Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/07/2011 : 00:25:05
|
Lako će mo mi za večeru, meni je napetije da me provozaš oko poljuda . Za Anasa po forumima ljudi koji su ga više pratili(prvenstveno riječani), kažu da on ne voli igrat u sredini di je veća gužva nego na krilu.Osin toga, ako će mo igrat 442, ka šta će mo sudeći po pripremama igrat, 2 srednja vezna moraju i defanzivno dosta toga obavit a anas tu baš i ne blista.Pogotovo kad mu se potrefi dan da mu se baš i ne da igrat, a takvih je dana bogu fala bilo dosta. Za Ahmada i meni nije jasno, jer nekako sumnjan da u HNL-u ima puno napadača koji su bolji od njega. S druge strane, u nas se otkad je doša prominilo lipi broj trenera, a on ni kod jednoga nije igra.I to nešto govori. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 18/07/2011 00:25:30 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/07/2011 : 11:51:34
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by brni
Bože žalosti ne mogu ovdje neki normalno voditi dijalog jer toliko su jadni puni kompleksa da nemaju što drugo nego vrijeđati. Gadno je to kad se ne može istini pogledati u oči. Mislim da kad bi sa nekima ovdje čovjek pokušao voditi dijalog koji istima ne paše, da bi prošao kao oni na gay paradi 
daj ne moras bas cilome forumu trubiti o svojim seksualnim sklonostima..zadrzi neke stvari ipak za sebe..
Eto vidiš toliko si plitak da svaku moju riječ potvrđuješ a da nisi ni svjestan. Iskreno tko jesi pa da jesi žao mi te. 
pa ja tebe stvarno ne razumin..ja podrzavam ljude iz gay populacije..tako da Tonka samo naprid..imas moju podrsku.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/07/2011 : 14:12:54
|
jedina šansa hajduka je ako ih taj stoke podcjeni, ali nekako sumnjam u to, s obzirom da im je to valjda prva euro utakmica u povijesti. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7518 Posts
Posted - 18/07/2011 : 14:22:35
|
Mislim da Hajduk ima vrlo dobre šanse, jer vjerujem u Balakova. Nismo ga još vidjeli na djelu u službenim utakmicama, ali koliko sam čitao, dosta čvrsto postavlja momčad. Ne umire u ljepoti i traži njemačku disciplinu, a to je Hajduku uvijek falilo.
Stokeu više paše da se brane i sve one pobjede u prošlom prvenstvu protiv engleskih velikana su i posljedica toga. Niti u jednoj utakmici koju su dobili nisu dominirali već svojom čvrstom i strpljivom igrom su gradili rezultat.
Podnošljiv je poraz i od 1 razlike, a već 2 razlike je teško dostižno u drugoj utakmici. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7518 Posts
Posted - 18/07/2011 : 14:45:21
|
Nemamo šta drugo nego hrabrit se i biti strpljiv. Valjda je ova godina prijelomna. Ističem valjda, jer Hajduk mora jednom organizacijski napokon krenuti od nule. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/07/2011 : 15:14:54
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Nemamo šta drugo nego hrabrit se i biti strpljiv. Valjda je ova godina prijelomna. Ističem valjda, jer Hajduk mora jednom organizacijski napokon krenuti od nule.
Točno tako. Jebeš titule ako će mo i dalje bit kaos od kluba. Daj bože da se ova upravljačka garnitura pokaže sposobnom, i da konačno počnemo funkcionirat ko pravi profesionalni nogometni klub. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27595 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 19/07/2011 : 12:16:51
|
Hajduk u 20 sati utakmicom protiv Šibenika otvara novu sezonu Prve HNL, a već sad imamo službeni podatak kako će Bijeli imati rekordan broj pretplatnika u predstojećoj natjecateljskoj godini! Do ponedjeljka 18. srpnja u 12 sati prodano je više od 5.000 godišnjih ulaznica, a sigurno je da će ta brojka tijekom idućih dana još značajno porasti. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/07/2011 : 12:53:36
|
quote: Originally posted by PRIMOŠTEN 123
Hajduk u 20 sati utakmicom protiv Šibenika otvara novu sezonu Prve HNL, a već sad imamo službeni podatak kako će Bijeli imati rekordan broj pretplatnika u predstojećoj natjecateljskoj godini! Do ponedjeljka 18. srpnja u 12 sati prodano je više od 5.000 godišnjih ulaznica, a sigurno je da će ta brojka tijekom idućih dana još značajno porasti.
