forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 16/07/2011 : 18:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Je, sad je svatko tko ne kuka nad jadnim Hajdukom kojeg svi kradu otkako postoji klub biser. Da stvarno malo pometete u svom dvorištu i prestanete biti klub kojeg svi zavjerama pokušavaju uništiti možda bi i napravili nešto. Ovako je kuknjava uvijek dobar alibi za ništa. I tako već 100 godina. Adio.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 22:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Pa da znate normalno navijati bez bakljade i nacistickih obiljezja ja sam prvi da se igra u Splitu. A sto se tice neigranja u repki, pa i nije da ste u zadnje vrijeme imali ili imate nekih talenata bar za seniorsku (u mlađim je i igralo dosta hajdukovaca)... BTW. sto se tice repke ne djelim igrace na Hajdukovce i Dinamovce nego na dobre i loše...

od 35000 ljudi,nađe se jedan kreten sa svastikom...i ajmo,udri-dalmoši su nacisti...u zagrebu se ne bacaju baklje,ma kakvi...kao da se malo kazni hns naplaćao zbog utakmica u zagrebu...zbog recidiva,tj.ponavljanja pizdarija,hns je kažnjen sa 80 000 eura...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

I jos samo da kazem da ne pravim nojem jer me politika nimalo ne zanima ali stvarno mi je dosta toga da ste vi dalmatinci vječne žrtve i svi su protiv vas i uvijek je netko drugi kriv, il sudac il bura il Tuđman, glavno da vlada mišljenje da mi u Zagrebu dobivamo vaš novac u vagnonima i živimo od njega jer da nema Splita mi u ZG koji ne crnčimo cijelu godinu i ne plačamo največe poreze i prireze, ne bi imali šta za jest... Ufff :)

evo ga,noj...šta sam rekao...bez uvrede...da,mi dalmatinci ležimo preko cijele godine,u pravi sisamo vi u zagrebu radite...ostatak hrvatske drka onu stvar...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 22:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Vukovarska eksplodirala: Hat-trick Hrvoja Maleša na Torcida kupu!

Više od tri tisuće navijača ovacijama je dočekalo "hajdučko srce" Dragu Gabrića koji je izveo početni udarac na utakmici Hajduk.hr - Ericsson Nikola Tesla... Sa tribina se omiljenog igrača pozdravilo i paljenjem nekoliko bengalki.

Prethodno se Drago publici zahvalio na podršci tijekom oporavka, a na teren je došao u pratnji predsjednika Torcide Petra Tomičića.

- Konačno smo dobili što smo tražili. Osnovali smo udrugu Naš Hajduk, sve vas pozivamo da se učlanite i da konačno počnemo voditi Hajduka po našoj mjeri - kazao je u svojem kratkom obraćanju Tomičić, a onda je krenula fešta.

Uz hat-trick Hrvoja Maleša i po jedan gol Denisa Kosora i Vika Lalića Hajduk je pobijedio 5:0. Golijadu je nakon izvođenja kornera Krasimira Balakova u petoj minuti golčinom otvorio Denis Kosor.

Samo dvije minute kasnije iz slobodnjaka je zabio Vik Lalić. Onda je u posljednjoj minuti prvog dijela zabio Hrvoje Maleš, koji se od samog početka utakmice iz petnih žila trudio dati gol, što mu nije uspjelo u prvoj utakmici.

Nakon Malešovog gola Vukovarska je eksplodirala. U nastaavak su obje momčadi krenule žestoko, ali Ericsson nije uspio zaprijetiti Hajduku. Zato im je na pravi način uzvratio Maleš, prvo u 26. minuti, a potom sedam sekundi prije kraja u 30. minuti.

Hajduk je tako prva momčad koja se plasirala u treće kolo.

Inače, Hajduk.hr je nastupio u sastavu: Vladimir Balić, Saša Glavaš, Vik Lalić, Denis Kosor, Hari Vukas, Krasimir Balakov, Hravoje Maleš, Josip Skoko, Yončo Arsov i Ilija Gruev.

