forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2011 : 17:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
POVIJESNI DAN SPLITSKOG KLUBA

15.07.2011. | 11:18

PRIHVAĆEN "NAŠ HAJDUK" Torcida: Ovo nije naš projekt, nego svih navijača (FOTO)
Prijedlog prihvaćen!
Svih 18 gradskih vijećnika koji su prisustvovali tematskoj sjednici Gradskog vijeća Splita na temu izbora članova NO po projektu "Naš Hajduk" prihvatilo je prijedlog navijača! Članovi nove udruge ubuduće će birati sedam od devet članova Nadzornog odbora Hajduka, što je veliki uspjeh Torcide koja do sada nije imala pravo glasa. Sjednicu je pratio predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, a gradonačelnik Kerum elegantno ju je elegantno zaobišao.

- Zahvalio bih vam u ime svih što ste prihvatili ovaj projekt. Drago mi je da smo našli zajednički jezik kada je u pitanju Hajduk. Ovo nije samo projekt Kluba navijača, nego svih navijača koji vole Hajduka. Sada nas tek čeka veliki posao, idemo dalje, trebamo puno raditi. Istaknio bih kako se na natječaj može javiti svatko tko smatra da može obnašati tu funkciju - zadovoljno je kazao tajnik Torcide Stipe Lekić.

Tematska sjednica Gradskog vijeća s temom Hajduka i izbora članova Nadzornog odbora nešto je o čemu se po Splitu priča već danima.

Sutra ćemo i službeno doznati kakav je stav vijećnika oko projekta kojega je izradila radna skupina sačinjena od predstavnika Grada Splita i Torcide. Mi smo krenuli korak naprijed i anketirali vijećnike koji su mahom za prijedlog radne skupine da udruga navijača koji budu plaćali članarinu izabare u konačnici sedam članova Hajdukovog nadzornog odbora.

No, na sjednici će se uz prijedlog kojega podržava, čini se, većina, predložiti i još jedan koji je svojevrsna nadopuna NO-a Hajduka sa samo četiri člana i u tom prijedloge nema mjesta za odluke navijača.

Jesu li u Torcidi iznenađeni što postoji i “pričuvno rješenje”?
- Nismo i nemamo razloga biti. Upoznati smo s materijalima koji će biti na sjednici Gradskog vijeća. Iskreno, nas samo zanima naš projekt, naš model kojega ćemo prezentirati. Na njemu smo vrlo ozbiljno radili i posvećeni smo tom cilju, da na ovakav, izravan, način pomognemo svom Hajduku – kaže predsjednik Torcide Petar Tomičić.

Ako vaš model prođe i Torcida uspije postati važni čimbenik u izboru Nadzornog odbora, kako ćete onda s tribina moći vikati “uprava odlazi”, kad će navijači izabrati NO koji će potom odlučivati o sudbinim uprave?
- Daj Bože da se to više nikada ne čuje na našem Poljudu. Naravno da nećemo moći vikati “uprava odlazi”, nećemo imati niti razloga jer ćemo birati Nadzorni odbor, a isti taj će nadzirati rad Uprave.

Svjesni ste, dakle, kako preuzimate veliku odgovornost?
- Jasno. Ovo je veliki korak, ušli smo srcem i razumno sve pripremili. Studiozno se radilo, preuzimamo odgovornost i ne plašimo se toga. Vjerujem da je ovo prvi korak da naš Hajduk bude ono što zaista jest, veliki klub. Mislim da nam nakon ovog koraka dolaze samo lijepa vremena.

Jeste li razmatrali mogućnost što će se dogoditi ukoliko Grad odluči prodati svoj paket dionica?
- Nismo detaljno razmišljali o tome, naravno da smo pažnju posvetili i tome i da će se u nekom sutrašnjeg ugovoru koji se potpiše uvrstiti članak koji će ograničiti prodaju Hajduka. U pravu ste, kada bi se dogodine prodale dionice Hajduka ovo ne bi uopće imalo smisla. Cijeli bi ovaj projekt pao u vodu.

