forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Puls čitatelja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/07/2011 : 18:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Slijedeći strip na redu je Yawara! Autor je Naoki Urasawa.

Čita se s desna na lijevo.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/07/2011 : 19:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam ovu anime, nije lose zapravo.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/07/2011 : 19:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Gledao sam ovu anime, nije lose zapravo.

Da, dobra je i crtana TV serija. Iako možda malo predoslovno prati radnju stripa, pa se nekom nakon odgledane TV serije neće dati čitati strip.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 07/07/2011 : 11:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ah, ne računajući furyou mange najbolje su mi sa sportskom tematikom.
Ovo je još jedna u nizu sportskih mangi koja kao i inače ide u paketu sa obilatom količinom humora, drugim riječima - jako dobro.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2011 : 12:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Čitao bi po defaultu sve što je Urasawa potpisao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 07/07/2011 : 12:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
sviđa mi se ovo.
e, da mi je znati japanski...

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/07/2011 : 19:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Evo, na zahtjev Mr. Bushida:

S.H.I.E.L.D.- Odličan i detaljan crtež. Pravi primjer američke škole. Odličan kolor također.
Mouse guard- Specifičan stil prilagođen priči.
Lord- Drukčiji od ostalih mangi, čak više zapadnjački. I ne sviđa mi se.
Jonah Hex- Bernet je Bernet.
Dreadstar- zastrašujuć crtež. Sad neću moći spavati!
Super dinosaur- Tipični "dječji" američki crtež koji mi je totalno bezveze.
A bride s' story- tipični crtež mangi, ne znam što bih više tu rekao.

Eto, ostale crteže ću komentirati kasnije jer sad njegovo zagorovsko veličanstvo mora ići jesti, i smijte se koliko hoćete, ovo sam napisao općenito iz sprdnje, iako sam iznio svoje mišljenje.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/07/2011 : 19:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Evo, na zahtjev Mr. Bushida:

S.H.I.E.L.D.- Odličan i detaljan crtež. Pravi primjer američke škole. Odličan kolor također.
Mouse guard- Specifičan stil prilagođen priči.
Lord- Drukčiji od ostalih mangi, čak više zapadnjački. I ne sviđa mi se.
Jonah Hex- Bernet je Bernet.
Dreadstar- zastrašujuć crtež. Sad neću moći spavati!
Super dinosaur- Tipični "dječji" američki crtež koji mi je totalno bezveze.
A bride s' story- tipični crtež mangi, ne znam što bih više tu rekao.

Eto, ostale crteže ću komentirati kasnije jer sad njegovo zagorovsko veličanstvo mora ići jesti, i smijte se koliko hoćete, ovo sam napisao općenito iz sprdnje, iako sam iznio svoje mišljenje.

Ajde, ajde, možeš ti i bolje od ovoga.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/07/2011 : 07:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Najvise mi se svidjaju mange sa obicnim pricama, ljudskim pricama iz svakodnevnice, nesto u stilu Taniguchija. Isto vazi i za crtez, bez pretjeranog tipicnog manga kreveljenja i grimasa.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/07/2011 : 11:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Slijedeći strip na redu je Shimura. Scenarist je Robbie Morrison, a crtač Frank Quitely.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2011 : 11:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Quitley, sviđa mi se njegov stil crtanja iako nekad iman osjećaj da ga zezne pomalo "plastični" kolor, šta srićom tu nije slučaj.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 13/07/2011 : 12:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Moram priznat da mi ovakav tip stripa jako teško zadrži pažnju.
Čak ni ovo sve nisam pročitao nego sam dosta toga samo preletio pogledom.

Očito će jedini Shimura vrijedan pažnje ostati Takashi

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

Edited by - dr strangelove on 13/07/2011 12:26:29
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 13/07/2011 : 13:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
A meni se Quitely ne sviđa. dale ko od toga da ga smatram lošim crtačem ali mi se ne sviđa. vjerovatno zato što skoro pa da ne koristi crnu.
A ovdje mi se ni priča ne sviđa (jel bi to trebao biti nekakav japanski Dredd?)

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 13/07/2011 : 14:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja znam on i je iz Dredda.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 13/07/2011 : 14:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Onda isprike na nezanju. Ali i dalje ne bi ovo kupovao

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/07/2011 : 15:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kad se spominju komicne mange, Slutgirl je totalni favorit. Jeste x-rated, al ono. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/07/2011 : 16:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Koliko ja znam on i je iz Dredda.

Da, Dredd i Shimura obitavaju u istome univerzumu. Većina stanovništva živi u ogromnim megalopolisima koji su prenapučeni i krcati kriminalom. Pravdu dijele posebno istrenirani "suci", vrsta policije koja je istodobno sudac, porota i izvršitelj. Dredd operira u Mega-City One, a Shimura u svom Hondo Cityju.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/07/2011 : 16:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Slijedeći strip na redu je Khaal, Chroniques d'un empereur galactique (Khaal, Kronike jednog vladara galaksije). Scenarist je Louis, a crtač Valentin Secher.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/07/2011 : 17:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
malo pretamne boje i crtež bliži kompjutersko negoli ručnom,ako me shvaćaš.
uzeja bi za 40 kn.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/07/2011 : 17:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Vizuelno perfektan strip.
Uzimam 100%.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/07/2011 : 17:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ne kužim zašto ljudi, kao, ne vole mangu, a čitali bi ovu lažnu (i lošu) mangu ...

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/07/2011 : 17:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni prelipo izgleda, nema veze šta izgleda kompjuterski pomalo..
Nažalost, kurca ne razumin.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/07/2011 : 17:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Ne kužim zašto ljudi, kao, ne vole mangu, a čitali bi ovu lažnu (i lošu) mangu ...

mcn

?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/07/2011 : 17:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Shimura i Khaal su mi izvrsni,prvi podsjeca na Moebiusa i Dredda,a drugi je odlican kolor i crtez..potrazit cu to na bookdepou ako ima..uzeo bih naravno volim SF..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/07/2011 : 17:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Čisto tako-vidija si ovi privju i odma ideš kupiti?
Voliš sf?Sva srića da SF stripova nema puno na svitu,pa čak i sa dobrim crtežom
Inače,onaj Khall ti je na fr.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000