Ovaj put momčad "bijelih" vodio je Zlatko Vujović, a na klupi do njega sjedio je Rade Lasić.

U prethodnim utakmicama ostvareni su rezultati:
Smak svita - Torcida Brda 2:0

Artem - Torcida Ražine 0-2

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 23:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
"Hajduk je nekad bio respektabilan u Europi, danas su im ostali samo vatreni navijači"

Britanski mediji upozoravaju da Stokeu neće biti lagano protiv Hajduka kao što se to misli. Smatra se kako su Splićani jedan od najtežih protivnika koje je engleski klub mogao dobiti.

Sve analize kreću od toga kako je Hajduk uz Dinamo najjači i najbolji hrvatski klub. Britanski su mediji u Hajduku prepoznali dugu tradiciju koja krasi Splićane. Britanski portal Staffordshire napominje kako je riječ o stogodišnjem klubu koji je u svojoj bogatoj povijesti u Europi ostvario nemjerljivi učinak naspram Stokea, koji će tek odigrati prvu europsku utakmicu.

Britanci ipak napominju da Hajduk nije ni sjena kluba koji je nekoć bio respektabilan u Europi.

Predstavljajući Hajduk, novinari spominju Alena Bokšića koji je nastupao u Middlesbroughu, Niku Kranjčara iz Tottenhama, bivšeg igrača Derbyja i West Hama Igora Štimca i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića.

"Svi oni koji će putovati u Split ostat će oduševljeni zbog ljepote Jadrana", napominje Staffordshire. Također su se pozabavili samim imenom Hajduk, za kojeg kažu da je preuzeto iz nacionalne povijesti jer su hajduci bili ratnici koje je definirala hrabrost, srčanost i borbenost u ratovima protiv Osmanlija. Posebno su napomenuli kako je Torcida fanatična i kako navijače Stokea, na Poljudu, očekuje 35 tisuća navijača koji će napraviti vrhunski dekor na stadionu.

"Stoke čeka teška utakmica protiv fanatičnog protivnika i 35 tisuća pristaša istog. Stoga, Stoke, pripazi se, utakmica protiv Hajduka je sve samo ne lagana", zaključuju Britanci u svojoj analizi.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 23:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
E OVO JE VIJEST ZA NESVIJEST!

Napokon: Sređuju se zahodi na Poljudu!
Započelo je dotjerivanje Poljuda za dugoiščekivani susret s Barcelonom. Sređuje se stadion, ali ono što će brojni navijači s oduševljenjem pozdraviti jest rekonstrukcija toaleta, koji su već godinama "boljka" stadiona "bijelih".

- Uprava Hajduka tijekom predstojećeg razdoblja i sukladno raspoloživim sredstvima planira obnavljati infrastrukturu Poljuda. U ovom periodu u tijeku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji preostalih toaletnih prostora, točnije obnavljaju se po dva toaleta na istočnoj i zapadnoj tribini i četiri na sjeveru - kazao nam je direktor Hajduka Josip Grbić.

Neće se, međutim, stati samo na tome. Cilj je da Poljud u susretu s Kataloncima bliješti od sjaja.

- Naravno. U tijeku je i detaljno pranje i čišćenje tribina a u srijedu će djelatnici Čistoće još obaviti ispuhivanje stadiona. Stoga će navijače Hajduka već u utakmici sa Šibenikom dočekati ljepši i čišći Poljud. Svi radovi na obnovi toaletnih prostora i detaljno pranje i čišćenje stadiona bit će dovršeni do utakmice s Barcelonom. Napomenimo i kako će se kvalitetno održavanje stadiona nastaviti tijekom cijele godine - objasnio nam je Grbić.