Znači li to da Grad mora imati uvijek neke dionice s kojima će kontrolirati stanje u klubu?
- Apsolutno, pitanje Hajduka je zapravo puno više od običnog dioničko društva. Hajduk je simbol grada, brand i odluka o prodaji dionica Hajduka bi trebala proći i referendum među stanovnicima Splita. No, mi smo sada koncetrirani na naš prvi korak, voljeli bi da Gradsko vijeće podrži naš projekt i nakon toga, iskreno vjerujem, sve će krenuti nabolje. Svjesni smo situacije, svjesni smo rizika i preuzimamo punu odgovornost. Za dobrobit našeg kluba.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33402 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/07/2011 : 17:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by tex2

Stoke City-Hajduk, bit će spektakl!

i pušiona...

ne nužno, iako je realno Stoke veliki favorit, ali i Stokeu treba europskih iskustava, pa tek su 2008. ušli u Premiership, ne znam da li su ikad uopće igrali Europu? Pennant, Woodgate, Huth, Begović na golu, Delap koji rukom baca iz auta gdje poželi, svakako jaka ekipa, ali da se s Englezima igrati! Samo hrabro!!!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 15/07/2011 : 19:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ždrijeb 3. pretkola Europa lige Hajduku je dodijelio Stoke City s kojim će snage odmjeriti 28. srpnja u Londonu odnosno 4. kolovoza u Splitu.

Zasto u Londonu?
Zar nece igrati na svom stadionu u Stoku?
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 15/07/2011 : 21:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonka24
Prvo meti u svom dvorištu pa onda u tuđem... svi koji navijaju protiv Dinama ili bilo kojeg hrv kluba koji igra u europi, takvima ništa u životu nije sveto.
Meni je šuplja prića a tebi je šupalj duh ako navijaš da dinamo ispadne iz europe.

mi metemo metlom,a dinamu ne bi pomogla cijela komunalna infrastruktura...jedan put sam molio Boga da dinamo dobije...1997. kad su igrali protiv brata blizanca...tad sam bio u vojsci,pucalo me domoljubje,rat tek završio...prvi i zadnji put...nikad,ali nikad više...ja ima dvi svetinje u životu:obitelj i hajduk,ostalo mi nije bitno...drago mi je kad svi zg klubovi u bilo kojem sportu dobiju,ali za dinamo me boli qita...mijenjao bih ne znam šta da i ove godine popuše u europi...zašto tako misli i razmišlja svaki hajdukovac i normalan čovjek,nije teško zaključiti...a žalim one koji na račun toga počnu etiketirat ljude da nisu hrvati ako ne navijaju za dinamo kad igra u europi
dakle,da skratim...samo hajduk...ništa dinamo,ništa repka...samo hajduk...

Ako tako razmisljaju normalni ljudi onda jadna nam majka svima skupa samnom. Ja sam rođeni zagrebčanin i zakleti dinamovac ali jedino kad nebi navijao za Hajduk u Europi je kad bi se kojim slučajem našao oči u oči sa Dinamom. Ali kakva bi to fešta bila... A ovo za repku tek, sorry al osoba koja ima ovakvo mišljenje napisano iznad za mene nije osoba vrijedna ni trunke poštovanja. Veliki, veliki minus...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 00:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

quote:

quote:
Prvo meti u svom dvorištu pa onda u tuđem... svi koji navijaju protiv Dinama ili bilo kojeg hrv kluba koji igra u europi, takvima ništa u životu nije sveto.
Meni je šuplja prića a tebi je šupalj duh ako navijaš da dinamo ispadne iz europe.

