forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

velka031
Advanced Member

Croatia
17103 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/07/2011 : 09:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIMOŠTEN 123

quote:
Originally posted by brni

najveca pojacanja Hajduka: odlazak Jurice Buljata i Duje Čopa..

To je i točno, uz to što je smiješno
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/07/2011 : 11:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by PRIMOŠTEN 123

quote:
Originally posted by brni

najveca pojacanja Hajduka: odlazak Jurice Buljata i Duje Čopa..

To je i točno, uz to što je smiješno

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17103 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/07/2011 : 22:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Čitam danas članak "Duje Čop nije smio otići bez odštete"... Mislim si, da je Pralija tražio, Hajduk bi i platio nešto sitno samo da ga uzmu...
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/07/2011 : 14:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
sad im je prilika da se rješe i Vukušića za 6 milijuna, za koliko piše da ga prodaju. iako od toga za hajduk nikakve koristi, jer će onda od tih novaca kupit nekog defenzivca za 100.000 kn.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/07/2011 : 15:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

GRAD SPLIT

GRADSKO VIJEĆE

Obala kneza Branimira 17
21 000 Split

n/r gospođa Nevenka Bečić

U Splitu, 7. srpnja 2011.

PREDMET: Zamolba za usvajanje termina održavanja tematske sjednice Gradskog vijeća o HNK Hajduk š.d.d dana 15.7.2011.

Poštovani gradski vijećnici,

predstavnici Grada Splita i Kluba navijača Hajduka Torcida Split proteklih su mjeseci radili na projektu čiji je cilj uključivanje navijača u rad i odlučivanje u Hrvatskom nogometnom klubu „Hajduk“ š.d.d.

Temelj tog projekta su demokratski i transparentni izbori na kojima bi navijači okupljeni u Udrugu navijača (članom se postaje uplatom članarine na račun Hajduka) izabrali 7 članova Nadzornog odbora Hajduka u ime udjela Grada Splita od 56,1%.

Ovaj veliki korak za budućnost Hajduka dešava se u godini u kojoj slavi 100. obljetnicu. Navijači Hajduka širom svijeta već su u veljači pokazali koliku ljubav gaje prema Hajduku, a uskoro ih očekuje još jedan bitan dio slavljenja stogodišnjice voljenog Kluba – utakmica s aktualnim europskim prvacima Barcelonom. Tjedan kasnije počinju i kvalifikacijske utakmice Lige UEFA.

Imajući u vidu da će spomenuti događaji okupiti veliki broj zaljubljenika u „bilu boju“, želja nam je već tada početi s učlanjivanjem navijača u našu Udrugu. Uvjereni smo kako će se mnogi koji će se tih dana nalaziti u Splitu, ali i diljem Hrvatske i svijeta, učlaniti u Udrugu te na taj način direktno sudjelovati u financiranju Kluba. Kako bi to bilo moguće, potrebno je da se što prije održi tematska sjednica na kojoj će se raspravljati o sadašnjosti i budućnosti Hajduka.

Uvjereni da prepoznajete jedinstvenost trenutka, slobodni smo Vas zamoliti da na redovitoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita koja će se održati 8. srpnja 2011. glasate da se tematska sjednica o HNK Hajduk š.d.d. održi 15. srpnja 2011.

Na toj tematskoj sjednici ćemo Vas upoznati s detaljima oko načina izbora članova Nadzornog odbora.

Vjerujemo da ćete tada, raspolažući svim relevantnim informacijama, donijeti odluku koja bi omogućila da Hajduk 101. rođendan dočeka kao Klub koji je vraćen onima kojima i pripada – njegovim vjernim navijačima.

Torcida ispred svih, Hajduk iznad svega!

S poštovanjem,

Petar Tomičić

predsjednik Kluba navijača Hajduka Torcida Split

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/07/2011 : 16:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
globinjo,
aj kupi jadnom studentu kartu za barcu,
da ne kazes da nisam fer ja cu tebi jednu za dinamo - neftchi
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/07/2011 : 17:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

globinjo,
aj kupi jadnom studentu kartu za barcu,
da ne kazes da nisam fer ja cu tebi jednu za dinamo - neftchi

da si navijač hajduka,kupio bih ti je

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/07/2011 : 21:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ma navijam ti ja za hajduk od malih nogu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/07/2011 : 00:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ma navijam ti ja za hajduk od malih nogu

znam,viđao sam ti starog kako te kao bebu nosio na poljudski sjever

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8329 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/07/2011 : 07:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 15/07/2011 : 13:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Stoke-Hajduk u trecem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33400 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/07/2011 : 13:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Stoke City-Hajduk, bit će spektakl!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2011 : 14:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da će proči jer ako drugi klub u našoj ligi ne može proči "vječitog" davljenika premier lige onda je to žalosno.
Ajmo Hajduk!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/07/2011 : 14:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Nadam se da će proči jer ako drugi klub u našoj ligi ne može proči "vječitog" davljenika premier lige onda je to žalosno.
Ajmo Hajduk!