Hajduk će u utorak (19. srpnja) otvoriti prvenstvo dvobojem sa Šibenikom dok će ostali klubovi to učiniti u subotu (23. srpnja), u vrijeme kada Blaugrana "bijelim" dolazi čestitati rođendan.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/07/2011 : 23:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Gabrić šokiran: Iz Trabzonspora su mi mailom poslali raskid ugovora

Odmah po završetku utakmice između ekipa Hajduk.hr i Ericsson Nikola Tesla, koju su Maleš, Balakov i družina pobijedili petardom i tako se plasirali u 3. kolo Torcida kupa, Drago Gabrić koji je izveo početni udarac, potvrdio nam je ono što smo doznali tijekom utakmice: Trabzonspor mu je jednostrano raskinuo ugovor!

- Točno je, jučer su mi iz Trabzonspora poslali mailom raskid ugovora. Ostao sam iznenađen takvim načinom, jer mi se nitko nije niti javio mobitelom niti telefonom, već su mi poslali raskid ugovora mailom!

- Ugovor je raskinut na moju štetu, pa ćemo sada razmisliti koje pravne korake poduzeti protiv Trabzonspora. Koje točno, još je rano reći, ali jedno je sigurno: sada sam slobodan igrač! - kazao nam je Drago Gabrić, dobro raspoložen nakon što ga je ovacijama dočekalo više od tri tisuće navijača.

Znači li to da je tvoj idući klub Hajduk? - upitali smo Dragu, kojemu je vodstvo "bijelih" već prije nekoliko tjedana to ponudilo, kazavši da su mu vrata Poljuda otvorena.

- Hajduk je moj klub, u njemu se vidim, ali sada je o tome još rano govoriti. Prvo, ovakav raskid ugovora od strane Trabzonspora me iznenadio i šokirao, a usto, preda mnom je još dug oporavak - kazao nam je Drago Gabrić, kojem smo uz stisak ruke zaželjeli da se na travnjak kao aktivni igrač vrati što prije.

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 17/07/2011 : 01:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

I jos samo da kazem da ne pravim nojem jer me politika nimalo ne zanima ali stvarno mi je dosta toga da ste vi dalmatinci vječne žrtve i svi su protiv vas i uvijek je netko drugi kriv, il sudac il bura il Tuđman, glavno da vlada mišljenje da mi u Zagrebu dobivamo vaš novac u vagnonima i živimo od njega jer da nema Splita mi u ZG koji ne crnčimo cijelu godinu i ne plačamo največe poreze i prireze, ne bi imali šta za jest... Ufff :)

evo ga,noj...šta sam rekao...bez uvrede...da,mi dalmatinci ležimo preko cijele godine,u pravi sisamo vi u zagrebu radite...ostatak hrvatske drka onu stvar...

Ako je netko noj to si ti. Iz kojeg dijela mojeg teksta si ti izvukao da se u dalmaciji ne radi? Opet dalmatinsko iskrivljavanje činjenica...
Ma sa takvim ljudima ogaraničenih pogleda na svijet i onako nema smisla raspravljati, ma samo ti navijaj za svoj Hajduk a ostale ko hebe...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/07/2011 : 15:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Tonka24

Bože žalosti ne mogu ovdje neki normalno voditi dijalog jer toliko su jadni puni kompleksa da nemaju što drugo nego vrijeđati. Gadno je to kad se ne može istini pogledati u oči. Mislim da kad bi sa nekima ovdje čovjek pokušao voditi dijalog koji istima ne paše, da bi prošao kao oni na gay paradi

daj ne moras bas cilome forumu trubiti o svojim seksualnim sklonostima..zadrzi neke stvari ipak za sebe..