mi metemo metlom,a dinamu ne bi pomogla cijela komunalna infrastruktura...jedan put sam molio Boga da dinamo dobije...1997. kad su igrali protiv brata blizanca...tad sam bio u vojsci,pucalo me domoljubje,rat tek završio...prvi i zadnji put...nikad,ali nikad više...ja ima dvi svetinje u životu:obitelj i hajduk,ostalo mi nije bitno...drago mi je kad svi zg klubovi u bilo kojem sportu dobiju,ali za dinamo me boli qita...mijenjao bih ne znam šta da i ove godine popuše u europi...zašto tako misli i razmišlja svaki hajdukovac i normalan čovjek,nije teško zaključiti...a žalim one koji na račun toga počnu etiketirat ljude da nisu hrvati ako ne navijaju za dinamo kad igra u europi

Ako tako razmisljaju normalni ljudi onda jadna nam majka svima skupa samnom. Ja sam rođeni zagrebčanin i zakleti dinamovac ali jedino kad nebi navijao za Hajduk u Europi je kad bi se kojim slučajem našao oči u oči sa Dinamom. Ali kakva bi to fešta bila... A ovo za repku tek, sorry al osoba koja ima ovakvo mišljenje napisano iznad za mene nije osoba vrijedna ni trunke poštovanja. Veliki, veliki minus...

Iako si dobro napisao savjetujem ti pusti ipak nemoj tako.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/07/2011 : 01:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ni ja nikad nisam po tom pitanju razumio način razmišljanja, ali s vremenom sam naprosto zaključio onu staru "sto ljudi sto čudi", tu smo da se razlikujemo, eto...

Ali dobro, barem smo danas izvukli priznanje da je postojalo "jednom", iz godine u godinu tko zna što se još krije

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 03:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a šta da ti kažem...ti i dalje navijaj za hajduk u europi...ja za dinamo ni mrtav...uostalom,najlakše se pravit noj,kao što se svi vi dinamovci više-manje pravite nojevi...čast iznimkama koje sam upoznao osobno...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 03:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

quote:

quote:

Ni ja nikad nisam po tom pitanju razumio način razmišljanja, ali s vremenom sam naprosto zaključio onu staru "sto ljudi sto čudi", tu smo da se razlikujemo, eto...

Ali dobro, barem smo danas izvukli priznanje da je postojalo "jednom", iz godine u godinu tko zna što se još krije

pa to sam dosta puta napisao...i ne znam čemu čuđenje u vezi navijanja u europi i zbog "repke"...je li sramota da dvije generacije splitske djece nije vidjelo "repku"...i naravno,sad kad je maksiruglo ušminkano,još će generacija i generacija sanjat da vide nacionalni tim u splitu...kad sam ja trubio da je gruzija u splitu zbog bon jovija koji je imao u vrijeme utakmice s gruzijom koncert u maksimiru,meni su se smijali...