Šta bi ti ovo trebalo značiti? Ovako nešto može reći samo zadrti Boys.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2011 : 14:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Ajmo Hajduk!

Šta bi ti ovo trebalo značiti? Ovako nešto može reći samo zadrti Boys.

Ovo govori jedan od velikih simpatizera splitskog Hajduka, samo za tvoju informaciju..
Smatram da bi hajduk trebao ovo proći, ako jedan polski Lech može proći Manchestery citya onda je žalosno da jedan Hajduk ne može proći Stoke city.
I još nešto. Ja sam navijač Dinama ali nisam kao bar 50% splićana,zadrana... da navijam za drugi klub iz europe kada Dinamo igra, to je na njihov ponos i diku.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/07/2011 : 14:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Šuplja ti priča, zna se zašto navijači ne samo Hajduka već i iz cijele Hrvatske ne vole Dinamo. Pravi navijači Dinama bojkotiraju utakmice i ne prodavaju se za kamilicu kao ovi za 1 kunu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2011 : 14:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Šuplja ti priča, zna se zašto navijači ne samo Hajduka već i iz cijele Hrvatske ne vole Dinamo. Pravi navijači Dinama bojkotiraju utakmice i ne prodavaju se za kamilicu kao ovi za 1 kunu.

Prvo meti u svom dvorištu pa onda u tuđem... svi koji navijaju protiv Dinama ili bilo kojeg hrv kluba koji igra u europi, takvima ništa u životu nije sveto.
Meni je šuplja prića a tebi je šupalj duh ako navijaš da dinamo ispadne iz europe.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2011 : 14:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Samo da dinamo i hajduk prođu a vi što ste kao veliki navijači hajduka a blatite dinamo ne zanima te me sa svojim farsama uopće.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/07/2011 : 14:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Vidit ćemo kako će Balakov uigrati napad jer Stoke City je uglavnom defenzivna ekipa. Preskaču igru, idu na duge lopte... Imaju Rorya Delapa koji baca loptu 60 m u dalj pa im on baca iz auta a ovima to dođe ka korner. Vidit ćemo. Ja se nadan da ću doć u Split to gledat

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7515 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/07/2011 : 14:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Prvo, nisam nikad blatio Dinamo niti zalazim na taj vaš topic.

Drugo, ti očito dođeš na ovaj topic samo provocirati, a sve to pod krinkom svehrvatstva. Sad podcjenjuješ Engleze samo zato što nisi nikad čuo za njih. Pogledaj im malo statistiku, samo jednu utakmicu su doma izgubili u sezoni.

Bi li bio tužan kad bi Hajduk ispao? Sigurno ne bi. Lagano bi se kezio i izrugivao.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2011 : 15:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Gle jerry...
Sjećaš se kada su igrali hajduk-žilina? mene je pička u vrijeme utakmice zvala u grad da budem s njom ja sam ostao gledati utakmicu i odjeba je...to dovoljno govori samo za sebe.
Druga stvar živim u zadru cijeli život i jako često idem do splita, imam prijatelje sa kojima sam jako dobar, navijači Hajduka koji mrze Dinamo. Jednostavno sam se pomirio s time da su to takvi ljudi i takav mentalni sklop ljudi.
Nevezano za to ja tebe nisam optuživao za ništa samo kažem da ne možeš reći da se ja kao velika većina naslađujem porazu hajduka jer za hajduk navijam odmah iza dinama u hnl-u.
Ja ne provociram niti mi je to cilj sad ljudi u topicu partizan mogu shvatit da ja provociram sto sam napisao da ne vjerujem da će proći genka?!
Sto se tiče engleza ne da sam čuo za stoke city nego znam dosta o tom klubu kao i o većini klubova druge engleske lige.
Hajduk mora i trebao bi ovo proći i time poboljšati svoj koeficijent da u buduće ima laganije protivnike. Stoke je izrazito domaćinska i defenzivna ekipa ako hajduk izvuče egal u engleskoj mogu smatrati da su prošli.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2011 : 17:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Stoke City-Hajduk, bit će spektakl!

i pušiona...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2011 : 17:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
etak, 15.srpnja 2011
Navijači Stokea: Prije polaska u Split poljubite ženu i djecu!