Eto vidiš toliko si plitak da svaku moju riječ potvrđuješ a da nisi ni svjestan. Iskreno tko jesi pa da jesi žao mi te.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/07/2011 : 15:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Koliko god imao nesuglasica sa globinjom jedini je koji razmišlja glavom... je vrijeđa ali napiše nešto normalno, da neki argument... a ovaj nesvrstani,nepostojeći, nebitni kako li već i brni... nigdje veze s vezom, malo ga takneš to odmah lete kamenja i pepeljare
Daj budite normalni i komentirajte kakve su šanse hajduka a ne sto bi rekao globnjo drkate neku stvar čim se spomene Dinamo.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2011 : 18:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Globinjo je u pravu u vezi repke, nije u redu da se utakmice ne igraju i na Poljudu barem koliko i u Zagrebu i da se za to pronalaze nekakvi glupi razlozi.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2011 : 18:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Za većinu drugog u vezi Dinama se baš i ne slažem s njim :)

Edited by - dsormaz1 on 17/07/2011 18:15:33
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8330 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/07/2011 : 18:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Započelo je dotjerivanje Poljuda za dugoiščekivani susret s Barcelonom. Sređuje se stadion, ali ono što će brojni navijači s oduševljenjem pozdraviti jest rekonstrukcija toaleta, koji su već godinama "boljka" stadiona "bijelih".

- Uprava Hajduka tijekom predstojećeg razdoblja i sukladno raspoloživim sredstvima planira obnavljati infrastrukturu Poljuda. U ovom periodu u tijeku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji preostalih toaletnih prostora, točnije obnavljaju se po dva toaleta na istočnoj i zapadnoj tribini i četiri na sjeveru - kazao nam je direktor Hajduka Josip Grbić.

Neće se, međutim, stati samo na tome. Cilj je da Poljud u susretu s Kataloncima bliješti od sjaja.

- Naravno. U tijeku je i detaljno pranje i čišćenje tribina a u srijedu će djelatnici Čistoće još obaviti ispuhivanje stadiona. Stoga će navijače Hajduka već u utakmici sa Šibenikom dočekati ljepši i čišći Poljud. Svi radovi na obnovi toaletnih prostora i detaljno pranje i čišćenje stadiona bit će dovršeni do utakmice s Barcelonom. Napomenimo i kako će se kvalitetno održavanje stadiona nastaviti tijekom cijele godine - objasnio nam je Grbić.

Hajduk će u utorak (19. srpnja) otvoriti prvenstvo dvobojem sa Šibenikom dok će ostali klubovi to učiniti u subotu (23. srpnja), u vrijeme kada Blaugrana "bijelim" dolazi čestitati rođendan.

za sada potez godine
ti zahodi su boljka zadnjih 15 godina

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2011 : 18:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

za sada potez godine
ti zahodi su boljka zadnjih 15 godina

zadnjih 15...teško...zadnjih 25...ali već vidim,neka budaletina će nalit glavu,ide u wc,izriga se,izasere wc,ispiša ga,onda popizdi šta je pijan,pa nogom opizdi wc školjku i ajmo iznova...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2011 : 18:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako je netko noj to si ti. Iz kojeg dijela mojeg teksta si ti izvukao da se u dalmaciji ne radi? Opet dalmatinsko iskrivljavanje činjenica...
Ma sa takvim ljudima ogaraničenih pogleda na svijet i onako nema smisla raspravljati, ma samo ti navijaj za svoj Hajduk a ostale ko hebe...

okreni,okreni,da ne zagori...znaš na što sam mislio,pusti politiku,iako bi se i o tome dalo raspravljati...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2011 : 22:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko god imao nesuglasica sa globinjom jedini je koji razmišlja glavom... je vrijeđa ali napiše nešto normalno, da neki argument... a ovaj nesvrstani,nepostojeći, nebitni kako li već i brni... nigdje veze s vezom, malo ga takneš to odmah lete kamenja i pepeljare
Daj budite normalni i komentirajte kakve su šanse hajduka a ne sto bi rekao globnjo drkate neku stvar čim se spomene Dinamo.

