mozda "Chicini recepti" ili "Meksicka kuharica za neuke", "Sta je jeo Zagor - na putu od kolibe do fort Henryija i fort Pitta""

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/07/2011 : 08:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Samo neka je i ovo mučenje završilo, Gamba je zaslužio mirovinu...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/07/2011 : 20:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jesam li ja jedini koji za ovim žali????

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 10/07/2011 : 22:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Gamba je u ovom broju bio toliko loš da je neke glave Chica i drugih likova nacrtala druga ruka.
Uvijek isti problem, čovjek je došao u godine (80) kada više nema osjećaj u ruci (a imao je, nekada davno, tako "čist" crtež), a i proporcije likova su katastrofalne.
Gledali smo to već kod Galepa, Letterija, SGS-ovaca, Ferri ide u tom smjeru...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/07/2011 : 22:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

da
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/07/2011 : 23:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

da

Dobro. Sada mi je srce na mjestu. Mogu se ubiti u alkoholu. Bolje mrtav pijan nego mrtav trijezan.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/07/2011 : 02:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
mislim da je bilo mesta za razvitak ove edicije ... i nije morala uvek biti CIKO ...(ATRIBUT) ...ali, ono sto je gotovo gotovo je i sta da se radi.
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 12:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

mislim da je bilo mesta za razvitak ove edicije ... i nije morala uvek biti CIKO ...(ATRIBUT) ...ali, ono sto je gotovo gotovo je i sta da se radi.

Da, moglo se prosiriti i sa ostalim, sporednim likovima, kao sto je dodatak u specijalima.
Da je od svakog tog junaka bilo po 2-3 price...
Digging Bill, Bat, Drunky, Fishleg..., pa čak i da je poneka epizoda sa nekim neprijateljem.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 12:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:
Originally posted by andjelt

Da, moglo se prosiriti i sa ostalim, sporednim likovima, kao sto je dodatak u specijalima.
Da je od svakog tog junaka bilo po 2-3 price...
Digging Bill, Bat, Drunky, Fishleg..., pa čak i da je poneka epizoda sa nekim neprijateljem.

Chico vs. Hellingen, Kandrax i Rakosi
Jadan Meksikanac bi se od straha usro u gaće.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/07/2011 : 13:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

da

Dobro. Sada mi je srce na mjestu. Mogu se ubiti u alkoholu. Bolje mrtav pijan nego mrtav trijezan.

bolje potroši pare na stripove,
a za chica: ne znam što da ti kažem, kupujem ih zbog kolekcije i mladjeg brata, ali me iskreno sram kad mi netko (tko ne cita stripove) vidi da to imam, pa jos pokusava procitati
sramote...
priče za djecu od 5 godina koja blago kasne u razvoju
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 13:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

da

a za chica: ne znam što da ti kažem, kupujem ih zbog kolekcije i mladjeg brata, ali me iskreno sram kad mi netko (tko ne cita stripove) vidi da to imam, pa jos pokusava procitati
sramote...

Netreba u Chicu tražiti neku dubokoumnu poruku. Ne nakon 5 broja.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/07/2011 : 14:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sramote...

ovi boldani to ne znaju
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 15:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sramote...

ovi boldani to ne znaju

E onda boldani trebaju kupiti par stripova i zaozbiljno se prihvatiti posla. Mi koji čitamo stripove znamo više-manje što nas čeka kod pojedinog junaka. Stripovi su kao biljka koju treba stalno njegovati da bi ostao u toku s događajima ili će se osušiti.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2011 : 16:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

da

sramote...

ma daaaaaaaaaaj pretjeruješ!
Chico se čita za opuštanje, za zajebanciju,...pa valjda je i ovima (boldanima) jasno da se rade o nekom "luđaku" bar po naslovnici,...meni je baš žao što je ovo poslednji broj,....šteta stvarno što nisu svakom od ovih (Trampy,Drunky Duck,Digging bill,Baterton,....) dali po jedan broj da su u glaunoj ulozi. Ja bi recimo volio pročitati strip da je Drunky Duck u glaunoj ulozi, sigurno bi bila smiješna epizoda, pa da vidimo sa kakvim opasnostima se jedan Darkwoodski poštar susreče.....
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 17:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

quote:

quote:

da

sramote...

ma daaaaaaaaaaj pretjeruješ!
Chico se čita za opuštanje, za zajebanciju,...pa valjda je i ovima (boldanima) jasno da se rade o nekom "luđaku" bar po naslovnici,...meni je baš žao što je ovo poslednji broj,....šteta stvarno što nisu svakom od ovih (Trampy,Drunky Duck,Digging bill,Baterton,....) dali po jedan broj da su u glaunoj ulozi. Ja bi recimo volio pročitati strip da je Drunky Duck u glaunoj ulozi, sigurno bi bila smiješna epizoda, pa da vidimo sa kakvim opasnostima se jedan Darkwoodski poštar susreče.....

Da trebalo bi vidjeti kako drugi podnose ideju poboljsanja pošte.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/07/2011 : 19:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Chico je sjajan, moj omiljeni strip junak, ali ovo što su mu Bure i Gamba napravili je za anale (doslovno)...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 19:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Chico je sjajan, moj omiljeni strip junak, ali ovo što su mu Bure i Gamba napravili je za anale (doslovno)...

Anale gluposti ili...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7821 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 20:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Eto, napokon su objavili cijeli serijal.
Sad od glupavog Ludensa moremo očekivati novi biser: Chico klasik.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 21:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Eto, napokon su objavili cijeli serijal.
Sad od glupavog Ludensa moremo očekivati novi biser: Chico klasik.

Zaboravljaš Chico extra.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/07/2011 : 11:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

Anale gluposti ili...

I jedne i druge
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 15/07/2011 : 20:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
čiko gotov al mogo bi sad npr. dranki dak specijal. evo, moj prijedlog za prvu epizodu: drankijev zadatak je odfurat poštu fishlegu i ekipi za vrijeme kitolova. on pijan ko guzica cijelo vrijeme a i ne zna čitat, pa sve zgode i nezgode putem(dranki u pijanom deliriju siluje going-goinga)...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/07/2011 : 06:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
kraj jednog divnog serijala...zapamtit čemo ga po 5 legendarnih prvih Chika sa Ferrijem(baš tih dana sin mi čitao na
plaži Chiko zvani indijanac i valjao se od smijeha....Brkato prase nazvali indijanci Chika i druge fore)pa ako i netko mislio
da je lud što čita stripe sad je dobio još dodatnu potvrdu...uglavno, sin mi se zabavio pola sata i sa tim je cilj tog
serijala više nego opravdan...zabava...bilo je još par odličnih Gambinih Chika,recimo Chiko kopač zlata ili Chiko vojnik, nije da Gamba nezna crtati, dokaz je Mali Rendžer i Sijera Blanka recimo, ali se kod nekih i nije previše trudio..a zašto se i bi, kad je Chiko i ovako crtan bio odlično prodavan u Italiji a još više kod nas...mislim da je bio Chiko detektiv najbolje prodan
Bonelli strip kod nas...valjda jer je bio prvi objavljen, na ljeto i još k tome jedan boljih...
ukratko, ma kako grozno zvučalo MENI JE ŽAO.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/07/2011 : 12:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni nije jasno otkud uvriježeno mišljenje da je Sijera Blanca dobro nacrtana... Slažem se za malog rendžera, Gamba je tu stvarno ok, ali nijedan Zagorov strip, po meni, nije odradio ni za prolaznu ocjenu...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000