Hajduk je izvukao Stokea u trećem pretkolu Lige Uefa. Iako bi po svemu engleski klub trebao biti favorit u ovoj utakmici njegovi navijači i nisu previše oduševljeni činjenicom da igraju u Splitu. Sudeći po prvim reakcijama koje su se pojavile na navijačkim forumima može se zapaziti da navijači Stokea osjećaju strah zbog gostovanja u gradu pod Marjanom. Štoviše u nekim komentarima imaju dosta krivu percepciju o Torcidi, posebice u dijelu gdje jedan od Engleza opisuje navijače Hajduka kao 35 tisuća nacističkih skinheada koji mašu bengalkama.

kinheadsi.

- Prije odlaska u Split poljubite ženu i djecu.

Ovo su samo neki od komentara koje su u prvi mah ostavili navijači Stokea nakon što su saznali da igraju protiv Hajduka.

- Hrvatski navijači su vrlo neugodni.

- Nevjerojatno, da među svim je...im klubovima u natjecanju idemo na stadion na kojem će bit 35 tisuća ljudi, koji je pun bengalki kojima mašu nacistički skinheadsi.

- Prije odlaska u Split poljubite ženu i djecu.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2011 : 17:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prvo meti u svom dvorištu pa onda u tuđem... svi koji navijaju protiv Dinama ili bilo kojeg hrv kluba koji igra u europi, takvima ništa u životu nije sveto.
Meni je šuplja prića a tebi je šupalj duh ako navijaš da dinamo ispadne iz europe.

mi metemo metlom,a dinamu ne bi pomogla cijela komunalna infrastruktura...jedan put sam molio Boga da dinamo dobije...1997. kad su igrali protiv brata blizanca...tad sam bio u vojsci,pucalo me domoljubje,rat tek završio...prvi i zadnji put...nikad,ali nikad više...ja ima dvi svetinje u životu:obitelj i hajduk,ostalo mi nije bitno...drago mi je kad svi zg klubovi u bilo kojem sportu dobiju,ali za dinamo me boli qita...mijenjao bih ne znam šta da i ove godine popuše u europi...zašto tako misli i razmišlja svaki hajdukovac i normalan čovjek,nije teško zaključiti...a žalim one koji na račun toga počnu etiketirat ljude da nisu hrvati ako ne navijaju za dinamo kad igra u europi
dakle,da skratim...samo hajduk...ništa dinamo,ništa repka...samo hajduk...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2011 : 17:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Ždrijeb 3. pretkola Europa lige Hajduku je dodijelio Stoke City s kojim će snage odmjeriti 28. srpnja u Londonu odnosno 4. kolovoza u Splitu.

Engleski premierligaš smjestio se u gradu Stoke on Trent, sjeverno od Birminghama i ima 270 tisuća stanovnika. Domaće utakmice igra na Brittania stadionu kapaciteta 27.598 mjesta. Nadimak im je "The Potters", u prijevodu "Lončari" prema razvijenoj lončarskoj industriji. Sam nogometni klub osnovan je 1863. godine, a iako je prvih 25 godina postojanja zavijeno misterijom, Stoke City je najstariji klub koji se natječe u Premiershipu. Ujedno je i drugi najstariji nogometni klub na svijetu, odmah iza Notts Countyja koji je godinu dana stariji.

U najelitniji razred engleskog nogometa Stoke ulazi 2008. godine, nakon pauze duge 23 godine. Prošlu sezonu završili su na 13. mjestu prvenstvene ljestvice, a najzapaženiji uspjeh ostvarili su u FA Kupu gdje su poraženi tek u finalu od Manchester Cityja rezultatom 1:0. Time su i izborili pravo nastupa u Europa ligi.

U europskim susretima, Stoke City i nema (baš) iskustva. Ovo će im biti tek treći europski dvoboj, a posljednji su igrali davne 1974. godine.

Prema Transfermarktu, engleska momčad vrijedi gotovo 81 milijun eura. Najskuplji trojac - napadač 26-godišnji Kenwyne Jones (9 mil. eura), veznjak Ryan Shawcross (8,5 mil. eura) te 26-godišnji branič Robert Huth sa sedam milijuna eura. Usporedbe radi, Hajduk vrijedi tri puta manje - 25,75 milijuna eura.

"Bijeli" su posljednji put protiv engleskog premierligaša igrali u rujnu 2002. godine i to protiv Fulhama. Englezi su na Poljudu slavili sa 1:0, u Londonu je bilo 2:2 te je Fulham prošao dalje. Vodio je Hajduk sa 2:1, bio na korak do iznenađenja, ali je Steed Malbranque iz kaznenog udarca postavio konačni rezultat. Istaknimo kako su i tad za "bijele" igrali Srđan Andrić te Hrvoje Vejić koji je u uzvratu postigao pogodak.

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.08 seconds. Snitz Forums 2000