super, super... odoh predvečer u SNK po to... rekli su neki dan u SNK, da će i Gigant uskoro... _____________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HRHIPNOS na kioscima Super Klasik 15 na kioscima Minuette-extra br.51 na kioscima (tko želi)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Na SNK pise da je cijena 18 kuna, ali ja predpostavljam da je to greska, kao sto su napisali da je poslednji Zagor Gigant 4 'u boji'. Jednostavno ne vjerujem da bi Ludens objavio 100 stranica u boji za tu cijenu, nisu to nikad prije radili sa Zagorovim specijalcima, pa ne znam zasto bi sada poceli.
Na SNK pise da je cijena 18 kuna, ali ja predpostavljam da je to greska, kao sto su napisali da je poslednji Zagor Gigant 4 'u boji'. Jednostavno ne vjerujem da bi Ludens objavio 100 stranica u boji za tu cijenu, nisu to nikad prije radili sa Zagorovim specijalcima, pa ne znam zasto bi sada poceli.
Pa piše na naslovnici da je 18 kn.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Jeste, sad vidim da na naslovnici pise 18 kn. Hmmm... Jel to moguce da se Ludens pretvara u postenu izdavacku kucu, i da su poceli slusati kupce...??? Momci, bojim se da je smak svijeta blizu ;)