Mislim da im šibenik ne bi trebao predstavljati problem  |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8330 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/07/2011 : 22:11:39
|
Je, Tomasov je pogodia u 86. minuti. Prvi gol Vukušić na asistenciju Gige Vukovića. Po prilikama su bili bolji cilu utakmicu, al' lopta nikako u gol... Sve u svemu, 3 boda su tu!  |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 20/07/2011 : 01:00:55
|
Dobro je 3 boda iako jedva
Ne bi se složija da je jedva, Hajduk je počeja konačno igrat balun samo nas nije iša gol.Odavno nisan gleda bolji Hajduk a i protiv svakog bunkera je teško igrat. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 20/07/2011 : 01:36:23
|
27 udaraca na gol... 15 u okvir...ovolikoih nisu imali u zadnjih 5 kola prošle sezone... 8 prekršaja hajduka,23 šibenika... otvaranje sezone,radni dan,temperatura preko 30 stupnjeva,a na utakmici blizu 20 000 ljudi...pametnom dosta...šibenik tri put priša centar,zabio gol,jednom subašić obranio...da nije bilo odličnog vratara blaževića,šibenik bi dobio bar 6 komada...tomasov,kojegne mogu vidit je napkon odigrao kako triba...ali...to je tomasov...vidit ćemo idućih par kola jel ovo bilo slučajno...vuković giga-nije loš...vejiću,odjebi zauvik...lima nekako tanak,japanac impresioniran,ananas opet tri genijalan poteza,ali malo je to...ahmad čim uđe s klupe,sudjelovao kod gola,uvik napravi pomutnju...james-nit smrdi nit miriše...ljubićić krešo može i bolje...andrić nevidljiv...obrana nije baš bajna,ali kad dođe ljubo,valjda će to na nešto ličit...šteta šta će lendrić otić,po meni,veliki kiks uprave...jebeš cijelu odštetu od miljuna ako će mali za godinu dvi vridit puno više...sve u svemu,u subotu se ne smimo osramotit,jest da je to barca,ali da se bar pogine muški,ne bi bilo zamjerke... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 20/07/2011 : 08:30:31
|
Velika je konkurencija u napadu (Vukušić, Vuković, Ahmad i Sarić) i tu bi se mogla naigrat trojica dok će četvrti imat minutažu na kapakljku. Sad uzmi da je Lendrić peti napadač i teško da će dobit iti jednu minutu. Šteta, ali da momak ima potencijala - definitivno ima. Možda još jedna sezona posudbe ne bi bila loša opcija, možda ne bi bia toliko nezadovoljan a isto tako mu može cijena u međuvrimenu porast. Sudeći po izvještaju koji san pogleda nekoliko minuta poslije utakmice, bila je prava opsada Šibenikova gola. Samo to triba trpat jer se promašaji u Europi kažnjavaju. |
Trljam ruke. |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 20/07/2011 : 10:09:59
|
Bio je Lendrić prošle sezone na posudbi u Zrinjskom i zabio 16 golova (najbolji strijelac BH lige). Zaslužio je šansu u Hajduku. Slažem se s globinjom, ovo bi mogao biti novi veliki kiks uprave. Sjetite se samo da je Jelavić otišao u Waregem za "kikiriki", sada je reprezentativac, na njemu je osim Waregema zaradio i Rapid, a sada je prvi napadač Rangersa. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 20/07/2011 : 11:10:26
|
quote: Originally posted by 76
Bio je Lendrić prošle sezone na posudbi u Zrinjskom i zabio 16 golova (najbolji strijelac BH lige). Zaslužio je šansu u Hajduku. Slažem se s globinjom, ovo bi mogao biti novi veliki kiks uprave. Sjetite se samo da je Jelavić otišao u Waregem za "kikiriki", sada je reprezentativac, na njemu je osim Waregema zaradio i Rapid, a sada je prvi napadač Rangersa.