Viri ti noga iz Globiljovog šupka.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/07/2011 : 23:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Bravo ajde se još malo blamiraj sa svojom kulturom i civilizacijom. O tome što pričaš pogledaj malo ovdje http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40196&whichpage=1 O čemu ti pišeš . Bolje stoj na miru i zaboravi na ovakve stvari jer ne ispadaš baš pametan sa svojim izjavama. Ajmo rađe o tome koliko šansi ima hajduk protiv stokea?
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 17/07/2011 : 23:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
malo do ništa.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2011 : 23:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bravo ajde se još malo blamiraj sa svojom kulturom i civilizacijom. O tome što pričaš pogledaj malo ovdje http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40196&whichpage=1 O čemu ti pišeš . Bolje stoj na miru i zaboravi na ovakve stvari jer ne ispadaš baš pametan sa svojim izjavama. Ajmo rađe o tome koliko šansi ima hajduk protiv stokea?

jere,stvarno si u qurcu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2011 : 23:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

malo do ništa.

pušiona...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2011 : 23:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

malo do ništa.

pušiona...

Stoke mije nikakav bauk, po meni slijedeće sezone vjerovatno ispadaju, ali ipak se radi o klubi iz lige 5.
Ako mi odigramo najbolje šta možemo, a oni nas podcijene šanse su 50:50.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2011 : 23:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

malo do ništa.

pušiona...

Stoke mije nikakav bauk, po meni slijedeće sezone vjerovatno ispadaju, ali ipak se radi o klubi iz lige 5.

nije ni žilina bila bauk...ni dunaffer...ni shelbourne...ni debrecen...i da ne nabrajam dalje...ma to su englezi i kraj priče...prođe li ovo hajduk,ja te nosim na leđima oko cilog poljuda i platim ti večeru...jedino me tješi šta smo u povijesti s englezima uvik gubili u tisno...hajduk mora poginit u engleskoj,da bi se moga uvatit za neku slamku i uz pomoć publike nešto napravit u splitu...stoke je jaka domaćinska ekipa...jedini zajeb im je šta su tek počeli s pripremama,a mi prošli pripreme i igramo u 5 dana dvi utakmice,sa šibenikom i barcom...samo da se ne potroše protiv barce

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2011 : 00:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Bivši hajdukov kapetan vidi dobru šansu za prolaz u četvrto pretkolo

Josip Skoko: Stoke će ‘ubit’ vrući Poljud

Josip Skoko upamćen je u Poljudu kao igrač hajdučkoga srca

Barcelona je u glavi, ali malo-pomalo, čim projašu Poljudom katalonski “vanzemaljci” Hajdukov puk zainteresirat će - Stoke City. Prepreka koja se prva našla na putu prema reprizi lanjskog uspjeha, plasmana u Euroligu.

Nogometna raskrižja su takva, uvijek postoji neka tajna veza. I to nije što Ivan Katalinić nosi nadimak Banks, po doista legendarnom čuvaru mreže “gordog Albiona” koji je zauvijek ostao zaštitni znak “lončara” iz engleske provincije na sjeveru, nego je za Stoke igrao i jedan hajdukovac: Josip Skoko.

U svojoj vitrini uspomena Skoko čuva dres Stokea kao i svih klubova u kojima je igrao tijekom svoje karijere australskog reprezentativca i - Splićanina, hajdukovca. Lani je otišao iz Hajduka, još malo zaigrao za Melbourne Heart i onda se prema najavama ostavio profi-baluna, u ožujku je odsvirao kraj. Trideset šesta na leđima...

- Sada sam u penziji - smije se. Ali, nije baš tako:

- Prihvatio sam se treniranja dječaka u svome Geelongu, malo s djecom radim kao trener, s bratom Antom, da ne izgubim korak s balunom... Hoću li u trenerske vode? Ne znam, možda, još mi je nekako rano za to pitanje, ali volio bih ostati u nogometu, dugo sam ga igrao i nije sad lako odjednom prestati sa svim.