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 16/07/2011 : 10:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Pa da znate normalno navijati bez bakljade i nacistickih obiljezja ja sam prvi da se igra u Splitu. A sto se tice neigranja u repki, pa i nije da ste u zadnje vrijeme imali ili imate nekih talenata bar za seniorsku (u mlađim je i igralo dosta hajdukovaca)... BTW. sto se tice repke ne djelim igrace na Hajdukovce i Dinamovce nego na dobre i loše...
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 16/07/2011 : 10:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
I jos samo da kazem da ne pravim nojem jer me politika nimalo ne zanima ali stvarno mi je dosta toga da ste vi dalmatinci vječne žrtve i svi su protiv vas i uvijek je netko drugi kriv, il sudac il bura il Tuđman, glavno da vlada mišljenje da mi u Zagrebu dobivamo vaš novac u vagnonima i živimo od njega jer da nema Splita mi u ZG koji ne crnčimo cijelu godinu i ne plačamo največe poreze i prireze, ne bi imali šta za jest... Ufff :)
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 11:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Reprezentacija- Istina slažem se jednim djelom sa globinjom par hajdukovih igrača je bilo potpuno neopravdano izostavljeno. Takav slučaj ( zanimljiv slučaj ) je SAMMIR koji, ako jedan kalinić zaslužuje poziv sammir zaslužuje 5 puta više poziv.
Poljud- fenomenalna atmosfera šteta što svaki put kad repka igra na poljudu savez plača drastične kazne i to svaki put. Bez uvrede ne treba se igrati na maksimiru ali dokle god se ljudi u splitu ne nauče normalnom ponašanju na utakmicama( nekih javnih skupljanja ) ne trebaju se igrati utakmice u splitu. Osobno sam za da se igra na stadionu Nk Istra.
Dinamo-Mamić-kupovanje utakmica,sudaca- mislim da je vaša strana dosta iskompleksirana zato što je dinamo šest godina za redom prvak. Može biti da Dinamo ukrade 5-6 bodova ma i 10 bodova, ali ne može biti da dinamo ukrade već šest godina za redom 15 do 20 bodova koliko je svaki put razlika. Dalje Dinamo plača sucima i u europi zato ima takve rezultate. Da nije Dinama naš nogomet u europi bi pao na grane estonskog i irskog nogometa. Volio bi doživjeti da Hajduk složi momčad koja bi dvije godine za redom u Europi nešto napravila pa da imaju za budućnost lakše suparnike... prošle godine je dohvačena euro liga kada bi i ove godine uhvatili ( što je vrlo moguće ) bio bi to uzlet hrv nogometa u europi.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 12:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom Hajduk ima velike šanse proći Stoke...samo da ne bude kao sa Deportivom . Trebaju odigrati na nulu u gostima i onda na poljudu ne bezglavo letati ka muhe bez glave, nego strpljivo igrati.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 16/07/2011 : 12:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Je, Hajduk ima šanse jer je ovo nogomet a ne košarka. Možeš se zatvorit, nabijat balun u nebo 89 minuta i onda iz jedne kontre ili prekida zabit gol. Ja se tome ne radujem iako bi volia da prođemo.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2011 : 13:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

I jos samo da kazem da ne pravim nojem jer me politika nimalo ne zanima ali stvarno mi je dosta toga da ste vi dalmatinci vječne žrtve i svi su protiv vas i uvijek je netko drugi kriv, il sudac il bura il Tuđman, glavno da vlada mišljenje da mi u Zagrebu dobivamo vaš novac u vagnonima i živimo od njega jer da nema Splita mi u ZG koji ne crnčimo cijelu godinu i ne plačamo največe poreze i prireze, ne bi imali šta za jest... Ufff :)

A mi u Splitu ne radimo čitavu godinu?
Najveće poreze i prireze i plaćate da bi između ostaloga VAŠ klub dobio 40 milijuna kuna iz gradske blagajne.
Jebiga platio si kroz porez i prirez 6 titula s kojima se kurčiš, bar imaj obraza pa šuti.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 16/07/2011 13:12:20
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2011 : 13:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reprezentacija- Istina slažem se jednim djelom sa globinjom par hajdukovih igrača je bilo potpuno neopravdano izostavljeno. Takav slučaj ( zanimljiv slučaj ) je SAMMIR koji, ako jedan kalinić zaslužuje poziv sammir zaslužuje 5 puta više poziv.
Poljud- fenomenalna atmosfera šteta što svaki put kad repka igra na poljudu savez plača drastične kazne i to svaki put. Bez uvrede ne treba se igrati na maksimiru ali dokle god se ljudi u splitu ne nauče normalnom ponašanju na utakmicama( nekih javnih skupljanja ) ne trebaju se igrati utakmice u splitu. Osobno sam za da se igra na stadionu Nk Istra.
Dinamo-Mamić-kupovanje utakmica,sudaca- mislim da je vaša strana dosta iskompleksirana zato što je dinamo šest godina za redom prvak. Može biti da Dinamo ukrade 5-6 bodova ma i 10 bodova, ali ne može biti da dinamo ukrade već šest godina za redom 15 do 20 bodova koliko je svaki put razlika. Dalje Dinamo plača sucima i u europi zato ima takve rezultate. Da nije Dinama naš nogomet u europi bi pao na grane estonskog i irskog nogometa. Volio bi doživjeti da Hajduk složi momčad koja bi dvije godine za redom u Europi nešto napravila pa da imaju za budućnost lakše suparnike... prošle godine je dohvačena euro liga kada bi i ove godine uhvatili ( što je vrlo moguće ) bio bi to uzlet hrv nogometa u europi.