Ma to sve stoji, slažem se da Lendrić ima potencijal i da bi moga bit vrhunski napadač samo di ga stavit? Vukušić je standardno dobar, Ahmad se budi po svemu sudeći, Vuković već u prvom kolu najavljuje da bi moga bit veliko pojačanje dok je eto, Sarić velika nepoznanica. A tu je i mali Džoni koji također slovi kao potencijal. Ne možeš Lendriću davat po 5 min. pri kraju utakmice, tako ništa ne može pokazat... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 20/07/2011 11:11:04 |
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2656 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 20/07/2011 : 11:15:21
|
Lendrić je sigurno bolji od starijeg Sharbinija, a sigurno zaslužuje i priliku prije Sarića ili Džonija i njima sličnih. Tako da bi bio u statusu trećg napadača, iza Vukušića i Vukovića i tijekom sezone bi skupio sasvim pristojnu minutažu. Uvijek treba uzet u obzir pad forme, ozljede, kartone... |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 20/07/2011 : 11:28:03
|
Lendrić je sigurno bolji od starijeg Sharbinija, a sigurno zaslužuje i priliku prije Sarića ili Džonija i njima sličnih. Tako da bi bio u statusu trećg napadača, iza Vukušića i Vukovića i tijekom sezone bi skupio sasvim pristojnu minutažu. Uvijek treba uzet u obzir pad forme, ozljede, kartone...
Da se mene pita, potira bi ja oba Sharbinija u paketu al' jbg što ćeš. Imaju šansu još ove sezone da pokažu što znaju jer mislin da je pritiravanje dati nekom toliko kredita. Pritom mislin na mlađeg Sharbinija koji od dolaska na Poljud nije opravda novac koji je za njega plaćen. Stariji nije dobiva toliko šansi pa ipak zaslužuje više. |
Trljam ruke. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7518 Posts
Posted - 20/07/2011 : 11:31:59
|
Što se mene tiče neka igraju svi stranci u prvih 11 ako treba, a Lendrić i ostali mladi neka čekaju i grizu, samo da Hajduk ima ovako konstantnu igru u kojoj dominira nad protivnikom, pa bar u HNL-u. A ne kao zadnjih godina kad nisi mogao vjerovati da Hajduk ne može stvoriti inicijativu u igri nad nekim Lokomotivama, Zadrima i sličnim klubovima.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Posted - 20/07/2011 : 13:27:08
|
ja mislim da su oba sharbinija odkad su došli u hajduk podcjenjeni, pogotovo stariji, koji je odličan igrač. pamtim ga još iz Rijeke i nije moguće da je zaboravio igrat, samo nikad nije dobio pravu priliku, ali u ono malo šta je igrao, je bio dobar. onaj sljepi ŠPACO se iživljavao na njemu. A mali Sharbini ima puno grešaka u igri, ali par njegovih dodavanja prave razliku i odlučuju utakmice.quote: Originally posted by Zlotvor
Lendrić je sigurno bolji od starijeg Sharbinija, a sigurno zaslužuje i priliku prije Sarića ili Džonija i njima sličnih. Tako da bi bio u statusu trećg napadača, iza Vukušića i Vukovića i tijekom sezone bi skupio sasvim pristojnu minutažu. Uvijek treba uzet u obzir pad forme, ozljede, kartone...
Da se mene pita, potira bi ja oba Sharbinija u paketu al' jbg što ćeš. Imaju šansu još ove sezone da pokažu što znaju jer mislin da je pritiravanje dati nekom toliko kredita. Pritom mislin na mlađeg Sharbinija koji od dolaska na Poljud nije opravda novac koji je za njega plaćen. Stariji nije dobiva toliko šansi pa ipak zaslužuje više.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Posted - 20/07/2011 : 13:30:49
|
slažem se, hajduk igra godinama sa svojim nadarenim mladićima, pa je svake godine 30 bodova iza dinama, koji je pun stranaca, a nije da je baš za toliko bogatiji klub. quote: Originally posted by Jerry Krause
Što se mene tiče neka igraju svi stranci u prvih 11 ako treba, a Lendrić i ostali mladi neka čekaju i grizu, samo da Hajduk ima ovako konstantnu igru u kojoj dominira nad protivnikom, pa bar u HNL-u. A ne kao zadnjih godina kad nisi mogao vjerovati da Hajduk ne može stvoriti inicijativu u igri nad nekim Lokomotivama, Zadrima i sličnim klubovima.
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 20/07/2011 : 13:45:52
|
Jučer sam se iznenadio viđenim. Hajduk igra otvoreno, dinamično, živo i brzo- potpuna suprotnost Dinamu. Tomasov, Anas, Vukušić i Vuković su bili sjajni, Ruben Lima i drugi stranci također dobri, mada je Inoha još neuigran s Vejićem (no i sam je Sušec rekao da stoperskim parovima treba puno utakmica da počnu raditi kako treba). Zasad je Hajduk bolji od Dinama. Mislio sam da će Balakov biti neki bunkeraš, ali ovo što je jučer viđeno je izvrsno! Svaka čast Hajduku. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8330 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Topic  |
|