Poziv Vika Lalića za Torcida kup
Nastupa i na Torcida kupu, jednom u Hajduk, uvijek si hajduk: ekipa hajduk.hr.

- Pozvao me Vik Lalić da se pridružim, s njim sam u bliskom kontaktu, rečeno mi je da igra i novi predsjednik, pa novi trener, moja ekipa i neki suigrači, zašto ne, to je uvijek veselje i radost. Dobro mi dođe, pravi gušt.

No, nije tempirao boravak u Splitu sve do rujna i za velike utakmice, drugačiji je ritam rada i obaveza.

- Ma, svake godine sam ja u svome Splitu, tu imam stan, na Pazdigradu, a supruga Ivana svoju familiju u Strožancu... I planiram putovanje po pet mjeseci unaprijed, rezerviram avionske karte. Ali, već 3. kolovoza moramo dolje, u Australiju, školske obveze za djecu, znate kako to ide. Već smo dugo ovdje, pa onda idemo opet dolje. I tako mi putujemo. Kad sam planirao put nisam ni znao za Barcelonu, ali ispalo je super, to idemo gledati...

Cijela familija gledat će Barcelonu
Kaže, kupio je ulaznice, ide cijela familija, njegovim klincima velik je užitak. Jedino što tata više ne igra. A u Hajduku već godinu dana traže novog Skoku, tko će u tandem s Andrićem?

- Nije baš tako, dolaze mlađi, sigurno će naći dobro rješenje. Najvažnije je naći nekoga tko će davati golove u napadu, znam za malog Vukušića, ali ako uz njega nađu još nekoga da golovi poteku onda je pola posla riješeno. Uvijek smo se mi dobro snalazili u obrani, na sredini terena, a falilo je da lakše zabijamo golove - prisjeća se Skoko bliske prošlosti.

Da se mi vratimo Stokeu, Skoko neće gledati revanš:

- Neću, šteta, taman idem natrag u Australiju. Ali se nadam dobrim vijestima.

Za Hajduk, naravno, u Stokeu mi je bilo lijepo, posebna epizoda u karijeri, posudili me iz Wigana, tada je Stoke igrao u Championshipu, da to je druga liga kako mi kažemo. Godinu kasnije su ušli u elitni razred i svake godine su dobri, solidni. Ja sam tamo nastupao uoči Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, ima pet godina, odigrao sam desetak utakmica, dao dva gola. Danas ne poznam baš momčad, sa mnom je igrao jedino Sidibe, jedan od boljih igrača.

Čvrsti, brzi, bore se do kraja

Skoko se sjeća atmosfere koja je onako tipično engleska, a navijači su na svoj način vatreni, da ne kaže baš malo divlji.

- Na glasu su, figurativno i doslovno! Meni je bilo dobro, uživao sam igrati u toj atmosferi koja ponese, nikad ispod petnaestak tisuća ljudi, a bili smo ipak druga liga. Baš su navijački narod, ne šute, nego navijaju. I teško je gostu pobijediti na stadionu Britannia jer je Stoke krajnje borben, ne igraju fini nogomet, nego su čvrsti, brzi i bore se do kraja. To im je odlika, kao kluba, kao grada. Na neki način su posebni baš kao što je i naš Hajduk poseban.

Ne dvoji da su sad bolji nego kad je on igrao.

- Promijenila se momčad, makar filozofija ostaje ista i borbenost je potencirana. Ipak je to sad prva liga, doveli su neke poznate, već to što su ušli u finale kupa pokazuje da su u usponu. Nije lako doći na Britanniju i uzeti bodove. Nitko to ne može jamčiti.

Ipak, Hajduk nije bez šanse, dapače.