Bože koliko sranja tipkovnica može istrpit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/07/2011 : 13:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

slazem se..koliko moze srati taj Tonka pa to nisu istine..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 13:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A mi u Splitu ne radimo čitavu godinu?
Najveće poreze i prireze i plaćate da bi između ostaloga VAŠ klub dobio 40 milijuna kuna iz gradske blagajne.
Jebiga platio si kroz porez i prirez 6 titula s kojima se kurčiš, bar imaj obraza pa šuti.

Govori nam guverner HNB-a
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 13:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

slazem se..koliko moze srati taj Tonka pa to nisu istine..

Vjerovatno si čuo za onu da ja ne serem di ne bi imao što njami njami ili ne?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 13:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Bože žalosti ne mogu ovdje neki normalno voditi dijalog jer toliko su jadni puni kompleksa da nemaju što drugo nego vrijeđati. Gadno je to kad se ne može istini pogledati u oči. Mislim da kad bi sa nekima ovdje čovjek pokušao voditi dijalog koji istima ne paše, da bi prošao kao oni na gay paradi
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 13:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Je, Hajduk ima šanse jer je ovo nogomet a ne košarka. Možeš se zatvorit, nabijat balun u nebo 89 minuta i onda iz jedne kontre ili prekida zabit gol. Ja se tome ne radujem iako bi volia da prođemo.

Bolje i tako pa proći i u sljedećem kolu igrati nego umrijeti u ljepoti i ispasti.
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 16/07/2011 : 16:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je kako svima smetaju Canjuga i Mamić a bilo je krasno kad je Tito bio. Eh.

Edited by - ziki on 16/07/2011 16:01:12
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/07/2011 : 16:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bože žalosti ne mogu ovdje neki normalno voditi dijalog jer toliko su jadni puni kompleksa da nemaju što drugo nego vrijeđati. Gadno je to kad se ne može istini pogledati u oči. Mislim da kad bi sa nekima ovdje čovjek pokušao voditi dijalog koji istima ne paše, da bi prošao kao oni na gay paradi

daj ne moras bas cilome forumu trubiti o svojim seksualnim sklonostima..zadrzi neke stvari ipak za sebe..

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7516 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/07/2011 : 16:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Zanimljivo je kako svima smetaju Canjuga i Mamić a bilo je krasno kad je Tito bio. Eh.

Da, da, Tito je sve financirao i namještao utakmice. Bolio je Tita qu.. za Hajduk i sad se izvlačite na tu svoju šahovnicu u Jugi i o jadnom zapostavljenom dinamu koji je u zadnjih 30 prvenstava u Jugi osvoji jednu jedinu titulu. Krasna je bila ona beogradska kuhinja kakva je vaša u ovoj državi počevši od Tuđmana i Canjuge pa sve do Bandića i Mamića.

Ali neka, time se samo jača ljubav prema Hajduku i dobro je globinjo napisao da vi purgeri teško to možete shvatiti zašto svaki pravi hajdukovac razmišlja na taj način. Vidjet ćete kad se Hajduk uskoro vrati na stare staze slave kako ćete onda ovako lijepo navijati da bratski Hajduk ostane u Europi. Mo'š mislit!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/07/2011 : 16:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Matere ti mile, ovde ima i većih bisera od Tonke.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/07/2011 : 16:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ma oni su mucki provokatori..

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000