- Ma kakvi bez šanse, oni sad nisu nimalo spremni, daleko su od forme, a na Poljudu im neće odgovarati ni vrućina, ni velik teren. Kao što ni Hajduku neće odgovarati dolazak na Britannia stadium, manje je igralište. Tamo je ritam sto na sat, tek kad se to uspori onda su Hajdukove šanse veće. Stoke je čisto domaćinska momčad i ako se “bijeli” odhrvaju pritisku, jurišu, brzini, u Poljudu sa Torcidom mogu Engleze uzeti pod svoje. Stoke kući i vani, velika je razlika.

Svi u Hajduku godinu stariji, zreliji
A Hajduk?

- Čujem da će s novim trenerom Balakovom poboljšati organizaciju igre, otkako sam otišao svi su godinu stariji, bolji, zreliji, momčad ide na bolje. Rekao sam, ako poprave realizaciju, to je to. U normalnim okolnostima Stoke bi bio jači, ali ovako šanse su podjednake. Hajduk je spremniji, Hajdukova je šansa - ljeto!

Iz Wigana u Stoke bez selidbe
Stoke, Blackburn, Manchester, Wigan, sve u krug:

- Presvukao sam se iz dresa Wigana u Stoke, a nisam morao seliti iz južnog dijela Manchestera gdje sam živio. Sve je to relativno sasvim blizu...

Automobil, vlak. Hajduk zacijelo slijeće u Manchester.

Ljubu Milićevića sam davno predložio
Hajduk opet ima Australce, Ljubo Milićević, Steven Luštica.

- S Milićevićem se dugo poznam, ja sam ga predlagao u Hajduku prije dvije godine, pa nije prošlo, bilo je previše igrača. Već bi se on sad pokazao, ali ga je ozljeda unazadila, rekao mi je da će se brzo vratiti...

Meni se on sviđa, ima pravu hajdučku krv. Dobro je iz Australije doći u Hajduk, nije to loš korak, naprotiv, jer Hajduk ima ime, može se i dalje po Europi, Hajduk je i dobra odskočna daska. Sigurno će se i mali Luštica pokazati - kaže nam Skoko.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/07/2011 : 00:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

malo do ništa.

pušiona...

nije ni žilina bila bauk...ni dunaffer...ni shelbourne...ni debrecen...i da ne nabrajam dalje...ma to su englezi i kraj priče...prođe li ovo hajduk,ja te nosim na leđima oko cilog poljuda i platim ti večeru...jedino me tješi šta smo u povijesti s englezima uvik gubili u tisno...hajduk mora poginit u engleskoj,da bi se moga uvatit za neku slamku i uz pomoć publike nešto napravit u splitu...stoke je jaka domaćinska ekipa...jedini zajeb im je šta su tek počeli s pripremama,a mi prošli pripreme i igramo u 5 dana dvi utakmice,sa šibenikom i barcom...samo da se ne potroše protiv barce

Ala ludila ako prođu.Di će mo na večeru?
Ma razumin ja šta ti oćeš reć, ja prvi ne padan u euforiju.
Samo oću reć da nismo bez šanse.
Znaš one šprehe "lopta je okrugla", "igra se 180 minuta","u nogometu je sve moguće",itd...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2011 : 00:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

malo do ništa.

pušiona...

Ala ludila ako prođu.Di će mo na večeru?
Ma razumin ja šta ti oćeš reć, ja prvi ne padan u euforiju.
Samo oću reć da nismo bez šanse.
Znaš one šprehe "lopta je okrugla", "igra se 180 minuta","u nogometu je sve moguće",itd...

di na večeru?u prerade
ma di god oćeš...ja večeru,ti đokovića i sve pet...ma je,balun je okrugal,blabla...ali...da imamo klasu od veznjaka,a ne onog pizduna trebotića,možda bi se nečemu i nadao...jedna mi stvar nikad neće biti jasna,zašto ananasa uporno guraju na livu stranu...a u vezi bi moga radit čuda...i uvalit mu brata u napad,pa zabija bi bar jedan...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.75 seconds. Snitz Forums 2000